- Konu Sahibi mavigece75
-
Umarım verdiği sözleri tutabilir ve yavaş yavaş da olsa sorunlarının üstesinden gelmeye başlar. Ancak bu komplekslerin ne olduğunu çok merak ettim doğrusu. Yanlış anlama lütfen anlat falan demiyorum da. İnsan merak ediyor bin türlü olasılık geliyor aklına. Hakkında herşeyin hayırlısı olsun canım,...
canim aile terapisine gitmeniz cok iyi olmus fakat terapiye inanmiyorsa degisimi cok zor olacaktir.ama yinede sen sert tepkiler verme sakin olmaya calis eger kompleks vb davranislar varsa senin suclayici tavrin onu dahada itecektir. ozel olmazsa bisey sorucam orgazm olamamanla ilgili psikolog sana yardimci oldumu? orgazm teknikleriyle ilgili birsuru sey var alistirmalar;egzersizler vs.. sorununuzun kaynagi bu oldugu icin soruyorum ozelden cevaplayabilirsin..
sanmiyorum olay klasik bir aldatma degil.. cinsel iliski deneyimlerinde kadinin en ufak asagilamasi erkegi mahfeder heleki ilk iliskisinde olursa derin yaralar acar.. ve erkek kendini ispatlama cabasina girer durum bu bence .. arkadasin psikolojiyi saglam tutup esiyle konusmasi gecici olarak bosanmayi erteledigini sorunu asamadiklari takdirde dusunecegini soylemesi ve ertesi gun guzel bir yemek hazirlamasi dans etmeleri gulumsemeleri sarilmalari lazim eger erkek bunda cekiniyorsa sorun sevgi ile alakalidir eger karsilik varsa erkek gercekten seviyordur..sonrada esine guven verici davranislarda bulunmali bir iki hafta erkegin genel seyrini izle derim ben bunlardan sonra.. affettim kelimesini kullanma gecici olarak erteliyorum bu konuyu asacagimizdan eminim fln de
Teşekkürler canım ne demek istediğini şimdi daha iyi anladım ..Affetme kısmına gelince seçtiği yolu asla affetmiyorum kolayı seçmiş benimle çözme riskini göze almalıydı beni tanıyamamış demekki bu açıdan ..en azından şimdikinden çok daha sağlıklı bir insan olurdu yanında ve çözüm daha basitleşirdi...Fakat anlamaya çalışıyorum anlıyorum da diyebilirim..Bazen insanlar doğru yolları seçmekte zorlanıyorlar bunu kabullenmem gerekiyor...Onada bunu belirttim zaten böyle bir sorunun olduğunu bildiğim için ve inandığım için yanındayım (ki kesinlikle düşündüğüm bu) bu sorun ya çözülecek ya çözülecek bunun için elinden geleni yapacaksın..olmazssa benimde bir hayatım var feda etmem...Sevgi ile alakalı bir sorunumuz olmadığından eminim öyle olduğunu düşünsem zaten hiç uğraşmazdım.
geçen sayfalarda bir arkadaş da söylemiş gerçekten eşiniz çok şanslı sizin gibi bir eşi olduğu için.
kolay kolay kimsenin başaramayacağı şeyleri yapıyorsunuz sağduyulu davranıyorsunuz herşeyden önce insani durumları değerlendirebiliyorsunuz gerçekten insan takdir ediyor sizin düşüncelerinizi ve iki taraflı değerlendirmelerinizi
umarım sorunlarınızı kısa sürede aşarsınız ki aşacağınıza inanıyorum
Teşşekür ederim aslını isterseniz evet kolay değil...Çoğu zaman rüyalarıma giriyor acayip bir ızdırap veriyor...ilaçlar bu konuda biraz yardımcı..eşimde daha duyarlı olursa aşacağımızı umuyorumki bunu yapmaya başladı gibi...Ama dedim yaa sebeb ne olursa olsun kimse eşini sevdiğini başka biriyle hayal edemez ...Bu gerçekten acı...Hiç birinize göstermesin Tanrım ....
Arkadaşlar konum kapandı gibi aslında ama ben burayı günlük gibi kullanacağım sanırım bir süre ....Çok bunaldım eşimi yedim bitirdim ama yine geçmiyor ne kadar zormuş...Bir daha mutlu olacakmıyım çok merak ediyorum ....3.5 senede neleri tükettik...Bilmiyorum yaa doğrumu yapıyorum...Ömrümün bundan sonrasında neler göreceğim...Çok korkuyorum yaaa....Her şeyi doğru düzgün yaşamaya çalışırken....Offffffffff çok yorgunum bildiğiniz gibi değil....Eve geliyorum canım hiç bir şey yapmak istemiyor uyuyorum sonra kalkıp eşime dışarı çıkalım diyorum ..Bazen sanki bir el boğazımı sıkıyor...Ben bunu hakedecek ne yaptım acep...Birine bir kötülük yapmış olmam lazım diyorum...Birine kötümü davrandım acaba....Allahım bitsin buuu..Ben çocuk sahibi olacaktım şimdi düşünemiyorum bilee...Gerçi bazen diyorum ki bu erkek milletinin hepsi aynı b.... yap bir çocuk salla gitsin ...ay ne bilim işte...sanırım günlük tutmaya başlayacağım...doya doya küfür edeceğim bir yer lazım bana:))))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?