- Konu Sahibi mavigece75
-
hıımmmm bu tarafından düşününce haklısın. mutlu edilemeyen biz ama gene aldatılan gene biz. bide biz kadınlara anlaşılmaz derler. şu erkekelri anlayan varsa beri gelsin
çok fazla bişi anlamadım fakat eşinizin söyledikleri tamamen bir bahane iyi yazılmış bir seneryo aynı zamanda
karar senin güzelim içime sindiririm diyorsan devam et
evide terk edeceğim dediysen et bence ki ciddiyetini anlasın
alışkanlık yapmasın
yani sizin orgazm olamamanızı bahane etmiş ama zaten sorun kendisindeymiş kendisi cinsel problemlerini çözmeden siz de zaten orgazm olamazsınız
beraber olduğu kadında kendini ispatladığını yani onu memnun ettiğini düşünüyorsa feci halde yanılıyordur çünkü para karşılığı yaptığı sekste kadının da orgazm taklidi yapması olasılığı çok yüksek eşiniz sadece kendisini kandırıyordur
ya gidip doğru düzgün bir seksologtan yardım alacak sorunlarını çözecek ya da ömür para karşılığı yaptığı sekslerde gücünü ispatladığını sanacak veya sorunun sizde olduğunu sanacak
umarım sorunlarınızı çözersiniz ama önce eşinizin sorununu kabul etmesi gerek
arkadaşım hakılısın bende bunu ona söyledim o işi yapsam attacağım çığlıklara inanamazsın dedim biran önce işini bitir yeni av bulıyım isterim diye..:))haklısın zaten anlık bir bunalım daha sonra bende bunun böyle olduğunu düşündüm dedi...
siz mantıklı, iki taraflı düşünen , araştıran, psikolojik olarak yardımın ne denli faydalı olduğunu bilen, terazinin iki tarafınıda dengeleyen bir kadınsınız. siz şu an problemi çözmeye uğraşıyorsunuz. umarım eşinizde girdiği bu psikolojik durumdan kurtulur ve çaba sarfeder. dediğinzi gibi bu durumun gidişatını eşiniz belirleyecek, bunun sonu ne olursa olsun sizin ayakta kalacağınıza ben eminim.
teşşekür ederim...gerçekten umut verici sözler..ayakta kalacağımı biliyorum herkes herşeyi atlatır..sadece bu sorun dışında gerçekten hayatta tanıdığım en güzel insanı bulmuştum ve denemedim demek istemiyorum...o kadını bir süre sonra unutup ..ama şuyuda vardı bu yönüde çok iyiydi demek istemiyorum...
canım bencede eşin bir kılıf uydurmuş yediği halta ve hiç bir çabasıda yok düzelmek adına.
bence sözünün arkasında dur
Teşekkürle arkadaşlar ...kısaca cevaplamaya çalışıyım..evet eşimin evlenmeden öncede takıntıları olduğunun farkındaydım..ama sorunlar bu kadar ortada ve açık değildi konuşmaktan kaçtığı için belki...neden evlendime gelince biz cinsellikte çok fazla şey paylaştık dedim yaa şu sorunları olmasa eşimin dünyaya inmiş bir melek olduğunu bile düşüne bilirim ..ayrıca beni hiç bırakmadı ...bıktığımda usandığımda artık bitirmek istediğimde hep beni tuttu...ve evlilikten önce bu sorunla bu kadar belirgin değildi dedim yaa bende o zaman yılmamıştım...evlendikten sonra bazı değişik tartışmalarımızda oldu ...genelde o konuşmadığı için büyüdü bazen kavgalar...çünkü bu durumlarda öfkeme hakim olamıyorum...benimde böyle bir sorunum var...ayrıca bitirirdim kesinlikle kabul etmezdim diyen arkadaşlar inanın büyük konuşmayın...çünkü bende aynı cümleleri kurardım...ve evet böyle bir sorun olmasaydı ve ben buna inanmasaydım...öncedende bu komplekslerin ipuclarını yakalamasaydım bitirdim sanırım anlamaya çalışamazdım...zaten ilk üç hafta çok büyük kavgalar ettim depresyona girdim ..şu anda anti deprasan kullanıyorum..neyse yani allah göstermesin karşınıza çıkmadan konuşmayın...haa bir daha olursa asla olmayacağını böyle bir azabı bir daha yaşayamıyacağını söylüyor oda antideprasana başlayacak sanırım...neyse bu akşam arkadaşıma gidecektim...ama beni işten gelip aldı...açık havada ormanlık bir yere gittik..yine planlar yapmaya başladı ..hafta sonu gelelim buraya falan gibi bende bir daha hafta sonumuz olursa dedim..ve son olduğunu belirterek konuştum...dedimki benim bir yanım kanarsa onu tedavi etmeye çalışırım ama olmuyorsa onu keser atarım...hep böyle yaptım hayatımda....ve içimde seninle ilgili yanım kanıyor...tedavi etmeye çalıştım olmuyor ve bu benim yapabileceğim bir şey değil senin tedavi olman ve tedavi etmenle mümkün ...olmuyorsa ben bunu kesiyorum çünkü artık bana zarar veriyor...psikolojime ,geleceğime,umutlarıma her şeyime zarar veriyor bu son konuşmam kararını ver bir daha konumıyacağım dedim...oda bana psikoloğa bu sefer sorunlarından bassettiğini söyledi söylediğişeyleri anlattı...çaba harcıyorum dedi...gerçekten açılmış azda olsa kadın anlamış zaten ..bir dahaki randevuda psikiyatristlede konuşacağını söyledi bunu yeneceğim dedi...bende ben bittim bil artık herşey sende dedim...bana hayır bitmemelisin sana yardım edeceğim dedi...hayır dedim sen her şeyi yükleniyorsun bu senin atacağın bir sorun ben sadece yardım edebilirim...bu ilşki için ve en baştada kendin için bunda kurtulman lazım dedim yoksa asla mutlu olmayacaksın..ama ben seni bırakırsam mutlu olabilme şansım var dedim ..haklısın dedi...bu sorunu kabullendiğini ve adım attığını fakat terapistin yanından çıktığında çok gergin olduğu için öyle davrandığını söyledi...ok dedim ama artık bunlar yok ya hep ya hiç karar ver...oda çözeceğim bunu atlatırsak herşeyin çok daha güzel olacağına inanıyorum dedi..sonrada balık tutup eve geldik...şimdi balık yapıyor işte bu kadarrr...bakalım görecez...bunuda okursanız helal size arkadaşlar:)))
Valla tum okudum :)) bence guzel ilerliyorsun agir ve emin adimlarla boyle devam et canim alkisalkisalkis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?