• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Biraz dertlemek istiyorum evli bayanlarla..Konu aldatma

Sağolun arkadaşlar çocuk lafın gelişi...tabiki erteledimmm..zaten bir işim yolunda gitse şaşarım tam çocuk yapmak için çalışıyorduk ki birde bu çıktı haydi yine ertele..yaş 34 oldu..ooff offf...birde bunu takmış kafaya 3-4 ay kadar denedik vay çocuğumuz olmuyormuş acaba nedenmiş...çocuğumuz olmuyo bizim diyee yeni gelinler gibi endişeye kapılmış...yaa dalgamı geçiyo gerçekmi anlamıyorum yaa..yoksa benmi çok rahatım hiç böyle bir endişem olmadı...neyse burası bana iyi geliyo arada girip bağırıp çağırıyorum:)kusuruma bakmasın takip eden arkadaşlar...eşimin psikolojik sorunlarını halledelim dedik ama ben tam bir klinik vaka oldum bu günlerde....tanrım kimsenin başına vermesin ...ve benide bir daha böyle sınamasın...

canım çok sıkkın bir yola girdim ama kendime bazen engel olamıyorum gördüğüm bir şey eşimin bir sözü bana yaşadığım iğrençlikleri hatırtıyor resmen öfke nöbetleri geçiriyorum...dün yine oldu ...avazım çıktığı kadar bağırdım...bugün buraya girip arkadaşların yazdığını okuyunca yaa dedim ne kadar güçlüyüm aslında neden bunlara engel olamıyorum...çıldıracak gibi oluyorum kızlar bazen inanın ..hala düşünüyorum doğrumu yapıyorum..bundan sonra başıma ne gelecek...ayy ne bilim işte yaa ...yine girip buraya yazıyım içimi boşaltıyım dedim...

Profesyonel yardım alıyormusunuz? Yardım almadan bence sen daha çook avazın çıktığı kadar bağırırsın.. ıçini dökmelisin ki içine kin ve nefret birikmesin, buda zaman alıyor.. Öfke nöbetlerinden dolayı suçluluk duyma, doğal akışına bırak duygularını.. Yaşananlar kolay değil. Olanları unutup, yeniden başlamak güçlü olduğunu gösterebilir ama aynı zamanda olanları unutup ama kendine yeni bir hayatta kurmak güçlü olduğunu gösterir. Yanlış anlama, sana ayrıl, boşan vs demiyorum; herkesin tercihi kendisine ama iyi düşün. Gerçekten olmak istediğin yerde misin?

canim butun sayfalari inan aglayarak okudum
cok guclu ve dusunceli bir kadinsin inan daha cocugunun olmasina ragmen bu kadar caba harcadigin icin
bu kadar anlayisli bir kadina bu nasil yapilir ustelik parayla inan aciyorum esine(yanlis anlama senin gibi bir kadina yaptigi icin) biz disimizden tirnamizdan artiralim calisip kazanalim onalar kadinlara yedirsin ooooffffffff allahim akil fikir su erkeklere
umarim atlatirsin diyecegim ama esine her baktiginda her dokundugunda o ani hatirliycaksin eminim umarim hersey guzel olusenin icin
allah yardimcin olsun canim

teşşekkürler arkadaşlar..evet profesyonel yardım alıyoruz...aslında eskisinden dahada iyiyim eşimde ciddi anlamda çaba harcıyor artık ...ama işte zaman zaman öfke nöbetleri oluyor aslında buda çok doğal sonuçta uzun bir zaman gerektiriyor. evet yaptığı cidden iğrenç bir şey ama inanın her şeyi anlatamıyorum işte sorunları olduğuna inanmasam...değeceğine inanmasam bir dakika durmam..yeni bir hayat kuracak kadar güçlüyüm..zaten bu durumda gitmek mi zor kalmak mı deseniz bence kalmak daha zor en azından benim karakterimdeki ve konumumdaki bir insan için..eşime maddi olarak hiç bir bağımlılığım ve zorunluluğum yok çocuğumda yok...ama işte bir ömür ve kazanacağım insanın bu sorunlarını atlatırsa değerli bir insan olduğunu biliyorum..zaten aldatmanın biçimide sorunlu olduğunu gösteriyor işte...aman işte soğolun kızlar ben çaba harcıyacağım daha doğrusu yardım etmeye karar verdim ona o çaba harcıyor...ama burda sizle dertleşmek iyi geliyor...

Kararın konusunda kimseye hesap vermek zorunda değilsin tabii ki, bu yolda devam etmek istedin ve inşallah istediğin ve hak ettiğin neticelere ulaşıp, mutlu olursun. Sonuçta içeride yaşananları birebir sen biliyorsun, buraya ne kadarını aktarabilirsin ki? Eğer değeceğini düşünüyorsan ve eşinde çaba gösteriyorsa, ona bir zamanlar duyduğun güveni tekrar kazanabileceksen ne mutlu sana...Belki yaşananları asla unutamayacaksın ama kabullenip, gömeceksin bir yerlere..
Umarım bu zorlu yolun sonuna sorunlarını aşmış iki mutlu insan olarak gelirsiniz..
Allah yardımcın olsun..

Sağol canım..kesinlikle hesap sorduğunu veya beni buna zorladığını düşünmedim canım...cümleleri kurarken böyle bir izlenim uyandırdıysam pardon:)ama işte ne yaparsın aslında kendi içimdeki kavgayı buraya yansıtıyorum bazen..aksine bana yardımcı olmaya çalıştığının farkındayım ... canım....ben kocamı doğru anlamaya bile çalışıyorum böyle bir yıkımın üzerine..burada hiç zorunluluğu olmadığı halde bana destek olmaya çalışan insanları yanlış anlaşılmalarla asla kırmak istemem....sevgiler....

Canım beni kırmadın, bende kırılmadım zaten.. :) Burada kocaman bir aileyiz ve bir şekilde birbirimize yardımcı ve destek olmak için varız. Eğer bizler sana yardımcı olabiliyorsak ne mutlu bizlere..

Senin yerinde olsam ben senin yaptığını yaparmıydım?.. Hiç sanmıyorum.. (ama işin içinde değilim - olaylar başa gelmeden konuşmak kolay) ama seni gerçekten çok taktir ediyorum arkadaşım.

Sen burada içini dök, kısıtlama kendini çünkü buna ihtiyacın var. Mecburen evde kısıtlamak zorundasın bu zorlu sürecten dolayı ama burası başka, rahat ol. :)

Gelişmelerden bizi haberdar et canım, dertleşmeye ihtiyacın olduğunda ben dahil, kocaman kk ailemiz senin için hazır :)

Sevgiler..

Haftaya tatile çıkıyoruz o kadar çok ihtiyacım varki tatile bu sene baya geciktirmek zorunda kaldık işler yüzünden..ıstiyorumki 15 gün hiç bir şey düşünmeden deli gibi geziyim dinleniyim aklıma gelen her çılgınlığı yapıyım gece yarısı sahilde avazım çıktığı kadar nara atıyım içimdeki zehri orada bir yerlerde bırakıp öyle döneyim..dönüştede terapi randevumuz var zaten ...bakalım işte...bir an önce buralardan uzaklaşmak iyi gelir belki...gerçi her yerden kaçılıyorda insan kendinden kaçabilir mi?:))

Son düzenleme:
:))kabul etmek değil..neyse anlatması çok zor be güzelim allah başına vermesin yaşatmasın...aynen senin gibi söylüyordum...o yüzden hala işkencedeyim belkide unutamıyacağım bilmiyorum ki?

Sanırım eriyoruumm:)))hafta başında terapiste gittik..test sonuçlarım yorumlandı eşime ayrıca bireysel terapide önerdiler....neyse evlilik terapisinede devam ilaçlarada devam kararı alın...eşim yine çok kötü oldu...ama artık kaçacak yeri kalmadı kendiyle yüzleşti açık ve net olarak..helede üçüncü bir insanında yanında olması kaçışın kabul edilmemesi onu çok zorladı...gerçekten kötü durumdaa..ben daha iyiyim daha sakin daha dingin..eşimle konuşuyorum..hatta konuşmaya o geliyor bu sefer benden cesaret alıyor herhalde..geçen gün arkadaşıma dedim..sanıyorum eriyorum yakında uçacağım:)))bir sakinlik bir sakinlik...:))kendime şaşırıyorum...sanırım o kadar zor bir durumdaki üstüne gidemiyorum ondanmı...ama ben tepem attımı hiç bir şeyi dinlemem..neyse yaniii erdim erdim:)))))))

Sanırım eriyoruumm:)))hafta başında terapiste gittik..test sonuçlarım yorumlandı eşime ayrıca bireysel terapide önerdiler....neyse evlilik terapisinede devam ilaçlarada devam kararı alın...eşim yine çok kötü oldu...ama artık kaçacak yeri kalmadı kendiyle yüzleşti açık ve net olarak..helede üçüncü bir insanında yanında olması kaçışın kabul edilmemesi onu çok zorladı...gerçekten kötü durumdaa..ben daha iyiyim daha sakin daha dingin..eşimle konuşuyorum..hatta konuşmaya o geliyor bu sefer benden cesaret alıyor herhalde..geçen gün arkadaşıma dedim..sanıyorum eriyorum yakında uçacağım:)))bir sakinlik bir sakinlik...:))kendime şaşırıyorum...sanırım o kadar zor bir durumdaki üstüne gidemiyorum ondanmı...ama ben tepem attımı hiç bir şeyi dinlemem..neyse yaniii erdim erdim:)))))))

senin kafa ilaclardan olmasi gerek iyizemuszemus
insallah biran önce bu zor günleri atlatirsiniz ve mutlu olursunuz demek düser bana:içelim::hulya:

senin kafa ilaclardan olmasi gerek iyizemuszemus
insallah biran önce bu zor günleri atlatirsiniz ve mutlu olursunuz demek düser bana:içelim::hulya:

:)))Herhalde diyeceğim ama yok güzelim yaa başlı başına o değil..iki ay oldu kullanalı yinede bir kıyamet koparmak istediğim zaman kopardım:)))valla tatilde fetiye sahilinde bile avazım çıktığı kadar bağırdımm..valla eşiminde kafa ilacı kullanmaya başlaması ve iletişimin çok artması faydalı oldu sanırım...bakalım...

Aarkadaşım, karar sonuçta sana ait ama burada yazılanlara göre fevri de davranma derim ben. Millet yangına körükle gider böyle durumlarda.Yok seni aldatmış, içine siner mi artık , yok aldatmasına senaryo yazıyormuş vs.vs. Bak kendin de söylüyorsun, sizin cinsel hayatınızda sorunlar var belli ki. Ve bu bir çok erkek için gurur meselesi yapılıp, gururunun tamirini dışarda arayabilecegi bi mesele.Kimse saldırmasın şimdi, ne yani biz de orgazm olmuyoruz diye aldatalım mı filan demesin.Kadının ve erkeğin bu konudaki doğası farklı. Böyle bir konusa ne tavsiye edilir, ne işe yarar desem de siz zaten denemişsinizdir. Tek aklıma gelen, belki okumamış olmanız ihtimaliyle, kegel egzersizleri diye birşey var.Kadınların cinsel ilişki sırasında kullandığı kasları güçlendiren bir egzersiz. Forumda okuduğum kadarıyla birçok kadın faydasını görmüş. Siz de bir deneyin bi süre isterseniz.Kolaylıklar dilerim.

ah bebeğim benim, canım benim sen kendini üzme..erkekler sekste kadınların bir adım önde olduklarını gördüklerinde kendilerini yetersiz hissederler..sorun sende değilki orgazm olursun olamazsın erken olur geç olur...bumuymuş onun sorunu ..yerim ben bu sorunu..resmen sana yaşattıklarını birde senin üzerine atıp seni suçlu ilan etmeye çalışıyor şekerimm HİİİÇÇ üstüne alınma...
ayıca bir kadına orgazmı tam anlamıyla yaşatacak olan erkektir..yoksa bunu kendi kendinede çok daha iyi yapabilirsin( özür diliyorum konu tamamen seks bağlanıtılı ve bunun etrafında dönen sorunlarla iligli olduğundan açık yazıyorum),
eşin her ne yaşadıysa yaşadı ama bu şekilde takıntılı olması terapist çıkışı kişilik testinden sonra kavga etmeniz zaten takıntılı ve kolay kolay hazmeden biri olmadığını gösteriyor..neden erkekler sekste başarılı olamadıklarında " sen böyle yaptığın için " derlerde kadının üzerine atmaya çalışırlar anlamıyorum ayrıca bu erkeklerin bütününde beyinlerinin sekten başka kendini ispat edeceği bir marifetinin olmadığınıda gösteriyor..onuda kaybettiklerinde mendil gibi hissediyorlar sanırım kendilerini...

Seni aldattığı kadın kim ki bu kadar önemseyip, kendisini ona ıspatlamak zorunda hissetmiş! Bana pek inandırıcı gelmedi. Ayrıca o kadının yaptığı iş nedeniyle, biri gelir biri gider; sonuçta onlar için para önemlidir - neden eşinle o şekilde konuşsun ki!

Cinsel sorunlar tabii ki önemlidir ve evlilikleri etkileyebilir - bunun için yardım almanız mümkün. Ayrıca bayanların vagina yoluyla orgazma ulaşmaları zor - yani bu şekilde az kadın ulaşabiliyor ama zamanla buda aşılabilir. Ayrıca orgazm olmak için başka yollarda var.

Bunlardan ziyade, aldatılmışsın maalesef ve bu sorunlar çözülmedikce, eşin sorunlarını bahane ettikce ve sen bu sorunları kabul edip bazı şeylere göz yummaya devam ettikçe bu böyle devam eder.
Ben sana boşan veya boşanma diyemem - senin bileceğin bir iş ama karar ver ve arkasında dur. Ya birlikte yardım alarak bu sorunlara çözüm getirir, baştan başlarsınız; yada yollarınızı ayırırsınız. Bu şekilde yaşanmaz.. Allah yardımcın ve hakkınızda hayırlısı olsun..

alkisalkisalkisalkisalkisalkis katılıyorum.....alışamayacak bir sorun yok....cincellik iile ilgili bu zamana kadar beklemeniz bile hata....

ah bebeğim benim, canım benim sen kendini üzme..erkekler sekste kadınların bir adım önde olduklarını gördüklerinde kendilerini yetersiz hissederler..sorun sende değilki orgazm olursun olamazsın erken olur geç olur...bumuymuş onun sorunu ..yerim ben bu sorunu..resmen sana yaşattıklarını birde senin üzerine atıp seni suçlu ilan etmeye çalışıyor şekerimm HİİİÇÇ üstüne alınma...
ayıca bir kadına orgazmı tam anlamıyla yaşatacak olan erkektir..yoksa bunu kendi kendinede çok daha iyi yapabilirsin( özür diliyorum konu tamamen seks bağlanıtılı ve bunun etrafında dönen sorunlarla iligli olduğundan açık yazıyorum),
eşin her ne yaşadıysa yaşadı ama bu şekilde takıntılı olması terapist çıkışı kişilik testinden sonra kavga etmeniz zaten takıntılı ve kolay kolay hazmeden biri olmadığını gösteriyor..neden erkekler sekste başarılı olamadıklarında " sen böyle yaptığın için " derlerde kadının üzerine atmaya çalışırlar anlamıyorum ayrıca bu erkeklerin bütününde beyinlerinin sekten başka kendini ispat edeceği bir marifetinin olmadığınıda gösteriyor..onuda kaybettiklerinde mendil gibi hissediyorlar sanırım kendilerini...

Sağol canım ama ben onun suçlamalarına aldırmadım ve kendimide bunun için hiç üzmedim...zaten şu anda terapiste gidiyoruz...ve bir çok şeyi konuşuyoruz..allaha şükürler olsun kendime olan güvenimi sarsmadı bu olay...elbette benimde yanlışlarım yanlış kurduğum cümleler vs. olmuştur bilemiyorum ..belki onun bu bunalımlarına doğru yaklaşamadım..gerçi doğru yaklaştığımı sanıyorum ama sanırım o anlamadı neyse...şu anda sorununu kabul etti ve çözüm arıyor canım..yani birlikte aşmaya çalışıyoruz..cinselliğimizde daha iyi o ve ben psikolojik bazı kaygılarımızı attıktan sonra dahada iyi olacağını düşünüyorum..ama işte bunu unutması çok zor be arkadaşım ...şimdi çok yardımcı olmaya çalışsada ..terapist ilaçlar ...konuşmalarımız..yine içimde bir yerin zaman zaman sızlamasına engel olmuyor..eşimin bir sorunu var bunu kabullendim..terapistlede konuştum..yardıma ihtiyacı var ve 7 kat ele yardım etmişken bu durumda onu yalnız bırakamıyorum..oda bunun bizim için yeni bir başlangıç olacağını söylüyor..terapistimizde...ama işte malesef kırılan bir şeyi yamamak asla eskisi gibi olmasını sağlamıyor...teşşekürler yorumlar için...

Back