- Konu Sahibi mavigece75
-
Sanırım eriyoruumm:)))hafta başında terapiste gittik..test sonuçlarım yorumlandı eşime ayrıca bireysel terapide önerdiler....neyse evlilik terapisinede devam ilaçlarada devam kararı alın...eşim yine çok kötü oldu...ama artık kaçacak yeri kalmadı kendiyle yüzleşti açık ve net olarak..helede üçüncü bir insanında yanında olması kaçışın kabul edilmemesi onu çok zorladı...gerçekten kötü durumdaa..ben daha iyiyim daha sakin daha dingin..eşimle konuşuyorum..hatta konuşmaya o geliyor bu sefer benden cesaret alıyor herhalde..geçen gün arkadaşıma dedim..sanıyorum eriyorum yakında uçacağım:)))bir sakinlik bir sakinlik...:))kendime şaşırıyorum...sanırım o kadar zor bir durumdaki üstüne gidemiyorum ondanmı...ama ben tepem attımı hiç bir şeyi dinlemem..neyse yaniii erdim erdim:)))))))
senin kafa ilaclardan olmasi gerek iyizemuszemus
insallah biran önce bu zor günleri atlatirsiniz ve mutlu olursunuz demek düser bana:içelim::hulya:
Seni aldattığı kadın kim ki bu kadar önemseyip, kendisini ona ıspatlamak zorunda hissetmiş! Bana pek inandırıcı gelmedi. Ayrıca o kadının yaptığı iş nedeniyle, biri gelir biri gider; sonuçta onlar için para önemlidir - neden eşinle o şekilde konuşsun ki!
Cinsel sorunlar tabii ki önemlidir ve evlilikleri etkileyebilir - bunun için yardım almanız mümkün. Ayrıca bayanların vagina yoluyla orgazma ulaşmaları zor - yani bu şekilde az kadın ulaşabiliyor ama zamanla buda aşılabilir. Ayrıca orgazm olmak için başka yollarda var.
Bunlardan ziyade, aldatılmışsın maalesef ve bu sorunlar çözülmedikce, eşin sorunlarını bahane ettikce ve sen bu sorunları kabul edip bazı şeylere göz yummaya devam ettikçe bu böyle devam eder.
Ben sana boşan veya boşanma diyemem - senin bileceğin bir iş ama karar ver ve arkasında dur. Ya birlikte yardım alarak bu sorunlara çözüm getirir, baştan başlarsınız; yada yollarınızı ayırırsınız. Bu şekilde yaşanmaz.. Allah yardımcın ve hakkınızda hayırlısı olsun..
ah bebeğim benim, canım benim sen kendini üzme..erkekler sekste kadınların bir adım önde olduklarını gördüklerinde kendilerini yetersiz hissederler..sorun sende değilki orgazm olursun olamazsın erken olur geç olur...bumuymuş onun sorunu ..yerim ben bu sorunu..resmen sana yaşattıklarını birde senin üzerine atıp seni suçlu ilan etmeye çalışıyor şekerimm HİİİÇÇ üstüne alınma...
ayıca bir kadına orgazmı tam anlamıyla yaşatacak olan erkektir..yoksa bunu kendi kendinede çok daha iyi yapabilirsin( özür diliyorum konu tamamen seks bağlanıtılı ve bunun etrafında dönen sorunlarla iligli olduğundan açık yazıyorum),
eşin her ne yaşadıysa yaşadı ama bu şekilde takıntılı olması terapist çıkışı kişilik testinden sonra kavga etmeniz zaten takıntılı ve kolay kolay hazmeden biri olmadığını gösteriyor..neden erkekler sekste başarılı olamadıklarında " sen böyle yaptığın için " derlerde kadının üzerine atmaya çalışırlar anlamıyorum ayrıca bu erkeklerin bütününde beyinlerinin sekten başka kendini ispat edeceği bir marifetinin olmadığınıda gösteriyor..onuda kaybettiklerinde mendil gibi hissediyorlar sanırım kendilerini...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?