• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Biraz dertlemek istiyorum evli bayanlarla..Konu aldatma

evlilikte sorunlar olabilir ama bu aldatmayı haklı çıkarmaz umarım sağlıklı bir şekilde karar verirsiniz hayırlısı olsun

hıımmmm bu tarafından düşününce haklısın. mutlu edilemeyen biz ama gene aldatılan gene biz. bide biz kadınlara anlaşılmaz derler. şu erkekelri anlayan varsa beri gelsin

Maglesef canim biz kadinlarin kaderi bu , eger saglikli duzgun bir adamla evlendikse (sans eseri cunku ben evliligi kader diye dusunuyorum, hic kimse bosanmak icin evlenmez hep severek guzel hayalerle evlenilir sonunda hayal kirikligi husran:bbo: ) ne mutlu bize , Allah hepimizi saglikli , akli basinda, duzgun insanlara muattap etsin diyorum..

yani sizin orgazm olamamanızı bahane etmiş ama zaten sorun kendisindeymiş kendisi cinsel problemlerini çözmeden siz de zaten orgazm olamazsınız

beraber olduğu kadında kendini ispatladığını yani onu memnun ettiğini düşünüyorsa feci halde yanılıyordur çünkü para karşılığı yaptığı sekste kadının da orgazm taklidi yapması olasılığı çok yüksek eşiniz sadece kendisini kandırıyordur

ya gidip doğru düzgün bir seksologtan yardım alacak sorunlarını çözecek ya da ömür boyu para karşılığı yaptığı sekslerde gücünü ispatladığını sanacak veya sorunun sizde olduğunu sanacak

umarım sorunlarınızı çözersiniz ama önce eşinizin sorununu kabul etmesi gerek

Son düzenleme:
çok fazla bişi anlamadım fakat eşinizin söyledikleri tamamen bir bahane iyi yazılmış bir seneryo aynı zamanda

karar senin güzelim içime sindiririm diyorsan devam et

evide terk edeceğim dediysen et bence ki ciddiyetini anlasın

alışkanlık yapmasın

katılıyorum arkadaşa gidiyorum dediğinizde gidin ki blöf sanmasın

MaviYildiz arkadasim konuyu acip birdaha gorunmedin ayol nerdesin!!???

mavigece75 yaw maviyildiz nerden cikti :roflol: ikiside maviymis ya uydurmusum :roflol::roflol:

Son düzenleme:
Arkadaşlar teşşekür ederim yorumlarınız için..bazı şeyleri açık olarak anlatamadım sanırım..evet benim bir sorunum yok dedim eşime çünkü organik olarak bir sorunum yok cidden eşim benim hayatımdaki ikinci erkek ve orgazımı daha önce yaşadım...eşimle neden yaşıyomuyorum..bunun nedeni kendimce çöbildiğim kadarıyla eşimin bazı davranışları ...isteklerime verdiği bencilce cevapları ...ve bende güven bunalımı...ortam hazırlamaktan bassetmiş bir arkadaşımız ...yaptım 3 sene boyunca hep çaba harcadım ben yaptığımda ok güzeldi bir nebze herşey ama hep tek taraflı kaldı...eşim bu kompleksleri dışında herkesin sahip olmak isteyeceği mükemmel bir insandır..hatta herkes ne kadar şanslısın diye bakardı bana...bu arada eşimin erken boşalma falan filan gibi sorunları yok...sorun sadece fiziksel bazı takıntılarının güvensizlik yaratması ve belki bu yüzden ereksiyonunu etkilemesi..bahane diyen arkadaşlar içinde cevap veriyim...bu sorunun ben daha öncede farkındaydım ve dolaylı yollardan eşim bunu belirtmişti...belki benimde daha öncekiler gibi düşünüp düşünmediğimi öğrenmek için...ve ben sınırları zorlamadan yeri geldiğinde bu takıntılarının yersiz olduğunu bence her şeyinin kararında ve yerli yerinde olduğunu(fiziksel olarak) bunun ondada bendede var olan psikolojik sebeblerden kaynaklandığını eğer kabul ederse yardım alabileceğimizi ve benimle her şeyini konuşabileceğini ...benim gözümde asla ve asla değişmeyeceğini..eğer bir zayıflığı veya kompleksi her neyse varsa bunu paylaşarak çözüm bulabileceğimi her fırsatta söyledim..fakat bu çok hassas bir durum açıkcası yaşamayan bilemez...her şeyi bir anda konuşamıyorsunuz çünkü karşınızdaki eşiniz ve çok hassas bir konumda..sonuçta bu çabalarımın hepsi sonuçsuz kaldı...çünkü eşim konuşmaktan korkan sevmeyen...özelini paylaşmaktan çekinen bir insan...ve sanırım hayattadada ilk defa benimle bu olaydan sonra bu kadar açık ve net zorlada olsa (ve çoğunlukla ağlayarak ve gözleri dolarak konuştu)...bunun sonucunda tabiki sevdiğim bir insanı birden bırakıp gidemem...fakat biz ilişkimiz boyuncada eşimin bir çok hatasını konuşmadan üstünü kapatarak halletmeye çalıştık..çünkü o öyle istedi..hep kaçtı...zaten psikolojik testindende başlangıçta çıkan sonuç buydu...ve ben bu takıntılarını atmanın tek yolunun terapistin karşısında bu cesareti göstermesinden geçtiğine inanıyorum..sonuçta psikoloji ile ilgili insanlara duyarlı bir insanım ama uzman değilim...bununda üstüne sünger çekemem aldatmanın çekebilirim belki bu durumda eğer sorunlarını çözmekte ciddi bir çaba gösteririse...uzman arkadaşımın söylediği benim bu çabalarıma karşılık benimle konuşması zormuş...sonuçta eşi olduğum için bunda zorlanmış olması doğal diyor.eşimde aynı şeyi söylüyor sen karımsın beni seviyorsun kırılacağım için bana doğruları söylemezsin diye düşünüyordum diyor özetle...ben şu anda ne yapacağımı bilmiyorum..bir an patladı çünkü terapistten çıktığımızda aşırı baskı altına girmişti..gece gelip evet sorunlarım var dedi..falan filan..beni belki biraz uzaklaşmakla istediğim sorunların üstünü artık kapatamayacağını ve çözmesinin şart olduğunu göstermek...aksi taktirde elimden geleni yaptım diyeceğim ve yol yakınken onun için ne kadar üzülsemde ayrılacağım..çünkü bende insanım ve benimde bir hayatım var..ayrıca terapist arkadaşı olan arkadaşa sesleniyorum benimde terapist bir sürü arkadaşım var ve asla hastalarının sorunlarını dışarıda konuşmazlar ..hatta benim arkadaşım benim sorunumu kocasıyla bile konuşmaz..20 senedir en yakın çevremdeki arkadaşlarım bunlar...bence arkadaşını bir deha değerlendir...mesleğinin etiğine uymayan birine güvenmezdim...uzun oldu kusura bakmayın:)

yani sizin orgazm olamamanızı bahane etmiş ama zaten sorun kendisindeymiş kendisi cinsel problemlerini çözmeden siz de zaten orgazm olamazsınız

beraber olduğu kadında kendini ispatladığını yani onu memnun ettiğini düşünüyorsa feci halde yanılıyordur çünkü para karşılığı yaptığı sekste kadının da orgazm taklidi yapması olasılığı çok yüksek eşiniz sadece kendisini kandırıyordur

ya gidip doğru düzgün bir seksologtan yardım alacak sorunlarını çözecek ya da ömür para karşılığı yaptığı sekslerde gücünü ispatladığını sanacak veya sorunun sizde olduğunu sanacak

umarım sorunlarınızı çözersiniz ama önce eşinizin sorununu kabul etmesi gerek

arkadaşım hakılısın bende bunu ona söyledim o işi yapsam attacağım çığlıklara inanamazsın dedim biran önce işini bitir yeni av bulıyım isterim diye..:))haklısın zaten anlık bir bunalım daha sonra bende bunun böyle olduğunu düşündüm dedi...

arkadaşım hakılısın bende bunu ona söyledim o işi yapsam attacağım çığlıklara inanamazsın dedim biran önce işini bitir yeni av bulıyım isterim diye..:))haklısın zaten anlık bir bunalım daha sonra bende bunun böyle olduğunu düşündüm dedi...

gerçekten çok ciddi ruhsal sorunları var eşinizin öyle ki kendisini kandırmak için bir kadına rüşvet verecek kadar.

terapist yardımını reddediyor bir de

sizin de bir hayatınız var cinsellikten öte bu derece aciz kalmış bir adamla aynı zamanda tedaviye direnen bir kişiyle ömür geçmez

evliliğinize bir şans daha verecekseniz eğer mutlaka onun hayatından çıkacağınızı hissettirmeniz gerek özellikle bir süre ayrı yaşayarak yapın bunu

Ha bu arada eşimin böyle yerlere gittini tabiki bilmiyordum zaten gidişi toplam iki aylık dönemi kapsıyor..toplam 4 defa ...nerde olduğunu sanıyordum benimde çok iyi bildiğim geleneksel yemeklerinde belirli arkadaşlarıyla olduğunu biliyordum..işin garibi o zamanlarda eve geldiğinde bana sımsıkı sarılırdı ..bir defasın daha kapıyı açar açmaz canım deyip sarıldı..içeri zor aldım kapıyı kapattım bir daha sarıldı...yattık bir daha ..hatta beni bu kadarmı özledin sabah görüştükyaa canım çokmu içtin falan deyip şakalaştım..sanırım o geceydii..zaman kavramı yok tam günü hatırlamıyor ama okşam olabilir diyor..yaptıklarını hatırlamıyor..sadece cidden çok vicdan azabındaydım eve gelmek bir an önce seni görmek istedimm..o akşam böyle davranmış olabilirim diyor..daha sonra eve girerken hep kendimi çok kötü hissettim diyor..bunun dışında ben hep onlayımdır..birlikte arkadaş toplantılarına gideriz..hatta bütün arkadaşların erkek olduğu erkek muhabbetlerinde bile ben vardım çoğu zaman eşim beni götürür ..diyologlarom iyidir...ne bilim maç izlemeyi sevmem ama onunla hemen hemen bütün derbileri izler heyacanını paylaşırım...işte benimde yılgınlığa düştüğüm küçük bir dönem vardı malum iki ay..kendini istemediği falan düşünmüş sanırım ne bilim yaa ...ben normal bir insanın yapabileceği herşeyi yaptığımı düşünüyorum ..bu dönemdede destek olurum ama onun çabası çok önemliii..bence beni o yönlendirecek...

siz mantıklı, iki taraflı düşünen , araştıran, psikolojik olarak yardımın ne denli faydalı olduğunu bilen, terazinin iki tarafınıda dengeleyen bir kadınsınız. siz şu an problemi çözmeye uğraşıyorsunuz. umarım eşinizde girdiği bu psikolojik durumdan kurtulur ve çaba sarfeder. dediğinzi gibi bu durumun gidişatını eşiniz belirleyecek, bunun sonu ne olursa olsun sizin ayakta kalacağınıza ben eminim.

siz mantıklı, iki taraflı düşünen , araştıran, psikolojik olarak yardımın ne denli faydalı olduğunu bilen, terazinin iki tarafınıda dengeleyen bir kadınsınız. siz şu an problemi çözmeye uğraşıyorsunuz. umarım eşinizde girdiği bu psikolojik durumdan kurtulur ve çaba sarfeder. dediğinzi gibi bu durumun gidişatını eşiniz belirleyecek, bunun sonu ne olursa olsun sizin ayakta kalacağınıza ben eminim.

teşşekür ederim...gerçekten umut verici sözler..ayakta kalacağımı biliyorum herkes herşeyi atlatır..sadece bu sorun dışında gerçekten hayatta tanıdığım en güzel insanı bulmuştum ve denemedim demek istemiyorum...o kadını bir süre sonra unutup ..ama şuyuda vardı bu yönüde çok iyiydi demek istemiyorum...:(

canım bencede eşin bir kılıf uydurmuş yediği halta ve hiç bir çabasıda yok düzelmek adına.
bence sözünün arkasında dur

teşşekür ederim...gerçekten umut verici sözler..ayakta kalacağımı biliyorum herkes herşeyi atlatır..sadece bu sorun dışında gerçekten hayatta tanıdığım en güzel insanı bulmuştum ve denemedim demek istemiyorum...o kadını bir süre sonra unutup ..ama şuyuda vardı bu yönüde çok iyiydi demek istemiyorum...:(

Allah her iyi erkege senin gibi duzgun ve akili kadin nasip etsin seni tebrik ediyorum canim bukadar iyi dusunebildigin icin

alkisalkisalkis

canım bencede eşin bir kılıf uydurmuş yediği halta ve hiç bir çabasıda yok düzelmek adına.
bence sözünün arkasında dur

Bence yaniliyorsun canim, arkadasimizin esi hem evlilik danismanina gidiyor hem esiyle bu meseleyi bir sekilde halletmeye calisiyor ben arkadasimizin kocaninin onu sevdigini dusunuyorum ama onunda dedigi gibi kopleksleri yada basa cikamadiklari sorunlardan dolayi boyle davrandigini dusunuyorum ve kesinlikle arkadasimizin esine yardimci olmak icin ne gerekiyorsa sonuna kadar yapmasi gerek! takii atrik tukendim diyene kadar , insallah o tukenme olmadan hersey yoluna girer..:Saruboceq:

Belki çok acımasızca olcak ama ben senin yerinde olsam açıklama yapmasına bile fırsat vermezdim.Büyük konuşma diyenler olucaktır eminim içinizden ama gitcek yerim dahi olmasa sokaklarda yatıp kalkıcak olsamda o adamın yanında 1 dk. durmam.Aldatmak bitirir.Aşık olsun olmasın ister tek gecelik ister 10 yıllık olsun hepsi benim için aynı kefede.Tabi bu sadece benim görüşüm sen senin için en mantıklı olan neyse onu yap canım.Gerçekten kendi başıma gelmiş gibi üzüldüm ve o yuzden bu kadar celallendim.Allah yardımcın olsun.Ama kendini üzme ne olursa olsun

burda malesef çok aldatılma okudum ama senin eşin yaptığı tam basitlik.yani hayat kadınıyl konsimatrisle para karşılığı neden bi adam beraber olur.gerçekten bi sorunu varsa eşinede haksızlık etmek istemem ama sen test yaptırmadan eşinle tekarar ilişki yaşama derim ben.hayat bu bellimi olur beraber olduğu kişi risk taşıyan bi grupta.
bide evlenmeden 2 sene beraber yaşadık filan demişsin o zman sorunları yokmuydu eşinin varsa neden tedavi olamdan evlendiniz çünkü evlenmeden tedaviye ikna etmek daha kolay olurdu heralde ve sorunu biliyorsanız neden evliliğe taşıdınız.asla sizi yargılamak için yazmadım nolur yanlış anlamayın sadece aklıma takıldı.verdiğiniz tepkide bence haklı ya tedavi olsun yada her aldatmanın ardından bu soruna sığınmasın.

Teşekkürle arkadaşlar ...kısaca cevaplamaya çalışıyım..evet eşimin evlenmeden öncede takıntıları olduğunun farkındaydım..ama sorunlar bu kadar ortada ve açık değildi konuşmaktan kaçtığı için belki...neden evlendime gelince biz cinsellikte çok fazla şey paylaştık dedim yaa şu sorunları olmasa eşimin dünyaya inmiş bir melek olduğunu bile düşüne bilirim ..ayrıca beni hiç bırakmadı ...bıktığımda usandığımda artık bitirmek istediğimde hep beni tuttu...ve evlilikten önce bu sorunla bu kadar belirgin değildi dedim yaa bende o zaman yılmamıştım...evlendikten sonra bazı değişik tartışmalarımızda oldu ...genelde o konuşmadığı için büyüdü bazen kavgalar...çünkü bu durumlarda öfkeme hakim olamıyorum...benimde böyle bir sorunum var...ayrıca bitirirdim kesinlikle kabul etmezdim diyen arkadaşlar inanın büyük konuşmayın...çünkü bende aynı cümleleri kurardım...ve evet böyle bir sorun olmasaydı ve ben buna inanmasaydım...öncedende bu komplekslerin ipuclarını yakalamasaydım bitirdim sanırım anlamaya çalışamazdım...zaten ilk üç hafta çok büyük kavgalar ettim depresyona girdim ..şu anda anti deprasan kullanıyorum..neyse yani allah göstermesin karşınıza çıkmadan konuşmayın...haa bir daha olursa asla olmayacağını böyle bir azabı bir daha yaşayamıyacağını söylüyor oda antideprasana başlayacak sanırım...neyse bu akşam arkadaşıma gidecektim...ama beni işten gelip aldı...açık havada ormanlık bir yere gittik..yine planlar yapmaya başladı ..hafta sonu gelelim buraya falan gibi bende bir daha hafta sonumuz olursa dedim..ve son olduğunu belirterek konuştum...dedimki benim bir yanım kanarsa onu tedavi etmeye çalışırım ama olmuyorsa onu keser atarım...hep böyle yaptım hayatımda....ve içimde seninle ilgili yanım kanıyor...tedavi etmeye çalıştım olmuyor ve bu benim yapabileceğim bir şey değil senin tedavi olman ve tedavi etmenle mümkün ...olmuyorsa ben bunu kesiyorum çünkü artık bana zarar veriyor...psikolojime ,geleceğime,umutlarıma her şeyime zarar veriyor bu son konuşmam kararını ver bir daha konumıyacağım dedim...oda bana psikoloğa bu sefer sorunlarından bassettiğini söyledi söylediğişeyleri anlattı...çaba harcıyorum dedi...gerçekten açılmış azda olsa kadın anlamış zaten ..bir dahaki randevuda psikiyatristlede konuşacağını söyledi bunu yeneceğim dedi...bende ben bittim bil artık herşey sende dedim...bana hayır bitmemelisin sana yardım edeceğim dedi...hayır dedim sen her şeyi yükleniyorsun bu senin atacağın bir sorun ben sadece yardım edebilirim...bu ilşki için ve en baştada kendin için bunda kurtulman lazım dedim yoksa asla mutlu olmayacaksın..ama ben seni bırakırsam mutlu olabilme şansım var dedim ..haklısın dedi...bu sorunu kabullendiğini ve adım attığını fakat terapistin yanından çıktığında çok gergin olduğu için öyle davrandığını söyledi...ok dedim ama artık bunlar yok ya hep ya hiç karar ver...oda çözeceğim bunu atlatırsak herşeyin çok daha güzel olacağına inanıyorum dedi..sonrada balık tutup eve geldik...şimdi balık yapıyor işte bu kadarrr...bakalım görecez...bunuda okursanız helal size arkadaşlar:)))

Teşekkürle arkadaşlar ...kısaca cevaplamaya çalışıyım..evet eşimin evlenmeden öncede takıntıları olduğunun farkındaydım..ama sorunlar bu kadar ortada ve açık değildi konuşmaktan kaçtığı için belki...neden evlendime gelince biz cinsellikte çok fazla şey paylaştık dedim yaa şu sorunları olmasa eşimin dünyaya inmiş bir melek olduğunu bile düşüne bilirim ..ayrıca beni hiç bırakmadı ...bıktığımda usandığımda artık bitirmek istediğimde hep beni tuttu...ve evlilikten önce bu sorunla bu kadar belirgin değildi dedim yaa bende o zaman yılmamıştım...evlendikten sonra bazı değişik tartışmalarımızda oldu ...genelde o konuşmadığı için büyüdü bazen kavgalar...çünkü bu durumlarda öfkeme hakim olamıyorum...benimde böyle bir sorunum var...ayrıca bitirirdim kesinlikle kabul etmezdim diyen arkadaşlar inanın büyük konuşmayın...çünkü bende aynı cümleleri kurardım...ve evet böyle bir sorun olmasaydı ve ben buna inanmasaydım...öncedende bu komplekslerin ipuclarını yakalamasaydım bitirdim sanırım anlamaya çalışamazdım...zaten ilk üç hafta çok büyük kavgalar ettim depresyona girdim ..şu anda anti deprasan kullanıyorum..neyse yani allah göstermesin karşınıza çıkmadan konuşmayın...haa bir daha olursa asla olmayacağını böyle bir azabı bir daha yaşayamıyacağını söylüyor oda antideprasana başlayacak sanırım...neyse bu akşam arkadaşıma gidecektim...ama beni işten gelip aldı...açık havada ormanlık bir yere gittik..yine planlar yapmaya başladı ..hafta sonu gelelim buraya falan gibi bende bir daha hafta sonumuz olursa dedim..ve son olduğunu belirterek konuştum...dedimki benim bir yanım kanarsa onu tedavi etmeye çalışırım ama olmuyorsa onu keser atarım...hep böyle yaptım hayatımda....ve içimde seninle ilgili yanım kanıyor...tedavi etmeye çalıştım olmuyor ve bu benim yapabileceğim bir şey değil senin tedavi olman ve tedavi etmenle mümkün ...olmuyorsa ben bunu kesiyorum çünkü artık bana zarar veriyor...psikolojime ,geleceğime,umutlarıma her şeyime zarar veriyor bu son konuşmam kararını ver bir daha konumıyacağım dedim...oda bana psikoloğa bu sefer sorunlarından bassettiğini söyledi söylediğişeyleri anlattı...çaba harcıyorum dedi...gerçekten açılmış azda olsa kadın anlamış zaten ..bir dahaki randevuda psikiyatristlede konuşacağını söyledi bunu yeneceğim dedi...bende ben bittim bil artık herşey sende dedim...bana hayır bitmemelisin sana yardım edeceğim dedi...hayır dedim sen her şeyi yükleniyorsun bu senin atacağın bir sorun ben sadece yardım edebilirim...bu ilşki için ve en baştada kendin için bunda kurtulman lazım dedim yoksa asla mutlu olmayacaksın..ama ben seni bırakırsam mutlu olabilme şansım var dedim ..haklısın dedi...bu sorunu kabullendiğini ve adım attığını fakat terapistin yanından çıktığında çok gergin olduğu için öyle davrandığını söyledi...ok dedim ama artık bunlar yok ya hep ya hiç karar ver...oda çözeceğim bunu atlatırsak herşeyin çok daha güzel olacağına inanıyorum dedi..sonrada balık tutup eve geldik...şimdi balık yapıyor işte bu kadarrr...bakalım görecez...bunuda okursanız helal size arkadaşlar:)))

Valla tum okudum :)) bence guzel ilerliyorsun agir ve emin adimlarla boyle devam et canim alkisalkisalkis

Back