Biraz dertlemek istiyorum evli bayanlarla..Konu aldatma

mavigece75

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2009
485
3
118
İstanbul
Merhaba arkadaşlar KK da çok yeni değilim ama bu konu için yeni bir üyelik aldım..Bende aldatıldım ...1,5 senelik evliyim evlenmeden öncede 2 sene birlikte yaşadık diyebilirim yani 3,5 senelik beraberliğin üzerine 1 ay önce aldatıldığımı öğrendim...Malum bir ortamda bir hayat kadınıyla...İlk tepkim evi terk etmek oldu ....Psikolog bir arkadaşımla konuştum kararım ne kadar zor gelsede boşanmaktı...Fakat 3 senelik ilişkimiz boyuncada bizim cinselliğimizde bazı sorunlar vardı..Aslında konu çoğunlukla eşimin bazı takıntılarıyla ilgili bunları malesef açıkca yazamayacağım çünkü fazlasıyla kişiye özel....Kısaca geçmişte yaşadığı ve ilk cinsel deneyimde bu yana getirdiği bazı takıntılar ve güvensizlik diyebilirim...Benimde malum orgazım olamamam bu takıntıları tetikledi diyelim..Neyse baya uzun ve kişiye özel bir mesele olduğu için çok açamıyorum..Psikolog arkadaşım bunun bu sorunlardan kaynaklandığını benimle bir ilgisi olmadığını eşimin beni sevdiğini aksi taktirde çocuğumuzun olmadığı için onu bağlayan hiç bir şey olmadığını boşanmak istemiyorsa ve beni bırakmıyorsa tamamen beni sevdiğinden olduğunu söyledi...Eşimin iyi bir insan olduğunu ama sorunları olduğunu boşanmadan önce bunu düşünmem gerektiğini söyledi...Daha sonraki süreçte eşimle konuştuk ve bana sorunlarında ilk defa açık bir şekilde bassetti orgazım olamamdan dolayı kötü olduğu mevcut sorunlarıyla birlikte bunun onu aşağılık kompleksine götürdüğünü o mekana aldatmak amacıyla gitmediğini sadece ortamın bir kaçış olduğunu ...Malum kadının ikinci gidişinde kendini tahrik etmek için uğraştığını alkolünde etkisiyle başta kabul ettiğini fakat otelle gittiklerinde suçluluk dugusunun ağır bastığını ve bğir şey yapamadığını anlattı...daha sora kadının kendine bitmişşsin falan gibi laflar ettiğini...bir sonraki gidişinde bir arkadaşıyla gitmiş..aynı kadın yanına gelmiş konsomatristlik yapıyor aynı zamanda anlayacağınız..yeniden teklif etmiş eşim çekinik durunca hala beceremiyormussun gibilerden laf etmiş ondan sonra çok sinirlendiğini ve yaptığını söylüyor...fakat çokta bir şey anlamadığını çünkü suçluluk duygusunun yinede ağır basttığını..daha sonra eve gelirken çok kötü olduğunu ve sonrasında bana yaklaşamadını...akşamları eve girerken hep kötü hissettiğini falan..fakat orgazım olamamamın ve takıntılarının onu bunalıma ittiğini falan filan işte çok uzattım....sonuçta biz ilişki terapistine başladık...bu süre içindede birbirimizle çoğunlukla benim zorlamamla konuştuk...kendisi kendiyle ilgili ve sorunlarıyla ilgili konuşmaktan hep kaçar ..zaten kaçmasa bu duruma gelmezdik...Neyse terapiye inanmıyor zaten sorununu orda açıklamadı sadece ben eşimin bazı kompleksleri var dedim ...kendisi açıklarsa açıklasın dedim...geçen gün bir tür kişilik testi yapıldı eşim yine çok gerildi..ve çıkışta kavga ettik ..Benim sorunum yok falan dedi ..Sen kıskançsın beni boğdun falan bende okey dedim çözümsüzse bu olay boşanalım dedim ve yattım bugin içinde evden ayrılacağımı bildirdim uyudum...gece 2,5 ta yattı. yatarken ben uyandım biraz konuştuk kk ya girdiğini falan söyledi ben sürekli baktığım için özellikle bu olaydan sonra ilgileniyorum mesajımı verdi ne ...neyse yine kıskançlıktan falan bassetti burada işte güya bir konu okumuş...bende benim böyle bir sorunum yok dedim...tamam cinsel sorunlarımız var dedi..bende hayır benim böyle bir sorunumda yok dedim ...bütün sorun senin saçma sapan takıntıların yüzünden kendine güvensizliğin dedim...ve bugün için arakadaşa gideceğimi söyledim..kafamı dinleyeceksin dedi..bende hayır kararım değişmedi böyle sürdüğü sürece boşanıyoruz dedim...sabahta kalkıp işe geldimm...durum bu...niye anlattım ay ne biliyim patladım işte:))

Tek çözüm boşanmak mı boşanmakla bütün sorunlar çözümlenmiyor ki. boşanmayı bu kadar ciddi telafüz edebiliyorsanız zaten eşinizi gözden çıkartmışsınız demektir. evet bir hata yapmış hatta 2 hata can sıkıcı yapılmaması gereken bir durum ama bunun nedenlerini sizde biliyorsunuz. bende terapinin çok işe yarayacağını düşünmeyenlerdenim çünkü en yakın arkadaşım evlilik danışmanlığı yapıyor ve çiftler terapiden çıktıktan sonra onlar hakkında neler söylediğine birebir şahit oldum. siz eğer bu olayı aklınızdan çıkaramıyıcaksanız devam etmenin anlamı yok ama unutucak ve yeniden başlayacaksanız süper bunu deneyin siz kendinizdeki soruna bi çözüm bulmaya çalışın. bu arada eşiniz bu hataları yaparken siz nerdeydiniz onun arkadaşlarıyla öyle bir yere gitmesine izin mi verdiniz? belki bayanlar bana kızıcak çokta insan vardır evlendikten sonra hayat bitmiyor birebir yaşanması gereken şeyler var herkesin özel hayatı var diyicekler ama ben bunun doğruluğa katılmıyor çünkü yeni bi aile olunuyor annemiz evde otururken babamız tavarneya gitse nasıl bir etki yaratır üzerinizde yada babanız evde otururken anneniz kız arkadaşlarıyla gece geç saatte yemeğe gitse hoş olmaz değil mi? beraber yapılacak güzel şeyler var yeri gelicek çıkıcak arkadaşlarıyla ama bilginiz dahilinde sorumluluklarınız var.

ay canim kiyamam yaa :teselli: anlatdiklarin okadar icten ve samimi geldiki gercekten cok uzuldum durumuna benneyaptımki
ilk once soylemek istedigim evlilik terapisine gitmeniz cok super olmus, duzelirse bu durumlar evlilik terapistinden sonra duzelir kendi basiniza ne kadar basa cikabilirsinizki sorunlarla ,
anlatdiklarindan cikardigim sey seninde orgazm olamamandan anladigim, esinde erken bosalma sorunu olabilir dolayisiyla sen gelmedenhemen biter ( kadinlar maglesef zor orgazm oluyor) bununda mutlaka tedavisi vardir! eger oyleyse sorun , esine benim cinsellikte problemim yok demisin ama canim bir kadinin orgazm olamamasi basli basina bir problem mutlaka caresine bakilmasi gerek cunku bir kadin bu sekilde rahatlayamazsa gergin ve mutsuz olur ayni erkekler gibi , sadece erkekler cok sik rahatmamaya ihtiyac duyarlar ! kadinlar biraz daha seyrek ama mutlaka orgazm olmali bir kadin..
esiyin seni aldatdigi konuya cok takilmadim nedeni zaten ortada kendini kanitlamak isterken dahada derin kuyulara atmis buda ona ders olsun :jeyyar:

Son düzenleme:
çok fazla bişi anlamadım fakat eşinizin söyledikleri tamamen bir bahane iyi yazılmış bir seneryo aynı zamanda

karar senin güzelim içime sindiririm diyorsan devam et

evide terk edeceğim dediysen et bence ki ciddiyetini anlasın

alışkanlık yapmasın

sonuç olarak aldatılmışsın. sebep ne olursa olsun seninle çözüme gitmek yerine bunu yapması çok saçma, hem evli bi erkeğin o tarz bir yerde ne işi var?

vereliniortakkatılıyorum..

Seni aldattığı kadın kim ki bu kadar önemseyip, kendisini ona ıspatlamak zorunda hissetmiş! Bana pek inandırıcı gelmedi. Ayrıca o kadının yaptığı iş nedeniyle, biri gelir biri gider; sonuçta onlar için para önemlidir - neden eşinle o şekilde konuşsun ki!

Cinsel sorunlar tabii ki önemlidir ve evlilikleri etkileyebilir - bunun için yardım almanız mümkün. Ayrıca bayanların vagina yoluyla orgazma ulaşmaları zor - yani bu şekilde az kadın ulaşabiliyor ama zamanla buda aşılabilir. Ayrıca orgazm olmak için başka yollarda var.

Bunlardan ziyade, aldatılmışsın maalesef ve bu sorunlar çözülmedikce, eşin sorunlarını bahane ettikce ve sen bu sorunları kabul edip bazı şeylere göz yummaya devam ettikçe bu böyle devam eder.
Ben sana boşan veya boşanma diyemem - senin bileceğin bir iş ama karar ver ve arkasında dur. Ya birlikte yardım alarak bu sorunlara çözüm getirir, baştan başlarsınız; yada yollarınızı ayırırsınız. Bu şekilde yaşanmaz.. Allah yardımcın ve hakkınızda hayırlısı olsun..

cinsel birliktelik kurana kadar sonuçta gene de yapılan bir yanlış var ortada.
konsomatris barda ya da pavyonda her neyse; ne işi var?
bunun cinsel problemle alakası yok.
bu başlı başına bir yanlış..
siz evliliği sürdürmek için elinizden geleni yapmışsınız ama eşiniz gittiğinin terapistte bile adım atmıyor.
sorunu söyleyecek ki çözümlensin..
ben yapıcı olmak adına hiçbir adım göremedim anlattıklarınızdan..

bencede eşiniz bu evliliği kurtarmak adına bişey yapmıyor
siz belki kendini ispat etmek istediği için aldattı diye düşünüyorsunuz ama madem öyle size ispat etseydi kendisini, sizi mutlu edebilme adına çalışsaydı. başka bir kadına olabiliyorda size mi olmuyor yani. kusura bakmayın sinirlendim, seven insan bu ilişkiyi kurtrmak için çabalar siz çaba sarfettikçe daha çok hzuursuzluk çıakrmaz.

Ay vallahi merak edim yukardaki isaretledigim yeri biraz acsana bacim NASIL vagina yoluyla orgazma ulasmak zor demisin ve baska yolari var demisin gercekten merak edim cevaplarsan sevinirim??

Kesinlikle katılıyorum...kaydirigubbakcemile5

vereliniortak lmaz:

eşiniz sürekli böyle ortamlara takılırmı?

yada şöyle diyeyim, siz gittiğinden habersizmiydiniz?

veya eşinizin bazı takıntıları olduğuna sizde inanıyorsunuz,madem öyle o takıntıları aşmak için yatak odanızda özel olan bazı şeyler yapmayı düşünmedinizmi(fantezi gibi, sapıklık dercesine girmeden tabi)?

ya bitirceksin kadın olayı yüzünden, yada kocana güveniyorsan ve gerçekten anlattığı şekilde olduğuna inanıyorsan düzeltmek için çare arıcaksın.

bazı erkekler bu tür problemleri halletme çabası gerçekleştirmekten çok,kaçmayı ve suçu kadının üstüne atmayı tercih eder.

cinsel problemi her ne olursa olsun, eşinize siz de ortam sağlamalısınız bence.

ben olsam önce söylediklerinin doğru olup olmadığını araştırırdım, seviyorsam ona ortam hazırlar, kendimi de konsantre edip bu sorunun çözülmesini sağlardım.ama inanmıyorsam söylediklerine durmazdım,ne hali varsa görsün derdim.

Canim yorumunu okuyunca birseyler yazma geregi duydum , bir erkek esini tatmin edemeyince aninda kendini hakli duruma getire bilmek icin beyninde! direk kadinin basarisiz oldugunu kendinde sorun olmadigini kendi kendine kanitmamak ister!! ama sureklide icinde suphesi vardir acebami diye ve dolayisiyla baska kadinda ayni sorunu yasamazsa rahatliyacaktir ve ustunlugunu kabul etdirmeye calisacaktir kadina yani bu kisaca kopleklerini kapatabilmek icin ya guc gosterisine yada aldatma yoluna giriyorlar maglesef , Karisini yatakda memnun eden erkek dikat edin asla karisini dogmez ve ustun oldugunu kabul etdirmeye calismaz cunku koplesi yoktur !, Dusun erkekler 40 dan sonra bi ara azarlar neden cunku cinselikde problemleri baslar ve bunu kabul etmemek icin daha gec kadinlara bakarak hala cok iyi ve kuvvetli olduklarini KENDILERINE bazende cevrelerine kabul etdirmek isterler ..
Bunlar benim nacizane dusuncelerim , o yuzden konu sahibi arkadasimizin esinin aldatmasini kendini kanitlamaya calismasini bi derece anliyorum..

o zaman cinsel sorun yaşana kadınlar sölemeye cesaret edemicek.sölediklerinde haklısın malesef ama durum böle gibi

aldatma olayı bence bu durumda gölgede kalıyor .... asıl önemli olan kompleksi olan bir erkekle evlilik sürdürmek çok zor ...... bence eşinizin bu durumdan kesinlikle kurtulması gerek ...profesyonel bir yardım almalı ( tabii burdaki profesyonel eşinizin başvurduğu anlamda profesyonel değil psikolog anlamında ) .....eğer eşiniz takıntılarından kurtulamazsa hayatınızın cehennemden farkı kalmaz diye düşünüyorum

hıımmmm bu tarafından düşününce haklısın. mutlu edilemeyen biz ama gene aldatılan gene biz. bide biz kadınlara anlaşılmaz derler. şu erkekelri anlayan varsa beri gelsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…