- 4 Şubat 2019
- 216
- 128
- 33
- Konu Sahibi SononoBoSolok
-
Annesine karşıda öyleydi. Ben söylemekten bıkmıştım. Ama Rabbim işte zamanla gördü ve annesini karıştırtmaz artık bişeyimize. Ne yazık ki babasından korkan bir tip eşimValla iş kocanda bitiyor.kp kim oluyorda çalışmana yok evini değiştirmene kadar karışabiliyor.Geçen gün eve geç geldik diye kp eşime telefonda naptınız bu saate kadar filan demiş.Eşim bi bağırdı karımla da mı gezemiycem karımla geziyorum nolmuş diye.Yani iş eşte bitiyor.
Kendi çekirdek ailesinin menfaatini gözetmeyen, karısını, çocuğunu oturulmayacak evde yaşatan, onları mağdur eden eş,iyi eş değildir..Eşim bana karşı çok anlayışlı. Senden llah razı olsun bunca sıkıntıda yanımdasın destek oldun senden başka kimsem yok der hep. Ama ailesine gelince pek dili tutmaz.
Eşim 29 yaşında ben şuan 23 üm. Kararlarımızı veriyoruz ama uygulayamıyoruz malesef. Bunun için fazlasıyla çabalıyorum.O bir sene vaadine inanmanız hata zaten. Bunu anlatmaya çalışıyorum. Kimseden ev, yardım, düğün dernek beklentiniz olmasa zaten kimse sizin kararlarınıza karışamayacaktı.
Gerçi 18 yaşında çocuğu evlendirende de kabahat var o ayrı mesele. Eşinizin de sizden yaşça çok büyük olduğunu sanmıyorum. Daha karar alırken anne babaya danışma yaşlarında olduğunuz için evlenip kendi ayaklarınız üzerinde durmayı, kendi kararlarınızı vermeyi, kimseye muhtaç olmamayı beceremiyorsunuz henüz. Şu saatten sonra yapabileceğiniz tek şey biraz kararlı durup kimseden izin almadan çalışmak.
Eşim 29 yaşında ben şuan 23 üm. Kararlarımızı veriyoruz ama uygulayamıyoruz malesef. Bunun için fazlasıyla çabalıyorum.
Para istesek verir. O konuda sıkıntı yapmadı bu güne kadar. Ama kv bi kaç sefer lafını ettiği için istemiyo artık.Hiç ilgilendirmez sizin çalışmanız
Gidin baba aylık 1500 lira ver çalışmıcam de bakalım kendisi iş aramaya başlar size
Ee iste ozaman sendePara istesek verir. O konuda sıkıntı yapmadı bu güne kadar. Ama kv bi kaç sefer lafını ettiği için istemiyo artık.
Satmaz sanmıyorum. Şimdilerde hastanede bir iş bakıyo.(özel sektörde çalışıyo) Eğer olursa evimi hastane yakınlarına taşımayı düşünüyorum.Söyleyin arabayı satsın. Evi taşısın. Taşıyamıyorsa eve soba kursun pisliğini de o temizlesin.
Para istesek verir. O konuda sıkıntı yapmadı bu güne kadar. Ama kv bi kaç sefer lafını ettiği için istemiyo artık.
Eşinize sormayın.Eşim 29 yaşında ben şuan 23 üm. Kararlarımızı veriyoruz ama uygulayamıyoruz malesef. Bunun için fazlasıyla çabalıyorum.
Hayır derdim laf yetiştirmek cevap vermek değil olanı söylüyorum. Bişeyler yapmak istiyorum. Dik durmak ayaklarım üzerine basmak istiyorum.Şimdi biz ne desek sizin de bir cevabınız olacak. Sadece dert dökmek istemişsiniz belli ki çözüm aramıyorsunuz.
Sabredin yaz geliyor. Yazın da böcek ilacı falan kullanın. Ne diyelim Allah sabır versin.
Neden satmıyor?Satmaz sanmıyorum. Şimdilerde hastanede bir iş bakıyo.(özel sektörde çalışıyo) Eğer olursa evimi hastane yakınlarına taşımayı düşünüyorum.
Bu sene kesin kararlıyım. Biraz toparlanmauı bekliyorum. Mayısta maaşında artım olacak. O zaman ailemide devreye sokacağım.Sizde oturuyorsunuz, kışın ısınmayan yazin böceklenen evde öyle mi? O evde çocuk var niye dinliyorsunuz ki insanlari.
Aslında bilmiyorum hiç lafı geçmedi böyle bişeyin bunu akşam bi konuşacağım. Fikir vermiş oldunuz teşekkür ederim.Neden satmıyor?
Bunu dile getiemekten ne kadar utandım bir bilsenizKayınpeder kim ki. Hangi hakla calışmana izin veriyor. Siz bunu nasıl dile getirebiliyorsunuz.
Kayınbabam çalışmama izin vermiyor ne yaaaaa
Eve iş alın bişiler yapın bakın kendimi bildim bile hep çalıştım Doğumdan sonra 3 aylık bırakıp sütleri aka aka çalışan mı görmedim uykusuz gelen mi kim evladından ayrı kalmak ister ama bu şartlarda yapılacak en doğru şeyYarım saat ayrı duramadığım çocuğumdan gün boyu ayrı kalmayı göze aldım. Babannesi asla 1 gün bile bakamam dedi. Ben babası izin vermediği halde hala iş baktım bu konuda kararlıyım ama olay aileme gider biliyorum ve onlarda kv kp ne diyosa o derler büyğk ihtimalle. Zaten en çok da o zoruma gidiyo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?