Biraz derdimi dökeyim tavsiyeye ihtiyacım var

Kesinlikle. Benim ailem de farkında elimin aileaine çok bağlı olduğunun. Ama bişey diyemiyolar dediğiniz gibi. Hatta bazen tartıştığımızda falan annem hep "eşin gibi ailene düşkün ol biraz bak o nasıl saygıda kusur etmez tek laf ettirmez" der hemen
 
Kalın tabi. O arada mutlaka ev bulmanızı tavsiye ederim.
Meğer sorun gerçekten ilk adımı atamamakmış. Evden çıkmayı hep dile getiemiştim ama yok dediklerinde susup kalmıştık. Az önce eşim ziyaretimize geldi. Kv yide getirmiş. Hemen bakıp gittiler. Eşimle konuştum şimdi. Yolda annemle konuştum ev işini dedi. Dikleştim hemen heycanlandım noldu dedim. Dr çocuğun bu kadar hasta olmasını ufoya bağladı diye olayı biraz daha büyüterek anlattım dedi. Bende huyunu bildiğimden kesin bi kap su koyun dedi demi dedim evet demiş. Eşimde cevaben siz ne derseniz deyin ben o evden çıkıcam demiş. Sustu kaldı babanla konuş bakalım madem demiş. Daha neyi konuşacak bilmiyorum. Ama şöyle bişey var babası yok dese de eşim ısrarcı olduğunda benden söylemesi ben karışmam kendin bilirsin diyen bi insan. Çok şahit oldum buna. Nasıl sevindim bilemezsiniz. Eşime beni çok mutlu ettin çok teşekkür ederim dedim. Güzel haberler almaya başlıyorum hayattan, hayallerimden...... :) :) :)
 
Sanki evin tapusunu istiyor. Kv de bir tuhaf.
Aynen böyle devam edin. Yavrunuzla bir süre annenizde kalın. İyice kendine gelsin yavrucak. O arada eşinizle ev işini halledersiniz.
 
Kiranizi kp kv oduyorsa tabiiki cikip cikmamaniza karisirlar. Kimi ise gir calis demis ama saniyor musun rahat edersin o zaman? Coktan cok azdan az gider.. kira derdiniz bile yokken bilmem be kadarlik kredi cekip araba aliyor esin ve soguk evde oturuyosunuz. Arabayi koynuna mi alip yatiyor esin? Gercekten cok sorumsuzca davranus. Birde kirayi odesinler vs demen cok garip. Kendi baslarinin caresine bakanlar olsun bari

En cokta kizina uzuldum, doktora goturdun mu?
 
Sanki evin tapusunu istiyor. Kv de bir tuhaf.
Aynen böyle devam edin. Yavrunuzla bir süre annenizde kalın. İyice kendine gelsin yavrucak. O arada eşinizle ev işini halledersiniz.
Annemlerde kalmak istemesem de babam götürür zaten ki kızım için en iyi ortam şu an orası. Ben ev bakmaya başladım bile :)
 
Ben kirayı ödesinler demedim ki. Kendileri ödeyeceğiz dediler. Ödemiyolar. Tamam ödemesinler zaten. O zaman bana karışma hakkını da bulmasınlar kendilerinde. Kızımla şuan hastanedeyiz. Yatış istedik dr umuz uygun gördü. Daha iyi tedavi olması için.
 
250 TL su faturası mi?
 
Zaman zaman hangimiz hesapsız iş yapmıyoruz...kendinizi toparlayın önünüze bakin

Hayat bu hatalarımızdan ders almak için var..üzülmeyin.. 42 yaşındayım.. herşey yolunda mi yooo..ne kadar toparlarsan toparla şu yalan dünya işleri hep yarim kalacaktır...hep bir şeyler eksik gidecez bu dünyadan...sağlık olsun..
 
Güzel bi detay. Yinede bişeyleri az da olsa yoluna koymak için uğraşıyorum işte
 
izin vermiyor ne demek ya? izin isteyen kim sorması ayıptır? yaptığınız başlıca hatalar 1)daha evlenmeden başkasına sırtınızı dayayıp geçinme hayalleriniz varmış ve doğal olarak suya düşmüş.Yani çalışan eden evli adamın kirasını ailesi niye ödesin. 2) Siz eşiniz ve çocuğunuz bir ailesiniz , kayınpederiniz eşinizin babası olabilir ancak bu onun dış kapının dış mandalı olduğu gerçeğini değiştirmiyor.Ona neden soruyorsunuz hala?Eşiniz ailesinden bağımsızlaşmayı düşünüyor mu inşallah? 3)Neden sessiz kalıyorsunuz?Kusura bakmayın ama her şey sizin de elinizde.Hiçbir zaman ağzınızı açmadınız diyelim bari çocuk bu haldeyken al git ananın babanın evine böyle olucak iş mi bu? bir de 250 lira su faturasını anlamadım biz 4 kişiyiz şu an ve bu ay 66 lira geldi.yazın evin en kalabalık halinde temmuz sıcağın duşlar çamaşırlar derken 100 falan geliyor.biraz ayağını yorganına göre uzatma sorunu da var sanırım.
 
Kimseden izin almadım. Kimseye sırtımı dayamadım kendilerini yapacaklarını söylediler belli bi müddet yaptılar. Şuanda yapsınlar demiyorum. Tek istediğim bana karışmamaları. Fatura da bir iki aylık birikmiş fatura
 
Aynen nickinde yazdigi gibi cevap ver onlara. Odemiyorlarsa zaten sorun yok. Kizina gecmis olsun
 
Sanki evin tapusunu istiyor. Kv de bir tuhaf.
Aynen böyle devam edin. Yavrunuzla bir süre annenizde kalın. İyice kendine gelsin yavrucak. O arada eşinizle ev işini halledersiniz.
Bugün evime giderim. Bi duşa girip kıyafetleri yıkayıp temizleyeyim yarın babama beni almasını söylerim. Kızım orda daha çabuk toparlanır. Evi de hemen bulamayız diye korkuyorum ama umarım bulurum
 
Eşimde karaelı annesine resti çekmiş. İnşallah kısa sürede olumlu sonuç alırız yeni ev işinden


bence konuyu da guncelleyin musait olunca, herkes ilk yazinizi okuyup yorum yapıyo tekrar tekrar yazmak zorunda kaliyosunuz.

insallah gönlünüzce olur hersey, kuzuya da tekrar geçmiş olsun

siz zaten artik kabugunuzu kirdiniz bundan sonrasi için endise edecek bisey kalmadi
 
Bugün evime giderim. Bi duşa girip kıyafetleri yıkayıp temizleyeyim yarın babama beni almasını söylerim. Kızım orda daha çabuk toparlanır. Evi de hemen bulamayız diye korkuyorum ama umarım bulurum
Bulunur inşallah.
Emlakçı varsa onlara bakın, daha hızlı olur.
 
Yeni girdim evime. Kızımın ilacı havası derken oturamadım daha güncellerim fırsat bulunca. Teşekkürler sağolun
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…