Biraz Bencillik mi Yapsam?

Yanlış anlamadıysam siz ona “evi ve hayatı paylaşmak için” sözvermişsiniz, evi kiralamak icin degil , o da davranışıyla “hayatı paylaşamayacagını” göstermiş .... yani sözünü tutmayan o 😬 siz sonucta kiracı aramıyorsunuz degil mi ?
Kötü günümde yanımda olmayanı iyi günümde hiç istemem ... yine de siz bilirsiniz .... ayrıca geçmiş olsun

Söz verdim gibi bir durum var. Bana güvenip çeşitli eylemlere girdi. Bir insanın benim yüzümden zorluk çekmesini istemediğimden ne yapacağımı bilemedim.
Sizde ona guvenmistiniz hersey karsilikli ,bu kadar kendinizi yipratmayin

Merhabalar hanımlar,

Bilmeyenler için öncesini kısaca özetlemek istiyorum.
Tanı konulamayan bir rahatsızlık geçiriyorum. 1 haftadır neredeyse her günüm doktor doktor gezip, iğnelerle, çeşitli tetkikler yaptırıp, bilmem kaç tane ilaç kullanmakla geçiyor.
Sağolsunlar hayatımdaki insanlar, buradan da pek çok kişi desteklerini esirgemiyorlar.

Hayatımdaki insan, bu süreçte yanıma gelmedi. Aramasını istediğimde (Kendimi berbat hissettiğimi, doktorların tanı koyamadığını, uyandığında beni aramasını söylemiştim), spor antreman yemek duş işlerim var zor dedi. Zor değil sen istemiyorsun dediğimde öyle diyorsan öyledir gibi pişkin bir yanıt aldım. Sözde her gün halimi hatırımı soruyor tabii spor salonundan kaslı fotoğraflar paylaşarak, instagramda hatunlarla takipleşme eşliğinde.

Ben niye böyle bir muameleyi kabul ediyorum ki? Ne şahsım ne de duyduğum sevgi, saygı görmüyor. Hoş artık karşımdakinin iyi bir insan olmadığını fark edince sevgim de bitti. Kıymetimi bilen insanlarla olmak istiyorum.

Her neyse. Benim kendime ait bir evim var. Dayalı döşeli. Şu an için ailemle oturuyorum, orası boş. O da benim evime taşınacak(tı?).
Kendi ev sahibiyle konuştu. Bu ayın sonunda evinden çıkacak. Normal koşullarda vereceği kiranın yarısı kadarını verecekti bana.
Eğer şimdi ayrılırsam ortada kalacak. İş yoğunluğundan ötürü gidip ev de bakamaz. Bulunduğum halde onu düşünüyor olmam aptallık gibi geliyor. Bir yandan da söz vermişim gibi bir durum olduğu için de; cayarsam adilik, kötülük yapmış olurmuşum gibime geliyor.
Bazen duygusal düşünüp davrandığımda sonradan pişman olabiliyorum. Burada fikirlerine, akıllarına çok güvendiğim kadınlar var. Sizler böyle bir durumda ne yapardınız? Teşekkür ederim şimdiden.

Sen, evimde kalmasını reddedersem çocuk ortada kalır , ev bulamaz , perişan olur vs diye düşünerek aslında bilinçaltındaki ona hayır dememe isteğine bahaneler bulmaya çalışıyorsun gibi geliyor. Senin değerini anlasın istiyorsun fakat yapmıyor bu durumda ilişkiyi sonlandırmak istiyorsun ama yapamıyorsun da. Şimdi eve taşınmasını kabul etmeyip silsen bitirsen ilişkiyi, bu ilişkinin tamamen bitmesini içten içe istemeyen bir hal gördüm sende. Bu nedenle de kendini ya ben onla ilişkiyi istediğimden değil de o zor durumda kalırsa diye ikna etmeye çalışıyorsun.
zor durumda kalır mı kalmaz mı, senin vereceğin hayır cevabı bencillik olur mu soruna bir cevap verecek olursak; net olarak zor durumda falan kalmaz bu bir. İkincisi sen kimseye evini kiraya vermek durumunda değilsin ki neden bencillik olsun 🤷‍♀️

Seninle ilgilenmeyen herife, evini yarı kiraya mı vereceksin. Lütfen aklını başına topla! Bu adam resmen senin iyi niyetini suistimal değil istismar ediyo. Aç gözünü, bas kıçına tekmeyi.

Yarın bi gün o yarı fiyatına verdiğin eve de yavuklularını getirip gününü gün eder, üzülen yine sen olursun. Boşver vazgeçtiğini söyle. Ne düşünürse düşünsün a a yitir ama bu çocuğu düşündüğün, şu hasta halinde bile! Geçmiş olsun.

Sen, evimde kalmasını reddedersem çocuk ortada kalır , ev bulamaz , perişan olur vs diye düşünerek aslında bilinçaltındaki ona hayır dememe isteğine bahaneler bulmaya çalışıyorsun gibi geliyor. Senin değerini anlasın istiyorsun fakat yapmıyor bu durumda ilişkiyi sonlandırmak istiyorsun ama yapamıyorsun da. Şimdi eve taşınmasını kabul etmeyip silsen bitirsen ilişkiyi, bu ilişkinin tamamen bitmesini içten içe istemeyen bir hal gördüm sende. Bu nedenle de kendini ya ben onla ilişkiyi istediğimden değil de o zor durumda kalırsa diye ikna etmeye çalışıyorsun.
zor durumda kalır mı kalmaz mı, senin vereceğin hayır cevabı bencillik olur mu soruna bir cevap verecek olursak; net olarak zor durumda falan kalmaz bu bir. İkincisi sen kimseye evini kiraya vermek durumunda değilsin ki neden bencillik olsun 🤷‍♀️
Söz verdim gibi bir durum var ortada. Bana güvenip ev sahibiyle konuştu, evinden çıkacak.

Canım daha öncede yazmıştım
Şu durumda önemli olan sensin
Sen şimdi onun ortada kalmasını düşünüp kendince vicdan yapıyorsun
Bazen insan içinde bulundugu durumun kargaşalıgından neyi nereye koyacagını bilemez hatta göremez
Ama bu adam hem kendi dünyasında yaşıyor seni umursamıyor hemde evine yerleşmek istiyor bunun adı
Kullanmaktan başka birşey değilki
Buna izin vermemelisin
Sen kendine değer vermezsen
O hiç vermez
Bırak o kaslarıyla şov yapmaya devam etsin
Onu hayatından tamamen silersen dahada huzurlu olabilirsin öyle insanlara kendinizi ne ezdirin nede yaması olun sen ne demek istediğimi anlıyorsun

Bu yaptığın bencillik değil ki. Adam sana değil sevgi minnet bile duymuyor
İlk defa onun iyi bir insan olmadığını anladım. Hatta bu zamana kadar karaktersiz diyebileceğim pek çok insan tanımışımdır ama neredeyse hepsi sağlık söz konusu oldu mu insana dönüşmüşlerdir. Bu adam kalpsiz.

Siz bir türlü kullanıldığınızı kabul etmiyorsunuz ama kullanılıyorsunuz. Bunu yaşadığınız cinsellik içinde söylemiyorum. Ama bu adamla ilişkinizde yaşadığınız cinsel tatmin dışında, size verdiği duygusal bir yakınlık yok, size karşı hissi yok, verdiği bir değer yok, sizi önemsemiyor ve muhtemelen o eve yerleşse fırsatı olursa başka hatunları da atacak ama sende bunu kaldırabilecek duygusal bir irade ve olgunluk yok. Ancak kuytuğu dik tutmak için aman o kim havasında dolaşıyorsun ama sana değer vermeyen, başka kizların peşinde olan o arkadaş senin zor gününde seni önemsemiyor; sen bu hasta halinde onun bu kadar derdine düşüyorsun, yaşayacağı azıcık sıkıntıyı önemsiyorsun. Sen kabullenmesende bu çocuk sana sağlam bir kazık atıp o seni bırakmadan sen onu bırakamazsın. Burada açtığın her konunda adamın sana yaptığı her umursamazlıktan sonra soğudum, sevgim bitti diyerek, kendini mi kandırıyorsun, tepki gelmesin diye bizi mi kandırmaya çalışıyorsun orasını bilemedim.

Siz akillanmassiniz. Burda okudugum gordugum uyelerden anlamadigim biride sizsiniz. Bu adam sizi zerre sevmiyor. SEVMIYOR. Evide verin tam olsun siz ailenizle yasarken oda eve kizlari atsin yesin icsin gezsin. Hem cebine kalsin parasi hem dayali doseli ev. Baska turlu akillanmassiniz.verin evi o kasli vucutlara akan kizz coook.gelip giderler bi guzel.sizide arar arada yoklar sirf evden cikarmayin diye birazda sizinle gezer tozar. Vallahi mimlenmeyi goze aldim ama gercekleri anlatsam icime dert olurdu.

Siz bir türlü kullanıldığınızı kabul etmiyorsunuz ama kullanılıyorsunuz. Bunu yaşadığınız cinsellik içinde söylemiyorum. Ama bu adamla ilişkinizde yaşadığınız cinsel tatmin dışında, size verdiği duygusal bir yakınlık yok, size karşı hissi yok, verdiği bir değer yok, sizi önemsemiyor ve muhtemelen o eve yerleşse fırsatı olursa başka hatunları da atacak ama sende bunu kaldırabilecek duygusal bir irade ve olgunluk yok. Ancak kuytuğu dik tutmak için aman o kim havasında dolaşıyorsun ama sana değer vermeyen, başka kizların peşinde olan o arkadaş senin zor gününde seni önemsemiyor; sen bu hasta halinde onun bu kadar derdine düşüyorsun, yaşayacağı azıcık sıkıntıyı önemsiyorsun. Sen kabullenmesende bu çocuk sana sağlam bir kazık atıp o seni bırakmadan sen onu bırakamazsın. Burada açtığın her konunda adamın sana yaptığı her umursamazlıktan sonra soğudum, sevgim bitti diyerek, kendini mi kandırıyorsun, tepki gelmesin diye bizi mi kandırmaya çalışıyorsun orasını bilemedim.
Sizin düşünceniz bunlar.
Ayrılmayı kafaya koydum. 2 gündür görüşmüyorum, bugün eve bakmak istedi. Reddettim.

X