- 5 Şubat 2015
- 5.233
- 6.047
-
- Konu Sahibi Meredith Grey
Öyle olmaya başlamış ya zatenAyrılıktan ziyade adamı pişman etme eksenli bı ayrilikmis gibi mesajıherkes ayrılırken aynı mesajı atmaya başlıyormuş agshanan
Sende bize at bizde bilelim bigun lazım olur, suan degılse bıleÖyle olmaya başlamış ya zaten
Karma bir forumda karşı cinsten birisi konu açmış sevgilim böyle bir mesaj atıp ayrıldı falan fıstık diye. Sonracıma bir çeviri sitesinde o mesaj Ingilizce'ye çevrilmiş
Itinayla özele geliyim o haldeSende bize at bizde bilelim bigun lazım olur, suan degılse bıle
Öyle olmaya başlamış ya zaten
Karma bir forumda karşı cinsten birisi konu açmış sevgilim böyle bir mesaj atıp ayrıldı falan fıstık diye. Sonracıma bir çeviri sitesinde o mesaj Ingilizce'ye çevrilmiş
YEAAHHH ! SonundaKızlar AYRILDIM!
Mesaj yoluyla ayrıldım.
Isın kötüsü evsiz kaldı. Ev sahibi 2 gün içinde evi boşaltmasını istiyormuş.
Whatsapp'dan engelledim. Sms atmış, ben evden çıktım sen benimle dalga mı geçiyorsun diye.
Evliyim ama lazım olur bende istiyorum.Itinayla özele geliyim o halde
Hemen geldim :)Evliyim ama lazım olur bende istiyorum.
Bunu ben de merak ettimHemen geldim :)
Bunu ben de merak ettimbu arada Anna adalet şaşmıyor iyi denk gelmiş
afferin anna, vallaha kendim ayrılmış gibi hafifledim.
şu ayrılık mesajını bana da atıver merak ettim.
Belki saf diyeceksiniz ama biraz özledim, biraz üzüldüm de.Sana helal olsun
Hayır, sadece duyguların var. O yüzden özlemek de normal. Ama doğru olanı yaptın kendin için. Aklına bunlar geldikçe zamanla daha çok şey fark edeceksin.Belki saf diyeceksiniz ama biraz özledim, biraz üzüldüm de.
Ama kendi işi düşünce; aramayan adamın defalarca aramasını, mesaj yağmuruna tutuşunu aklıma getiriyorum.
Barışmayacağım. Zaten onun da öyle bir talebi olacağını sanmam.Şoklar içinde okudum sonu hayırlı olmuş mutlu oldum sakın barışmak gibi bir hata yapma seni önemsemeyen insanlardan uzak dur ve 5 aydır tanıdığın insana evini verme sanırım bu asrın hatası olurmuş
Arkadaşlarım da uyardılar mesleğinden ötürü.Ev icin çirkeflik yapmaya kalkmasin dikkat et, yolunu filan kesmeye kalkmasin
Oh içimin yağları eridiBugün beni 3 kere falan aradı. Hiç birini açmadım. Hatta sonuncusunu meşgule attım.
Tabii bu esnada wp'da çevrimiçi oldugumu görüyordu. Neden açmıyorsun açsana dedi, hastayken beni aramadiginda dediği şeyi dedim, işim var zor diye.
Ev sahibi 2 gün icinde çıkmasını istemis. Başka birisine veriyormuş evi. Yarın eve gidip bakalım, işler patladı, sokakta kalırım valla sen olmazsan dedi.
Ben de gıcık edici yanıtlar verdim.
20 dakika önce de Adil Yıldırım'ın tavsiye ettiği bir ayrılık mesajı vardı, onu atıp direkt engelledim. Sms atmış evden çıkıyorum benimle dalga mı geçiyorsun diye.
Biraz üzülmeye başlamadım desem yalan olur.ohhhh diyesim geldi
kalsın şimdi öyle ortada mal gibi Annacım
sakın döneyim deme bak :)