Biraz Bencillik mi Yapsam?

Ayrılıktan ziyade adamı pişman etme eksenli bı ayrilikmis gibi mesajı herkes ayrılırken aynı mesajı atmaya başlıyormuş agshanan
Öyle olmaya başlamış ya zaten
Karma bir forumda karşı cinsten birisi konu açmış sevgilim böyle bir mesaj atıp ayrıldı falan fıstık diye. Sonracıma bir çeviri sitesinde o mesaj Ingilizce'ye çevrilmiş

Sende bize at bizde bilelim bigun lazım olur, suan degılse bıle

Yalnız sen bu mesajı attın ama yanıtını da almak istiyorsun demek
Bu da demek ki sen bu adamı her yerden engellemedin

Bunu ben de merak ettim bu arada Anna adalet şaşmıyor iyi denk gelmiş
afferin anna, vallaha kendim ayrılmış gibi hafifledim.
şu ayrılık mesajını bana da atıver merak ettim.
Sana helal olsun
Belki saf diyeceksiniz ama biraz özledim, biraz üzüldüm de.
Ama kendi işi düşünce; aramayan adamın defalarca aramasını, mesaj yağmuruna tutuşunu aklıma getiriyorum.

Belki saf diyeceksiniz ama biraz özledim, biraz üzüldüm de.
Ama kendi işi düşünce; aramayan adamın defalarca aramasını, mesaj yağmuruna tutuşunu aklıma getiriyorum.
Hayır, sadece duyguların var. O yüzden özlemek de normal. Ama doğru olanı yaptın kendin için. Aklına bunlar geldikçe zamanla daha çok şey fark edeceksin.

Şoklar içinde okudum sonu hayırlı olmuş mutlu oldum sakın barışmak gibi bir hata yapma seni önemsemeyen insanlardan uzak dur ve 5 aydır tanıdığın insana evini verme sanırım bu asrın hatası olurmuş

Barışmayacağım. Zaten onun da öyle bir talebi olacağını sanmam.

Oh içimin yağları eridi

ohhhh diyesim geldi
kalsın şimdi öyle ortada mal gibi Annacım
sakın döneyim deme bak :)
Biraz üzülmeye başlamadım desem yalan olur.
Dönmem artık ona, zaten onun da Dön bana Anna diye bir talebi olacağını sanmam

Keşke her şey çok farklı olsaydı. Ben de istemezdim böyle olmasını. Onu sevmemem için elinden geleni yaptı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…