Biraz Bencillik mi Yapsam?

Biraz üzülmeye başlamadım desem yalan olur.
Dönmem artık ona, zaten onun da Dön bana Anna diye bir talebi olacağını sanmam :KK70:

Keşke her şey çok farklı olsaydı. Ben de istemezdim böyle olmasını. Onu sevmemem için elinden geleni yaptı.
boşver
demesi kolay biliyorum ama
senin için hayırlısı böyleymiş demek ki

Barışmayacağım. Zaten onun da öyle bir talebi olacağını sanmam.
Bence barışmak isteyecek. Ama hemen değil tabi. Tamamen istenmediğini iliklerine kadar hissettiğinde dönmek isteyecek. Ben sizin onun gözünde sıradan olduğunuzı düşünmüyorum bence iz bıraktınız. Sadece cepte gördüğü için rahat davrandı.

Helal olsun kızım sana A anna valla bir hışımla güncellemelerini okumadan seni taşlayacaktım gözün açılsın diye ama aferin açılmış. Müstehak karşındaki kişiye. Kafana takma hiçbişey hayatından çıkar gerçek manada ve yoluna bak. 3 günlük dünya hayat nekadar uzun yada kısa bilmiyoruz uzulmeye değmez.
Hastalığın içinde geçmiş olsun sayfa aralarını okumadım tanı konuldu mu ?
Inşallah en kısa zamanda sağlığına kavuşursun....

Bence barışmak isteyecek. Ama hemen değil tabi. Tamamen istenmediğini iliklerine kadar hissettiğinde dönmek isteyecek. Ben sizin onun gözünde sıradan olduğunuzı düşünmüyorum bence iz bıraktınız. Sadece cepte gördüğü için rahat davrandı.
Onu zor durumda bıraktım. Böyle birini kim ister ki? Içi bana karşı öfke doludur diye düşünüyordum ki buradaki konular aklıma geldi. Millet bilmem kaç kere aldatmış kocasını bile hunharca istemeye ve boşanmaya direnmeye devam ediyordu.

Bi de Eyşanlar kıymetli oluyor galiba 🤦🏻‍♀️

Helal olsun kızım sana A anna valla bir hışımla güncellemelerini okumadan seni taşlayacaktım gözün açılsın diye ama aferin açılmış. Müstehak karşındaki kişiye. Kafana takma hiçbişey hayatından çıkar gerçek manada ve yoluna bak. 3 günlük dünya hayat nekadar uzun yada kısa bilmiyoruz uzulmeye değmez.
Hastalığın içinde geçmiş olsun sayfa aralarını okumadım tanı konuldu mu ?
Inşallah en kısa zamanda sağlığına kavuşursun....
Teşekkür ederim.
Maalesef tanı koyulmadı ama morluklarım geçmek uzere. Dilimdeki yara da hafifledi. Sadece gözümdeki kan aynı duruyor.

Teşekkür ederim.
Maalesef tanı koyulmadı ama morluklarım geçmek uzere. Dilimdeki yara da hafifledi. Sadece gözümdeki kan aynı duruyor.
Gözündeki kan tansiyondan kaynaklanıyor olabilir mi ?
Ben bazen stres yaptigimda gözlerim kanlanıyordu
Belki gözün morluklarla alakası olmayabilir.
Kan tahlilleriniz nasıl cıktı? Kan dolaşım sorunu varsa morluklar ondan da kaynaklanıyor olabilir.... bende de bir ara bacağım da yol yol morluklar oluyordu özellikle sıcak hava veya su ile temas olduğunda, doktor çözemedi ara sıra yine oluyor 😏

Onu zor durumda bıraktım. Böyle birini kim ister ki? Içi bana karşı öfke doludur diye düşünüyordum ki buradaki konular aklıma geldi. Millet bilmem kaç kere aldatmış kocasını bile hunharca istemeye ve boşanmaya direnmeye devam ediyordu.

Bi de Eyşanlar kıymetli oluyor galiba 🤦🏻‍♀️
Evet iyi ve fedakar olan hep kaybediyor. Burda da aldatılıp üstüne beni boşamasın yeter ki evine dönsün diye yalvaranlar var. Bu işler iyi ve merhametli olmakla ilgili olsaydı siz bunları yaşamazdınız. O da şuan çok kızgındır eminim. Ama öfkesi geçince kendini sorgulayacak ve size haksızlık yaptığını anlayacak. Eksikliğinizi hissedeceğinden hiç şüphem yok. Yeter ki siz kararlı ve güçlü olun kazanan siz olacaksınız.

Evet iyi ve fedakar olan hep kaybediyor. Burda da aldatılıp üstüne beni boşamasın yeter ki evine dönsün diye yalvaranlar var. Bu işler iyi ve merhametli olmakla ilgili olsaydı siz bunları yaşamazdınız. O da şuan çok kızgındır eminim. Ama öfkesi geçince kendini sorgulayacak ve size haksızlık yaptığını anlayacak. Eksikliğinizi hissedeceğinden hiç şüphem yok. Yeter ki siz kararlı ve güçlü olun kazanan siz olacaksınız.
Buradan tanıştığım bir arkadaşım da öfkelendiği için şu an sürekli aklında olduğumu ve insanın da aklını neyle doldurursa kalbini de onunla doldurduğunu söyledi.

Buradan tanıştığım bir arkadaşım da öfkelendiği için şu an sürekli aklında olduğumu ve insanın da aklını neyle doldurursa kalbini de onunla doldurduğunu söyledi.
İnsan önemsemediği birine öfke bile duymaz tabi. İyi yanınızı da kötü yanınızı da gördü ve buna kendisinin sebep olduğunu anlayacak.

Bugün beni 3 kere falan aradı. Hiç birini açmadım. Hatta sonuncusunu meşgule attım.
Tabii bu esnada wp'da çevrimiçi oldugumu görüyordu. Neden açmıyorsun açsana dedi, hastayken beni aramadiginda dediği şeyi dedim, işim var zor diye.
Ev sahibi 2 gün icinde çıkmasını istemis. Başka birisine veriyormuş evi. Yarın eve gidip bakalım, işler patladı, sokakta kalırım valla sen olmazsan dedi.
Ben de gıcık edici yanıtlar verdim.

20 dakika önce de Adil Yıldırım'ın tavsiye ettiği bir ayrılık mesajı vardı, onu atıp direkt engelledim. Sms atmış evden çıkıyorum benimle dalga mı geçiyorsun diye.
yalnız adam hala ev derdinde, kendi g*tunu kurtarma derdinde oh olsun :olamaz::olamaz:

yalnız adam hala ev derdinde, kendi g*tunu kurtarma derdinde oh olsun :olamaz::olamaz:
Işin kötüsü annesi de yanına gelmiş. Kalırlarsa annesiyle sokakta kalacaklar 😶

Gerçi sokakta kalmaz. Dün gece çalışmıştı. Muhtemelen işten çıkar çıkmaz uykusuz ev aramaya gitti. Yine uyuyamadan akşam işe gidecek. Yarın da ev bulmuşsa ona yerleşir ya da ev aramaya devam derken hayli uykusuz günler geçirecek 😅

Gözündeki kan tansiyondan kaynaklanıyor olabilir mi ?
Ben bazen stres yaptigimda gözlerim kanlanıyordu
Belki gözün morluklarla alakası olmayabilir.
Kan tahlilleriniz nasıl cıktı? Kan dolaşım sorunu varsa morluklar ondan da kaynaklanıyor olabilir.... bende de bir ara bacağım da yol yol morluklar oluyordu özellikle sıcak hava veya su ile temas olduğunda, doktor çözemedi ara sıra yine oluyor 😏
Kan tahlillerimde de sorun çıkmadı.
Bu hale gelmeden önceki gece stresli hale getirecek bir haber almıştım. Belki de tüm suçlu odur 🤷🏻‍♀️

M Meredith Grey selam nasıl oldun
daha iyisindir inşallah

bu arada o kişiden ses var mı?
Daha iyiyim tatlım. Morluklar geçti gibi. Kanlanmanın iyileşmesi biraz zaman alırmış.

Depresyonda diye duydum. Normalde hiç bu kadar sessiz, içine kapanık olmamış.
Hikaye atmalar, Instagram'daki aktifliği falan sekteye uğramış. Şaşırdım bu denli etkilenmesine..

X