Biraz Bencillik mi Yapsam?

Kimseyi dinlemedim değil.
Sonuçta duygularım var.
Bana da dışarıdan başkasının ilişkisine, evliliğine yorum yapmak, 'Ay ayrıl bence' demek gayet kolay geliyor. Sonuçta karşımdakinin partnerine, onun hissettiği gibi bir hissiyatım yok.

Iyi ki de son şansı vermişim. Çünkü öbür deneyimlerimizde benim de hatalarım vardı ve kısmen kendimi suçlu hissediyordum. En azından artık içim rahat. Benden kaynaklı herhangi bir problem olmadığını biliyorum.
Problem baştan beri senden kaynaklı değildi zaten. Neyse için rahatsa sal gitsin bi deneyim kazanmış oldun💕

Üf o kadar eminim ki ev sahibiyle falan konuşmadığına 🤦🏻‍♀️ Allah aşkına bi titre kendine gel. Ömür boyu yalnız kal gerekirse ama yine de böyle asalaklara prim verme. Embesile bak, sporu duşu yemeği varmış arayamazmis. Ay neler yazardım daha da kesin ban yerim. Neyse verilmiş sadakan varmış da erken uyanıp sana yerleşmeden kurtulmuşsun salaktan. Bu sana kira falan da vermezdi emin ol. Sözleşme yok bir şey yok bugün yarın veririm diyecekti, hem ev üstüne bir de aynı yatağı paylaşacak seninle oldu tapuyu da üstüne yap. Aç kalırsa otursun kaslarını yesin sokakta kalırsa da gitsin spor salonunda yatsın mal

Şimdi geriye dönüp baktım ayrılmanın detayları var mıdır diye ama yazmamisisn. Nasıl ayrıldın mesaj yoluyla mı? Gitmekten vazgecmissin süper karar. Mesajsa eğer, ne yazdın? O ne cevap verdi? Çok merak ettim inşallah kafasını ezmişsindir iyice.

Bir şeyler hissederken insan hep bi beklentiyle ve korkuyla hareket ediyor. Böyle durumlarda kafanda mevzuyu iyice oturtacaksin. Sana pislik gibi davrandığı anlara odaklanacaksin, bunu yaparken önce kendi değerini fark edeceksin, olabildiğince bencilliğini takınacaksin ve adama karşı objektif olacaksın. Yani duygusuz, nötr. onun yerinde herhangi biri olsa ne yapardın? Cevabın neyse aynen onu yapacaksın. O çünkü herhangi biri. Seni haddi olmadan değersiz gören biri. Boyle insanlar hayatından gitse ne olabilir? Senin ona ve onun gibi hiç kimseye ihtiyacın yok, olmasa daha mutlu olabileceğin herkesi böcek gibi ez💪🏻

Ben eskiden ayrılıklarda eğer duygum varsa aynı senin gibi, şöyle mi yapsam böyle mi yapsam diye kurardim kafamda. Şimdi var ya zerre umrumda değil. Biri beni en ufak hareketiyle hiçe saysin, kendimi 1 gram değersiz hissettirsin s.ciyorum ağzına. Kıymet görmedigimiz insanlara ihtiyacımız yok kızlar, kendimizin değerini bilelim ❤️

Kızlar AYRILDIM!

Mesaj yoluyla ayrıldım.

Isın kötüsü evsiz kaldı. Ev sahibi 2 gün içinde evi boşaltmasını istiyormuş.

Whatsapp'dan engelledim. Sms atmış, ben evden çıktım sen benimle dalga mı geçiyorsun diye.
Konuyu saatlerdir okuyorum yorumları falan, ayrıldım mesajını gormucem diye uzuluyordum.
Nasıl ayrıldın peki tavrı nasıl oldu?

Konuyu saatlerdir okuyorum yorumları falan, ayrıldım mesajını gormucem diye uzuluyordum.
Nasıl ayrıldın peki tavrı nasıl oldu?
Bugün beni 3 kere falan aradı. Hiç birini açmadım. Hatta sonuncusunu meşgule attım.
Tabii bu esnada wp'da çevrimiçi oldugumu görüyordu. Neden açmıyorsun açsana dedi, hastayken beni aramadiginda dediği şeyi dedim, işim var zor diye.
Ev sahibi 2 gün icinde çıkmasını istemis. Başka birisine veriyormuş evi. Yarın eve gidip bakalım, işler patladı, sokakta kalırım valla sen olmazsan dedi.
Ben de gıcık edici yanıtlar verdim.

20 dakika önce de Adil Yıldırım'ın tavsiye ettiği bir ayrılık mesajı vardı, onu atıp direkt engelledim. Sms atmış evden çıkıyorum benimle dalga mı geçiyorsun diye.

Bugün beni 3 kere falan aradı. Hiç birini açmadım. Hatta sonuncusunu meşgule attım.
Tabii bu esnada wp'da çevrimiçi oldugumu görüyordu. Neden açmıyorsun açsana dedi, hastayken beni aramadiginda dediği şeyi dedim, işim var zor diye.
Ev sahibi 2 gün icinde çıkmasını istemis. Başka birisine veriyormuş evi. Yarın eve gidip bakalım, işler patladı, sokakta kalırım valla sen olmazsan dedi.
Ben de gıcık edici yanıtlar verdim.

20 dakika önce de Adil Yıldırım'ın tavsiye ettiği bir ayrılık mesajı vardı, onu atıp direkt engelledim. Sms atmış evden çıkıyorum benimle dalga mı geçiyorsun diye.
Ilıskı bıtmıs adam ev diyor.
Super yaptın simdi is dayanıp yazmamakta.
Senın adına sevindim ınsallah ikna etmez seni de kurtulursun.

Ilıskı bıtmıs adam ev diyor.
Super yaptın simdi is dayanıp yazmamakta.
Senın adına sevindim ınsallah ikna etmez seni de kurtulursun.
Bıktım inan sevgisiz ve saygısız davranışlarından.
Ben yazmam ona, bundan eminim. Birisini kolay kolay engellemem lakin engellersem açılmaz o engel.
Artık beni ikna etmesinin imkanı yok.

Bıktım inan sevgisiz ve saygısız davranışlarından.
Ben yazmam ona, bundan eminim. Birisini kolay kolay engellemem lakin engellersem açılmaz o engel.
Artık beni ikna etmesinin imkanı yok.
Mevzu asksa en guzelını hakedıyorsun her genc kadın gıbı.
Mevzu seksse zaten sekste de yetersiz kalıyormus son zamanlarda, kızlara kas gösterecek diye ilik beyinli.
Hem anacsın, hem tatlısın.
Neden psikolojini buna bozdurasın ki, bak hastaymissın da. Evı de ver ihtiyacı olana madem yarı kira, hayır dua alırsın.
Zaten cocuk ergendı. Diger konunu da biliyorum senın seviyorum dedıgın ıcın yazmamıstım, bundan bir cacık olmaz yazmayı cok ıstemıstım.

Su hayatta bir erkeğin 'nasıl olsa var' ı olmayacaksın asla. Oldugun an tum gızemın yok oluyor gozunde. Degerlenecegıne anında dusuyorsun cunku, ulasılmaz olanı seviyorlar.
Ugrasılmadan elde edilen her sey erkeklerinin cogunun gozun de çöp.
Biraz ugrastırmak her zaman iyidir.
Degerınden gitmez en azından
Kendine duydugun saygıdan gitmez.
Kendi gururunun kopegı ol seni kimse kapısında bekletemezsin veya telefonun basında. Benım gururum der arkasında durursun. Bu Cocugun neyının arkasında duracaksın baksana.

Kendine duydugun saygı millete duyduğun sevgiden hep cok olsun, herkes gıttı gururum kaldı diyebil.
Acıysa da cekersın. Acı ve özlem öldürmüyor inan bana, geciyor.
Daha kotulerı bile oluyor
Ama sonunda hepsi geciyor
Cok mutlu ol 💜

X