- 15 Haziran 2019
- 10.430
- 31.328
-
- Konu Sahibi Meredith Grey
Problem baştan beri senden kaynaklı değildi zaten. Neyse için rahatsa sal gitsin bi deneyim kazanmış oldunKimseyi dinlemedim değil.
Sonuçta duygularım var.
Bana da dışarıdan başkasının ilişkisine, evliliğine yorum yapmak, 'Ay ayrıl bence' demek gayet kolay geliyor. Sonuçta karşımdakinin partnerine, onun hissettiği gibi bir hissiyatım yok.
Iyi ki de son şansı vermişim. Çünkü öbür deneyimlerimizde benim de hatalarım vardı ve kısmen kendimi suçlu hissediyordum. En azından artık içim rahat. Benden kaynaklı herhangi bir problem olmadığını biliyorum.
Konuyu saatlerdir okuyorum yorumları falan, ayrıldım mesajını gormucem diye uzuluyordum.Kızlar AYRILDIM!
Mesaj yoluyla ayrıldım.
Isın kötüsü evsiz kaldı. Ev sahibi 2 gün içinde evi boşaltmasını istiyormuş.
Whatsapp'dan engelledim. Sms atmış, ben evden çıktım sen benimle dalga mı geçiyorsun diye.
Bugün beni 3 kere falan aradı. Hiç birini açmadım. Hatta sonuncusunu meşgule attım.Konuyu saatlerdir okuyorum yorumları falan, ayrıldım mesajını gormucem diye uzuluyordum.
Nasıl ayrıldın peki tavrı nasıl oldu?
Ilıskı bıtmıs adam ev diyor.Bugün beni 3 kere falan aradı. Hiç birini açmadım. Hatta sonuncusunu meşgule attım.
Tabii bu esnada wp'da çevrimiçi oldugumu görüyordu. Neden açmıyorsun açsana dedi, hastayken beni aramadiginda dediği şeyi dedim, işim var zor diye.
Ev sahibi 2 gün icinde çıkmasını istemis. Başka birisine veriyormuş evi. Yarın eve gidip bakalım, işler patladı, sokakta kalırım valla sen olmazsan dedi.
Ben de gıcık edici yanıtlar verdim.
20 dakika önce de Adil Yıldırım'ın tavsiye ettiği bir ayrılık mesajı vardı, onu atıp direkt engelledim. Sms atmış evden çıkıyorum benimle dalga mı geçiyorsun diye.
Bıktım inan sevgisiz ve saygısız davranışlarından.Ilıskı bıtmıs adam ev diyor.
Super yaptın simdi is dayanıp yazmamakta.
Senın adına sevindim ınsallah ikna etmez seni de kurtulursun.
Bıktım inan sevgisiz ve saygısız davranışlarından.
Ben yazmam ona, bundan eminim. Birisini kolay kolay engellemem lakin engellersem açılmaz o engel.
Artık beni ikna etmesinin imkanı yok.
Ay neymiş ki o? Bilenler bilmeyenlere anlatsın plsKiz Anna adil yıldırım in o mesajını biliyorum
Umarım o mesajı oradaki amaç için kullanmadım
Aşk olsunKiz Anna adil yıldırım in o mesajını biliyorum
Umarım o mesajı oradaki amaç için kullanmadım
Özelden ben sana link atayım çok afişe olmasın güzelim taktikAy neymiş ki o? Bilenler bilmeyenlere anlatsın pls
Mevzu asksa en guzelını hakedıyorsun her genc kadın gıbı.Bıktım inan sevgisiz ve saygısız davranışlarından.
Ben yazmam ona, bundan eminim. Birisini kolay kolay engellemem lakin engellersem açılmaz o engel.
Artık beni ikna etmesinin imkanı yok.
Aşk olsun
Tamam biraz egomu tatmin etmeyi düşünmüş olabilirim ama
Ay neymiş ki o? Bilenler bilmeyenlere anlatsın pls
Aah ah ayrılacağım biri bile yok şu an, çok bedbahtım ahfhsAyrılıktan ziyade adamı pişman etme eksenli bı ayrilikmis gibi mesajıherkes ayrılırken aynı mesajı atmaya başlıyormuş agshanan
Aah ah ayrılacağım biri bile yok şu an, çok bedbahtım ahfhs