Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kendisi evlensin madem öyleEski erkek arkadaşım arayıp git evlen artık kurtar ikimizi de dedi neden benim başkasıyla evlenmemi istiyor ve bu nedeň bir kurtuluş?L
İnce hastalığa yakalanmış, sen arkasından üzülüp ağlama diye böyle bir çözüm bulmuş. Çok aşık.Eski erkek arkadaşım arayıp git evlen artık kurtar ikimizi de dedi neden benim başkasıyla evlenmemi istiyor ve bu nedeň bir kurtuluş?L
Adam durduk yere, aylardır veya uzun zamandır iletişiminiz yokken mi böyle bir mesaj attı size ? Yoksa ayrılmanıza rağmen adamı sürekli aradığınız için mi ?Eski erkek arkadaşım arayıp git evlen artık kurtar ikimizi de dedi neden benim başkasıyla evlenmemi istiyor ve bu nedeň bir kurtuluş?L
Evlendi boşandı fjdjdKendisi evlensin madem öyle
10 yıllık bir mevzuAdam durduk yere, aylardır veya uzun zamandır iletişiminiz yokken mi böyle bir mesaj attı size ? Yoksa ayrılmanıza rağmen adamı sürekli aradığınız için mi ?
Derdinizi ve olayı derli toplu bir şekilde anlatmaya ne dersiniz ?10 yıllık bir mevzu
Erkek arkadaşım dışarıya b*s*ldı fakat sonrasında beklemeden tekrar ilişkiye girdik öyle istedi ben o an tepki veremedim. Bu durum 4 kez yaşandı. Hamile kalma ihtimalim var mı ?
10 yıllık bir mevzuAdam durduk yere, aylardır veya uzun zamandır iletişiminiz yokken mi böyle bir mesaj attı size ? Yoksa ayrılmanıza rağmen adamı sürekli aradığınız için mi ?
17 yaşımızda olan bir sevgiydi Birlikte yapamadık kopamadikta evlendi ama sonra ayrıldı yanındakiyle yaşayamıyormuş insan dedi bana sonrasında yine yurutemedik En sonda böyle söyledi bana evlen dedi mahvolduk yeter dediDerdinizi ve olayı derli toplu bir şekilde anlatmaya ne dersiniz ?
Aynı kişi değilBen hamileyim aşko ikiz de.
10 yıllık bir mevzu
17 yaşımızda olan bir sevgiydi Birlikte yapamadık kopamadikta evlendi ama sonra ayrıldı yanındakiyle yaşayamıyormuş insan dedi bana sonrasında yine yurutemedik En sonda böyle söyledi bana evlen dedi mahvolduk yeter dedi
O an diyemedim keşke deseydimBul birini bana deseydin
HayırOnu arayıp veya mesaj atıp rahatsız ediyor musun, seninle dalga geçiyor gibi
Dün korunmasız ilişki yaşadık diye yazmışsınız başka bir konuda. Bu aynı kişi miEski erkek arkadaşım arayıp git evlen artık kurtar ikimizi de dedi neden benim başkasıyla evlenmemi istiyor ve bu nedeň bir kurtuluş?L