How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Bir yol gösterin

mavibult

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
31 Aralık 2024
11
1
1
27
Eski erkek arkadaşım arayıp git evlen artık kurtar ikimizi de dedi neden benim başkasıyla evlenmemi istiyor ve bu nedeň bir kurtuluş?L

Eski erkek arkadaşım arayıp git evlen artık kurtar ikimizi de dedi neden benim başkasıyla evlenmemi istiyor ve bu nedeň bir kurtuluş?L
Adam durduk yere, aylardır veya uzun zamandır iletişiminiz yokken mi böyle bir mesaj attı size ? Yoksa ayrılmanıza rağmen adamı sürekli aradığınız için mi ?

Adam durduk yere, aylardır veya uzun zamandır iletişiminiz yokken mi böyle bir mesaj attı size ? Yoksa ayrılmanıza rağmen adamı sürekli aradığınız için mi ?
10 yıllık bir mevzu
Derdinizi ve olayı derli toplu bir şekilde anlatmaya ne dersiniz ?
17 yaşımızda olan bir sevgiydi Birlikte yapamadık kopamadikta evlendi ama sonra ayrıldı yanındakiyle yaşayamıyormuş insan dedi bana sonrasında yine yurutemedik En sonda böyle söyledi bana evlen dedi mahvolduk yeter dedi

Siz evlenince unuturum zannediyor herhalde değişik kafa bide gidip evlenmiş geri gelmiş falan nie mesaj atacak imkan veriyorsunuz .

10 yıllık bir mevzu

17 yaşımızda olan bir sevgiydi Birlikte yapamadık kopamadikta evlendi ama sonra ayrıldı yanındakiyle yaşayamıyormuş insan dedi bana sonrasında yine yurutemedik En sonda böyle söyledi bana evlen dedi mahvolduk yeter dedi

İlişkiniz hastalıklı bir hal almış, belli ki kendisi iradesine sahip olamıyor, sizden bitirmenizi istemiş

Onu arayıp veya mesaj atıp rahatsız ediyor musun, seninle dalga geçiyor gibi

Ay oda bişey mi eski karısına evlen düğününde altın takacağım yeminle bıktım sana nafaka ödemekten diyeni gördüm 😂Bence iradesiz bu adam ayrıl geç yani bul başka kız kadın nedir yani sizde bu laftan sonra daha sevmeyin bu adamı bildiğin lanet olsun seni tanıdığım güne diyor bu ilişki devam ederse sonra boşanmayı düşünüyorum boşanmak nasıl ? Bosansammi ? Bosanalim dedi ama evden gitmiyor .Ama eve gelmiyor konusuna döner benden söylemesi .......

Back