Düşünemiyorum ya bide beşiz ikiz üçüz olursa çok anarlar beni artık kulağım çınlar dururBurda birbirimize ettiğimiz dualarlada olur inşallah:) hattaLimon11 beşiz olsun diye beddua ediyo :)
Incir derken bende keciboynuzunu içiren eşimeKızlar ya ben incire başladımm sizde yapsanıza beraber yapalımm
Kuzum enflasyon bizi fena vurdu ne inciri bu sene as erdim eşim pazardan almış diyor hergun bir tane yeKızlar ya ben incire başladımm sizde yapsanıza beraber yapalımm
Amiiin amiin canimm bugün olmam laizmdi canım ama hiç bisey gelmediiInşallah rabbim daha fazla bekletmez kimseyi evlatla sinamasinbata ne kadar var canim
Varmı belirtinin kasık agrin falanAmiiin amiin canimm bugün olmam laizmdi canım ama hiç bisey gelmedii
Ahahaha şuan kaçıncı mesaj telden görünmeyip benimDüşünemiyorum ya bide beşiz ikiz üçüz olursa çok anarlar beni artık kulağım çınlar dururha bide 2000binci msj benden önce yazan beşiz dogursun dedim bakın dikkat edin haa
Normalde göğüsleorm agirirdi belim de bi iki kere agirirdi haftada. Ama şimdi göğüs agrım hiç yokk belim ağırdı bir hafta boyunca kasikda arada sanci gibi olup geçtiVarmı belirtinin kasık agrin falan
Öncemi sonra mi merak ettim ikiz kabulumDüşünemiyorum ya bide beşiz ikiz üçüz olursa çok anarlar beni artık kulağım çınlar dururha bide 2000binci msj benden önce yazan beşiz dogursun dedim bakın dikkat edin haa
canim benim emin ol kist yapmaz folic asit..folbiol katkisiz sadece folik..hos digerleride kombine vitamin ancak kisti yapan baska faktorlerdir..dr tanidiklarim ayrica esim ilacci..en iyisi suan folbiol..bende suan kist yuzunden cekiyorum kii ilk defa basima geldi klomen ve duphaston sonrasi...bugun dr ustelik icime kanamis oldugunu soyledi offffff offffff...nedir bunlar diyorum..sonra sinavimiz diyorum...Ben onu kulladığım ay hayatımda ilk kez adetim gecikti 10 gün ve sağ yumurtalığımda 4.5 cm kist çıkmıstıı ve hamile arkadşaıma doktoru bu cok fazla diyip folibolun daha düşüğünü vermiş kist yapmaz diyorlar ama ben korktum bir daha başlayamıyorum
haklisin kuzum.... hem ilac paralari gecim o bu su derken ....rabbim yardim etsin hepimize....Canım düşünüyorum başlamayı ama esimin ilaçlarına resmen 500felan gidiyor ayda kasimda ilaç almayı bırakacak o zaman da ben baslicam
Öyle diyorlar da ne biliyimm cünkü ondan önce doktora gittiğimde rahmin cok temiz cok iyi demişti sonra böyle bişey çıkınca korkuyorum iki kutu var elim gitmiyo iştee doğrudur canım ben ona bağladımm ama basit kistti adetle eridi gitti 10 günde çok şükür sende soğan kürüne başlasa rahimi temizlediğini duymustum belki yapmışssındırcanim benim emin ol kist yapmaz folic asit..folbiol katkisiz sadece folik..hos digerleride kombine vitamin ancak kisti yapan baska faktorlerdir..dr tanidiklarim ayrica esim ilacci..en iyisi suan folbiol..bende suan kist yuzunden cekiyorum kii ilk defa basima geldi klomen ve duphaston sonrasi...bugun dr ustelik icime kanamis oldugunu soyledi offffff offffff...nedir bunlar diyorum..sonra sinavimiz diyorum...
Nerden sipariş versin canım guvenilirmi bende vermek istiyistiyorum bu ay takip edicemKasımdan çok umutluyumm nedense kızlar eşimde ilac kullanmaya basladı opstravent bakalımm bende incire sevam edicem 21 gün ovulasyon testi siparıs verdm bugn 30 lu+5 gebelik testi bu ay kırmızı kartı yersen baya üzülürümm
Bende telden giriyorum kuzum anasayfaya düşerse söylerimAhahaha şuan kaçıncı mesaj telden görünmeyip benim
Benimde bugün 3. Günüm canım ben hemen başlamayı düşünüyorum biter bitmez çünkü bazı aylar 2 kere yumurtlama oluyormus adetten hemen sonrada hamile kalanlar var ciddi ciddi takip etmeyi düşünüyorum bu ayBende sipariş edeyim ozaman ne zamandan itibaren başlayacaksın takibe Beki benim suan3. Gunum