Gebeliğe Hazırlık Bir yıldır hamile olmayı bekleyenler gelin beraber bekleyelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben bugün 2 incirle yaptım incirleri açtım bi büyük bardak su koydum kaynayan suya attım 15 dk kaynattım üstünü örtüp 3 saat falan beklettim incirler tatsız kalmıstı hepsi suya gecmişti içtmm yumurta kalitesi için iyimiş

Düşünemiyorum ya bide beşiz ikiz üçüz olursa çok anarlar beni artık kulağım çınlar dururha bide 2000binci msj benden önce yazan beşiz dogursun dedim bakın dikkat edin haa
Öncemi sonra mi merak ettim ikiz kabulum

canim benim emin ol kist yapmaz folic asit..folbiol katkisiz sadece folik..hos digerleride kombine vitamin ancak kisti yapan baska faktorlerdir..dr tanidiklarim ayrica esim ilacci..en iyisi suan folbiol..bende suan kist yuzunden cekiyorum kii ilk defa basima geldi klomen ve duphaston sonrasi...bugun dr ustelik icime kanamis oldugunu soyledi offffff offffff...nedir bunlar diyorum..sonra sinavimiz diyorum...

Kasımdan çok umutluyumm nedense kızlar eşimde ilac kullanmaya basladı opstravent bakalımm bende incire devam edicem 21 gün ovulasyon testi siparıs verdm bugn 30 lu+5 gebelik testi bu ay kırmızı kartı yersen baya üzülürümm

Bende filiz asit önereyim kızlar
İnofolic hamile kalmayı kolaylastiriyormus

Öyle diyorlar da ne biliyimm cünkü ondan önce doktora gittiğimde rahmin cok temiz cok iyi demişti sonra böyle bişey çıkınca korkuyorum iki kutu var elim gitmiyo iştee doğrudur canım ben ona bağladımm ama basit kistti adetle eridi gitti 10 günde çok şükür sende soğan kürüne başlasa rahimi temizlediğini duymustum belki yapmışssındır

Nerden sipariş versin canım guvenilirmi bende vermek istiyistiyorum bu ay takip edicem

N11 den canım 37 tl sanırım eczanelerde cok pahalı puanına baktım güvenilir bir satıcıydı

Msj kaçırdım baya bir şey okudum anasayfada şuan çok üzüldüm kıza rabbim kimseyi hastalikla belâyla sinamasin intahar edecek dereceye getirmesin .kizlar elinizi acip dua edin kimin ne derdi varsa rabbim gider diyin emin olun başkasına yapılan dua sizin için daha hayırlıdır siz bir dua ediyorsunuz size dönüşü daha fazla

Bende sipariş edeyim ozaman ne zamandan itibaren başlayacaksın takibe Beki benim suan3. Gunum

Bende sipariş edeyim ozaman ne zamandan itibaren başlayacaksın takibe Beki benim suan3. Gunum
Benimde bugün 3. Günüm canım ben hemen başlamayı düşünüyorum biter bitmez çünkü bazı aylar 2 kere yumurtlama oluyormus adetten hemen sonrada hamile kalanlar var ciddi ciddi takip etmeyi düşünüyorum bu ay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…