Gebeliğe Hazırlık Bir yıldır hamile olmayı bekleyenler gelin beraber bekleyelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Herkes kaçtı ya muhabbete limon sıktı bu cancazlarim
Bugün uyudular heralde
Kuzum bata cok var yolun basindayim klomen ve estofeme başlıcam pazar günü 30una yumurta takibi
Bende bi ara klomen kullanmıştım benimde yumurtalar tembel şimdide 5 ay boyunca gelme dene dedi bugün yarın bekliyorum adet olmayı hakkımızda hayırlısı olsun insallah

Bugün uyudular heralde

Bende bi ara klomen kullanmıştım benimde yumurtalar tembel şimdide 5 ay boyunca gelme dene dedi bugün yarın bekliyorum adet olmayı hakkımızda hayırlısı olsun insallah
Kaç ay kullandım peki benim 2.ayim modelini yüksek tut dedi olma yak die başlarsan baştan kaybedesin dedi

Kaç ay kullandım peki benim 2.ayim modelini yüksek tut dedi olma yak die başlarsan baştan kaybedesin dedi
2 ay kullandım heralde gene olmayınca değiştim doktoru moral çok önemli inanmak önemli 3 senedir de ben bekliyorum artık fazla takmiyodumda siteye girmeye başladım gene aklımın hep bi kosesindee

2 ay kullandım heralde gene olmayınca değiştim doktoru moral çok önemli inanmak önemli 3 senedir de ben bekliyorum artık fazla takmiyodumda siteye girmeye başladım gene aklımın hep bi kosesindee
Rabbim Gönlüne versin kuzum kaç yıllık evl izin varmı bebiş bask

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…