Canim yaa. Üzülme ama bi daha ki aya daha inançlı oll ve aklından çıkar olur mu olmaz mi diye. Mesela ben olmazsa gene çok sık girmicem siteye haberiniz olsun çok etkileniyorum ben yazılanlardan belkide o yüzden uzadı şuan. Hiç dusunmemen lazım benim :)
Banyoda canım oturdum bekliyorum
Kovsanizdaaa gitmemmm çok sevdim sizleriii:)Sen bilirsin kuzum etkileniyorsan gir diyemem ama kafa dağıtmak istersen hemen gel topige dejarz olursun hemen
Ee bebis yapmak kolay değil kuzum daha dur bunun doğumu var ağlaması var saçı var boku var gazı var uykusuzlugu varKızlar ben yatıyorum valla aptal gibiyim midem bulamıyor belim hepsiii voltran oluşturdu bana
Neyi bekliyon giBanyoda canım oturdum bekliyorum
İçim dışıma çıktıNeyi bekliyon gi
Korkmuyoooruuuz varsa var :)Ee bebis yapmak kolay değil kuzum daha dur bunun doğumu var ağlaması var saçı var boku var gazı var uykusuzlugu var
Ah biri de bize yapsa ya ne güzel gider bu serin havadaKahve yaptırdılar bu saate bol köpüklüüü anca geldim :))
Bizde bırakmayız zatenKovsanizdaaa gitmemmm çok sevdim sizleriii:)
Ebru hamileliğin zor gececek heraldeİçim dışıma çıktı
E daha emin olcam diyorsun gebesin işteİçim dışıma çıktı
Görecem ben siziKorkmuyoooruuuz varsa var :)
Ya düşünsene 1 hafta sonrada ben diyomusummm hamileyimmE daha emin olcam diyorsun gebesin iştecok ayakta durma canım benim bebeğin sana sıkı sıkı tutun Sun
İnşallah inşallah rabbim duysun kuzum insallahhYa düşünsene 1 hafta sonrada ben diyomusummm hamileyimm
Kız dememe bakma çok pimpirikli biriyim aslında bebiş büyüyene kadar bende ölür giderim heraldeGörecem ben sizisimdi demesi kolay 5yegen büyütmüş biri var burda
Herkes kaçtı ya muhabbete limon sıktı bu cancazlarimKız dememe bakma çok pimpirikli biriyim aslında bebiş büyüyene kadar bende ölür giderim heralde
Hoş geldin canım hayirlsiiyla en kısa zamanda olsun inşallah senin sorun neKızlar iyi aksamlar yeni umutla bu ay tekrardan 1.bucuk yıldır olmuyor benimde
Benide araniza katın