Gebeliğe Hazırlık Bir yıldır hamile olmayı bekleyenler gelin beraber bekleyelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Rabbim darda olana çıkış yolu göstersin kimseye muhtaç etmesin belalardan kazalarda korusun kuzum

yok icin rahat olsun folicasit asla yapmaz.kaldiki basit kist catlamayan yumurtanin sonrasinda olusuyor.ne guzel erimis gitmis.folic bebegin omur ve nöral olarak destekliyor.ic ilacini ve her denilene inanma..gonlunu rahat tut..sogani 3 ay yada 4 ay kadar once hic sikinti yokken yapmisstim. Ama tekrar dusunuyorum..fakat sorun su ki o igrenc ilaclar yuzunden duzenli olan adetimde gelmiyorki..sat 7eylul.dr sokturucude vermiyor gebelikte yok.bugun bakildi kist de patlamis icime..sogani yarin baslasammi bilemedimkiiii ..

Bende yarın vereyim ozaman sipariş pazartesi gelse hemen başlarım daha önce hiç yapmadım dikkat edilecek yani varmı sabah yap akşam aç yok farkedermi tarih yazanları gördüm inceliklerini bilmiyorum

Haklısın canım teşekkür ederimm başla bence biyerden başlamamız lazımm bende üşenirdim ama bu ay disiplinli Her yerden çalışmayı düşünüyorumm.. şimdi sen söyleyince düşündm acaba benim yumurtam çatlamıyormu hiç gerçi daha önce temiz demişlerdi ovulasyn döneminde incire havuçta atayım en iyisi çatlaması için

Bende yarın vereyim ozaman sipariş pazartesi gelse hemen başlarım daha önce hiç yapmadım dikkat edilecek yani varmı sabah yap akşam aç yok farkedermi tarih yazanları gördüm inceliklerini bilmiyorum
Salı çarşamba gibi gelir haftasonu ya .. gelir gelmez başlayalım. Bende tam bilmiyorum ama sanırım gebelik testi gibi ilk idrarla değilmiş onu okumuştum bilen birii bize anlatabilir mi kızlar

Salı çarşamba gibi gelir haftasonu ya .. gelir gelmez başlayalım. Bende tam bilmiyorum ama sanırım gebelik testi gibi ilk idrarla değilmiş onu okumuştum bilen birii bize anlatabilir mi kızlar
Çok iyi olur bende bilmiyorum ovulasyon testi nasıl yapildigini

amin amin...zor durumlar bunlar belki ama atlatmak zorundayiz mecburuz...dertlerimiz birer misafir gibi ..onlari layikiyla agirlayip gondericez ...bu sekilde olumlu dusunmek gerek aslinda..ama iste gunluk telaslarda olumlu olamiyoruz malesef...ama bu felsefeyi hayatimiza oturtsak hersey tikir tikir yoluna girecek...eminim..stres bilmeden neler yapiyor bizeeee

hahaha guldurdun beni canim benim...inciri de havucuda atayim demenle...her ay ayni degilmis aslinda hersey..hersey duzenli olan kisilerdede yilda bir kac kez catlayamior olabilirmis normalmis.ayrica bir kac gun gecikme en fazla on gunle temizlendin..sukredelim...ve eminim ki yasinda genc senin...benim cok hizli calismam lazim cokkk ...cok cok

Nezaman gelir acaba. Eczaneden alıver bitane yap. Kaç günün geçti şimdi ve belirtin falan yokmu hiç kuzum ya.
Yok valla kuzum arasira baş ağrısı arasira mide bulantısı oda yumurta kokusuna tahammülüm yok ondan galiba .ya kızlar yanlış anlamayın sürekli size gülücük atmak istiyorum ama okuduğum yazı beni çok etkiledi birileri ağlarken ben gülemiyorum

Kızlar ovulasyon ile ilgili bildiklerimi anlatayım adetin biter bitmez başlaman gerekiyormuş hergün düzenli olarak yapılması lazım, çizgilerin ikiside koyu renk çıktığı gün ve devamında çizgi iyice silinene kadar günleri değerlendirmeyi söylüyorlar yani o çizginin koyu olması yumurtlama gününün geldiğini gösteriyormuş bazı kişilerin adetten hemen sonra bazılarının da adete 3 4 gün kala olabiliyormuş yumurtlama iyi takip lazım yani, ben hiç kullanmadım ama okuduklarımdan ve araştırdığım kadarıyla böyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…