- 2 Temmuz 2018
- 2.204
- 2.676
Hoşgeldin canım tabiki de ekliyorum listeyecanim bir buçuk yıl dedin ama 17ay miKızlar iyi aksamlar yeni umutla bu ay tekrardan 1.bucuk yıldır olmuyor benimde
Benide araniza katın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hoşgeldin canım tabiki de ekliyorum listeyecanim bir buçuk yıl dedin ama 17ay miKızlar iyi aksamlar yeni umutla bu ay tekrardan 1.bucuk yıldır olmuyor benimde
Benide araniza katın
Kuzum bata cok var yolun basindayim klomen ve estofeme başlıcam pazar günü 30una yumurta takibiHoşgeldin canım tabiki de ekliyorum listeye
Aynen 16 17 aydan beri normal yolla olur dedik yok 1 sene sonunda haziran ayında prolaktin sorunu ile karşılaştımHoşgeldin canım tabiki de ekliyorum listeyecanim bir buçuk yıl dedin ama 17ay mi
Bugün uyudular heraldeHerkes kaçtı ya muhabbete limon sıktı bu cancazlarim
Bende bi ara klomen kullanmıştım benimde yumurtalar tembel şimdide 5 ay boyunca gelme dene dedi bugün yarın bekliyorum adet olmayı hakkımızda hayırlısı olsun insallahKuzum bata cok var yolun basindayim klomen ve estofeme başlıcam pazar günü 30una yumurta takibi
Var gibii daha adını koyamadık bi kan verse netlescektee :)Aramızda hamile varmı bari
Kaç ay kullandım peki benim 2.ayim modelini yüksek tut dedi olma yak die başlarsan baştan kaybedesin dediBugün uyudular heralde
Bende bi ara klomen kullanmıştım benimde yumurtalar tembel şimdide 5 ay boyunca gelme dene dedi bugün yarın bekliyorum adet olmayı hakkımızda hayırlısı olsun insallah
adini sen koyVar gibii daha adını koyamadık bi kan verse netlescektee :)
2 ay kullandım heralde gene olmayınca değiştim doktoru moral çok önemli inanmak önemli 3 senedir de ben bekliyorum artık fazla takmiyodumda siteye girmeye başladım gene aklımın hep bi kosesindeeKaç ay kullandım peki benim 2.ayim modelini yüksek tut dedi olma yak die başlarsan baştan kaybedesin dedi
Ayyy insallahhhh güzel haberler alalım da sevinelim yeni bir yaşam ve umut olsun hepimize...Var gibii daha adını koyamadık bi kan verse netlescektee :)
Ayneeem şuan kusmakla meşgul canım benim:)adini sen koy
Burda birbirimize ettiğimiz dualarlada olur inşallah:) hatta Limon11 beşiz olsun diye beddua ediyo :)Ayyy insallahhhh güzel haberler alalım da sevinelim yeni bir yaşam ve umut olsun hepimize...
Güzel haberi verse doğumu başlamış bebek gibi çıkmamak için naz yapan.bizim kızda kan vermemek için naz yapıyor resmenAyneeem şuan kusmakla meşgul canım benim:)
Rabbim Gönlüne versin kuzum kaç yıllık evl izin varmı bebiş bask2 ay kullandım heralde gene olmayınca değiştim doktoru moral çok önemli inanmak önemli 3 senedir de ben bekliyorum artık fazla takmiyodumda siteye girmeye başladım gene aklımın hep bi kosesindee
Hayır yok canım 3 yıllık evliyim 4 e yaklaşıyoruzRabbim Gönlüne versin kuzum kaç yıllık evl izin varmı bebiş bask
AhahhhBurda birbirimize ettiğimiz dualarlada olur inşallah:) hatta Limon11 beşiz olsun diye beddua ediyo :)
Aynen o inat etti biz inat ettikde bi alamadı :)Güzel haberi verse doğumu başlamış bebek gibi çıkmamak için naz yapan.bizim kızda kan vermemek için naz yapıyor resmen
Inşallah rabbim daha fazla bekletmez kimseyi evlatla sinamasin bata ne kadar var canimHayır yok canım 3 yıllık evliyim 4 e yaklaşıyoruz
Ay geçtimi batı ne duruyor gitsin test yapsın yaaaaGüzel haberi verse doğumu başlamış bebek gibi çıkmamak için naz yapan.bizim kızda kan vermemek için naz yapıyor resmen