Gebeliğe Hazırlık Bir yıldır hamile olmayı bekleyenler gelin beraber bekleyelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Ne yazısı canım hangi yazı o

Neden öyle dedin canım
cunku normaldi herseyim fakat yasim ileri olunca dr denemek icin verdi bayagi yumurtalar olustu en buyugu 21 dusun...surekli yumurtladim..ardindan duphaston ...sanci sanci tum belirtiler gebelik gibi ..evden cikamadim..kiste donustuler..bugun ogrendim icime kanamislar ayrica eylul 7den beri adet yok bebek yok...yani duzenli olan herseyimi bozdu bebegim...hala daha adet olmayi bekliyorum omrumde ilk defa basima geldi.dilerim son olur.ama klomen duphaston bu ikisini asla kullanmam birdaha..

Evet bende şimdi okudum daha. Sonra senin mesajını gördüm. Üzüldüm yaa ama neden ki derdi ney anlayamadm pek.
Hastaymış canım ama anladığım kadarıyla 11 yaşında pislik adice birseye maruz kalmış allahım

Rabbim derdini vermis dermanini da versin ins. Haklisin uzucu..uzulmemek elde degil..bazen diyemiyorsun ya hicbirsey oyle oldum sen yazinca bende

Diyor kuzum bir msj da hastalığıda acıyı da tecavuzude çok yakından biliyorum yazmış

Hasi ya bize de bu ay klomen önerdi doktor kullandık yani benimde hep kasıklarımda sancı var neyin nesi anlayamadım hata mı ettim acaba inşallh gebelik yoksa bile adetimi etkilemez kist falan olursa bide benim moralim iyice çöker zaten çok yıprandım olsun istiyorum biran önce olmayıp birde üstüne adetim gelmezse çok üzülürüm sende izmir de mi yaşıyosun canım hangi hastaneye gittin ?

Diyor kuzum bir msj da hastalığıda acıyı da tecavuzude çok yakından biliyorum yazmış
bu kadari da cok fazla...nasil bir tukenmislikdir butun yasadiklarina baksaniza..dusmanima bile dilemem..cok kotu oldum..uzaygrn gormeseydin keske...sigara yeni sondurmustum..yeniden yakktim.

Of bide kızla dalga geçti birtanesi ya yuh diyorum yuh kız yazmıyor şimdi. Yazık insanlığa.. keşke görmeseydim ama iyiki gördüm belki okur mesajimi biraz mutlu olur

ya bilmiyorum ki etkilemekte istemiyorum ama sonucta hormon ilaclari ..on gun sanci cektim..gezmeye bayiliriz esimle dusun kalkamadim o derece..izmirliyim kuzum ama suan es gorev icabi bartindayim.. az kaldi egeye donucez..burada berbat drlar..ben vazgectim artik..adetim gelir gelmez tek hsg yapilmadi..onu da yaptirip birakicam..izmirdemisin sende

Canımm duymustum havucu çatlaması için ovulasyon günlerinde incir havuc beraber kayantın diyordu adam

Evet canım izmirdeyim, bu ay oldu oldu olmadı bende gitmicem doktora 1 senemiz dolsun hsg çektirmek istiyorum çevremde hsgden sonra hamile kalan arkadaşlar var onda da sorun yoksa akışına bırakcam inş başarabilirim tabi

Of bide kızla dalga geçti birtanesi ya yuh diyorum yuh kız yazmıyor şimdi. Yazık insanlığa.. keşke görmeseydim ama iyiki gördüm belki okur mesajimi biraz mutlu olur
bu kiz bu duruma nasil geldi..kimse bilmez..ama yargilayani bol olur ulkemde..basina gelmeyen bilemez bu ayri ama inanin insanlarin bircogu artik ruhsuz ve duygusuz...ve biz kadinlar uretip yetistiriyoruz bu insan denen varligi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…