Gebeliğe Hazırlık Bir yıldır hamile olmayı bekleyenler gelin beraber bekleyelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
bunlar belirtiii :)
adetten önce mide bulantın oluyo mu seninnn :) mutfaga girmemezlik yapıyomuydun önceden deeee :)) sen kendinii olumsuz olursaya hazırlıyosun bence ama insallah hamilesiiin işteee
Benim en 1. Belirtim bel agrım ve göğüs agrımın olmaması bide akıntım Yok kuruydum kendimde ilk hissettiğim değişiklik bu mesela ben aşırı baş agrılarım

yaa bu testerrrr nereden geliyooo halaaaa gelemediii :.)
Kuzum birsiteden sipariş verdim usb kargo ile gelecek ne zaman gelir hiç bilmiyorum valla isin kötü yanı bide hiç bilmedigim bir site ya salatalık gelirse diye korkuyorumoyle çıkıyor haberlere yaa

Hamileligimi onaylarsam sise bol bol dua etcem ayağımı sürükledim arkamdan gelin diye
Hadi inşallah kuzum bekliyorum senden müjdeli haberi . kız hamilenin duası kabul olur derler .ben hamile olunca beddua etcem ikiz dogursun herkes diye gerçi birileri nasiplendi geçen gece

Kuzum birsiteden sipariş verdim usb kargo ile gelecek ne zaman gelir hiç bilmiyorum valla isin kötü yanı bide hiç bilmedigim bir site ya salatalık gelirse diye korkuyorumoyle çıkıyor haberlere yaa
hahahahh :) kız ınsan meraktan gider bi tane insan bitane gider eczaneden alır bakardıı

Yok ya böyle varmış gibi sevineyim bir kaç gün sonra zaten üzülecegim biraz fazla üzülmüyorum artik rabbime sitem etmiş gibi hissediyorum
Canim yaa. Üzülme ama bi daha ki aya daha inançlı oll ve aklından çıkar olur mu olmaz mi diye. Mesela ben olmazsa gene çok sık girmicem siteye haberiniz olsun çok etkileniyorum ben yazılanlardan belkide o yüzden uzadı şuan. Hiç dusunmemen lazım benim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…