- 28 Ağustos 2018
- 483
- 367
yaa bu testerrrr nereden geliyooo halaaaa gelemediii :.)Yok kuzum nerdee bekliyorum sabırla gribim geçti normale döndü m şükür bide testlerim gelirse on numara olacak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yaa bu testerrrr nereden geliyooo halaaaa gelemediii :.)Yok kuzum nerdee bekliyorum sabırla gribim geçti normale döndü m şükür bide testlerim gelirse on numara olacak
,tesekkur ederimm hayatımm yapmıs kadar olduun
Benim en 1. Belirtim bel agrım ve göğüs agrımın olmaması bide akıntım Yok kuruydum kendimde ilk hissettiğim değişiklik bu mesela ben aşırı baş agrılarımbunlar belirtiii :)
adetten önce mide bulantın oluyo mu seninnn :) mutfaga girmemezlik yapıyomuydun önceden deeee :)) sen kendinii olumsuz olursaya hazırlıyosun bence ama insallah hamilesiiin işteee
Ben alıp yollicam sana az kaldıYok kuzum nerdee bekliyorum sabırla gribim geçti normale döndü m şükür bide testlerim gelirse on numara olacak
Kuzum birsiteden sipariş verdim usb kargo ile gelecek ne zaman gelir hiç bilmiyorum valla isin kötü yanı bide hiç bilmedigim bir site ya salatalık gelirse diye korkuyorumoyle çıkıyor haberlere yaayaa bu testerrrr nereden geliyooo halaaaa gelemediii :.)
nerdeyse benle aynı belirti hatta hala bel agrım var ama akıntımda cok cok az geliyo benimmBenim en 1. Belirtim bel agrım ve göğüs agrımın olmaması bide akıntım Yok kuruydum kendimde ilk hissettiğim değişiklik bu mesela ben aşırı baş agrılarım
Hadi inşallah kuzum bekliyorum senden müjdeli haberi . kız hamilenin duası kabul olur derler .ben hamile olunca beddua etcem ikiz dogursun herkes diye gerçi birileri nasiplendi geçen geceHamileligimi onaylarsam sise bol bol dua etcem ayağımı sürükledim arkamdan gelin diye
Sen test yaptın mı pekiya
nerdeyse benle aynı belirti hatta hala bel agrım var ama akıntımda cok cok az geliyo benimm
hahahahh :) kız ınsan meraktan gider bi tane insan bitane gider eczaneden alır bakardııKuzum birsiteden sipariş verdim usb kargo ile gelecek ne zaman gelir hiç bilmiyorum valla isin kötü yanı bide hiç bilmedigim bir site ya salatalık gelirse diye korkuyorumoyle çıkıyor haberlere yaa
hayııır bugun olmam lazım aslında amaa hala yok bişeyy amaa ben beklemiyoruuum :)Sen test yaptın mı peki
Bİ kaç gün daha bekle sonra test yap bakalımhayııır bugun olmam lazım aslında amaa hala yok bişeyy amaa ben beklemiyoruuum :)
ay kızlar valla namazlardan sonra sizedee dua ediyorummm dualarımdasınız yani biliiin :)Hadi inşallah kuzum bekliyorum senden müjdeli haberi . kız hamilenin duası kabul olur derler .ben hamile olunca beddua etcem ikiz dogursun herkes diye gerçi birileri nasiplendi geçen gece
Yok ya böyle varmış gibi sevineyim bir kaç gün sonra zaten üzülecegim biraz fazla üzülmüyorum artik rabbime sitem etmiş gibi hissediyorumhahahahh :) kız ınsan meraktan gider bi tane insan bitane gider eczaneden alır bakardıı
gonder gelsin kuzum ama test değil bir adet bebis haberiBen alıp yollicam sana az kaldı
Tam 1 hafta bekliyimm sonra insallahBİ kaç gün daha bekle sonra test yap bakalım
Sağol kuzumm aklıma geldikçe hep dua ediyorum size inşallah ikiz doğururlar diye ikiz olursa çok cinlatmayin kulagimiay kızlar valla namazlardan sonra sizedee dua ediyorummm dualarımdasınız yani biliiin :)
Canim yaa. Üzülme ama bi daha ki aya daha inançlı oll ve aklından çıkar olur mu olmaz mi diye. Mesela ben olmazsa gene çok sık girmicem siteye haberiniz olsun çok etkileniyorum ben yazılanlardan belkide o yüzden uzadı şuan. Hiç dusunmemen lazım benim :)Yok ya böyle varmış gibi sevineyim bir kaç gün sonra zaten üzülecegim biraz fazla üzülmüyorum artik rabbime sitem etmiş gibi hissediyorum
Hoşgeldin canım bizde yeni başladık zTenBen geldimm geç mi kaldımm
Hoşgeldin cnmmHoşgeldin canım bizde yeni başladık zTen