Bugün çok duygusalim ben yaAmin hepmizein yüzü gülsün inşallah.
Dışardaydım kızlar arkadaşlar yemeğe çağırmıştı . Kız iyi değilim baş agrısı bel agrısı beni mahvetti arkadasın çocuğu var kucagımdaydı belimin agrısından duramadım ağzımda sanki kan tadı var hiç iyi değilim gözlerim yanıyor kasık agrım ara ara rahmime bıçak saplanıyor gibi oluyorum
Bilmem testimde silik çizgi gördüm bide rüya gördüm asljnda bugün testi ondan yaptım ben bide
Oyyy kıyamammmmmmm duygusal böcüük seniiiiiBugün çok duygusalim ben ya
İnşallah vardır ne diyelimBende ondan diyorum sonuöta 5 gün kala yaptım çıkmaması normal diyorum ondan salı gününü beklemeliyim diyorum ve içimden bi seste bu belirtilerle var diyor, bi de malum benim kedinin bu hareketlerinden sonra iyice umutlanır oldum :) çünkü bana çok düşkün eşimle muhattap bile olmuyor ve bilirsiniz ki hayvanlar herşeyi önceden hisseder
Bebistendir o kuzum valla iyi dedikodunu yaptık gelmezsen bir daha sen düşünDışardaydım kızlar arkadaşlar yemeğe çağırmıştı . Kız iyi değilim baş agrısı bel agrısı beni mahvetti arkadasın çocuğu var kucagımdaydı belimin agrısından duramadım ağzımda sanki kan tadı var hiç iyi değilim gözlerim yanıyor kasık agrım ara ara rahmime bıçak saplanıyor gibi oluyorum
Amiin bebeğim amiiin inşallahAynen kuzum zaten üç günlük ömrümüz var 5 günlük çile çekmeyin rabbim sizin gibi temiz kalpli insanlar çok güzel evlatlar nasip etsin
Beni aglatanin dördü Z bebisi olsun benim dualarım kabul olur kuzular demedi demenOyyy kıyamammmmmmm duygusal böcüük seniiiii
Test yaptın mı canım
Aslında ağlatmasam da hüzünlendirsem 4 üz yerine 1 tane yeter yarısı olsunBeni aglatanin dördü Z bebisi olsun benim dualarım kabul olur kuzular demedi demen
Aaaa suna bakk bize moral veren insan hiç öyle şeyler söyler mii neden duygusalmis bakayım benim arkadaşım anlat ve rahatlaaBugün çok duygusalim ben ya
Yarısı ikiz kuzum pazarlık yok valla başa gelen cekilirAslında ağlatmasam da hüzünlendirsem 4 üz yerine 1 tane yeter yarısı olsun
Arasıra oluyor ne bilim geliyor kırmızılar galibaAaaa suna bakk bize moral veren insan hiç öyle şeyler söyler mii neden duygusalmis bakayım benim arkadaşım anlat ve rahatlaa
Bana uyar da adam bayılır vallaYarısı ikiz kuzum pazarlık yok valla başa gelen cekilir
İnşallah ikiz bebeklerin olur insallahhhBana uyar da adam bayılır valla
Duur bekle ozmaan yarin benimde gelcek ya beraber agliyalimmArasıra oluyor ne bilim geliyor kırmızılar galiba