Gebeliğe Hazırlık Bir yıldır hamile olmayı bekleyenler gelin beraber bekleyelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Tabii onun ilgi alani degisecek tam bebekli hayata gecerken bizede nasıp eder rabbimede hayırlısıyla bu sefer konumuz kusmuk falan olur unutmak yokkk çünkü artık bizi bebisler uyutmicak ve geceleri mecburen yaziscazzz :)
Ya valla ha yeni topik açacağım hepimiz hamile kalırsak bebisin miss gibi kakası diye

Belirti belim kopuyo kasıklarıma hep ağrı giriyor bi de akşam bi yatıyorum inanın sabah kalkmak bilmiyorum akşam dediğimde gece 4e kadar uyuyamıyorum .. sırtüstü ve yüzüstü yatınca çok ağrıyorum yatakta telefonla bi sola bi sağa dönüyorum

Bat ne zaman test yaptın mı?

Film şeridi gibi gölerimin önünden geçti yeminle
Size hayırlı zamanı bekleyin diye boşuna demiyorum oldu bebiş büyüdü okul okul bitti lise uniünivers oda bitti evlilik ah ah çok zor analik dusunsene evlenince bile kanatlarının altında olacak hep onu dusuneceksin aman ha kaynanalik yapanı döverim sevin gelinlerin izi damatları izi uzun bir yol var

Oturunca bile kopuyo belim .. bi de evimde kedim var hep gelip gelip karnıma yatıyor normalde böyle şeyler yapmıyordu o da çok heveslendiriyor beni :)

Aslında şimdi anın tadıını çıkarmak lazım.

Oturunca bile kopuyo belim .. bi de evimde kedim var hep gelip gelip karnıma yatıyor normalde böyle şeyler yapmıyordu o da çok heveslendiriyor beni :)
Ay o minnoş kedi hisseder yaa kıyamam benimde vardı canım rahmetlik. Bide ona üzülüyorum zaten.Hayatta ki tek bebeğim oydu o da gitti.Bebeğimde gelmiyo

Erken gebelik testi yapmadım canım çok fuzuli buluyorum onları 1. Çok pahalı 2 sonuçta zamanı gelince hepsi doğruyu gösteriyor diye düşünüyorum :)

Dışardaydım kızlar arkadaşlar yemeğe çağırmıştı . Kız iyi değilim baş agrısı bel agrısı beni mahvetti arkadasın çocuğu var kucagımdaydı belimin agrısından duramadım ağzımda sanki kan tadı var hiç iyi değilim gözlerim yanıyor kasık agrım ara ara rahmime bıçak saplanıyor gibi oluyorum

Erken gebelik testi yapmadım canım çok fuzuli buluyorum onları 1. Çok pahalı 2 sonuçta zamanı gelince hepsi doğruyu gösteriyor diye düşünüyorum :)

Canım adeti geçince hepsi doğru sonuç veriyor zaten ama ben kimyasal geçirdiğimde dört test aldım eczaneden normal negatif çıktı ama var dedim en son erken gebelik testi var bi ondan aldım çıktı güvenirim ben o markaya o yüzdem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…