Bende 4 gün önce erken gebelik yaptım negatifti belki geç döllenmedir senin ki.Kızlar ağrılarım fena ama test yaptım negatif daha 5 gün var normal mi sizce bu .. ama ben varmış gibi hissediyprum hala o kadar ümitliyim ki :)
Yok daha yeni başladık kuzumHeh geldim kacirdigim biseyler mi vaar yoksaa :)
Bende 4 gün önce erken gebelik yaptım negatifti belki geç döllenmedir senin ki.
hala aynıyım ben damla damla kesildi gelmiyo yani akıntı şeklinde.Peçeteye silince belki azcık.Umudum fazlalaışıyor Allahıma dua ediyorum hayırlı zamanı ise bekletme eşim ve ve beni yalvarırım diyorum.Hiç konusmuyonuz da son durumlar nedir kuzum anlatın biraz
Kizlaaar daha yeni basliyoruuuz canimm ne uyumasii aaa :)Yok daha yeni başladık kuzumuyudu diğerleri galiba
Test sipariş ettim canım kapıda ödemeli uygundu bide ovulasyon testi ama o 11tane içinde fiyatı yüksek geldi onları bekliyorum geldin yapacak test ahahaaaa bana sordun sandım yaaaBende 4 gün önce erken gebelik yaptım negatifti belki geç döllenmedir senin ki.
Hoşgeldin canımmmm :)))Heh geldim kacirdigim biseyler mi vaar yoksaa :)
Tek umudumuz amaaaaaaaaaa yaaaaaaYok geç döllenme düşünmeyin bunları silin aklınızdan
İnşallah kuzum inşallah bebeğin senledir hayırlıhala aynıyım ben damla damla kesildi gelmiyo yani akıntı şeklinde.Peçeteye silince belki azcık.Umudum fazlalaışıyor Allahıma dua ediyorum hayırlı zamanı ise bekletme eşim ve ve beni yalvarırım diyorum.
Bide çay demledim şimdi muhabbette güzel sizlerle daha ne olsun
Hoşgeldin canımmmm :)))
Tek umudumuz amaaaaaaaaaa yaaaaaa
Canım Allah bebeğin rızkını verir bir şekilde olur gider herşey, sende güzel bi iş bulursun belki hakkımızda herşeyin hayırlısını dilemek en doğrusu en doğru zamanda olur inş bebişlerimiz bizde onlara güzel bir gelecek verebiliriz
Gebe o gebe uykusu ağır gelmiştir şimdi tadını çıkarsın
Hosbuldum bebeğimmHoşgeldin canımmmm :)))
Tek umudumuz amaaaaaaaaaa yaaaaaa
Amin amin inşallah canım benim.İnşallah kuzum inşallah bebeğin senledir hayırlı
Unutacak kız bu bizi bak gör bebiş kaka banyo kusmukGebe o gebe uykusu ağır gelmiştir şimdi tadını çıkarsın
Unutacak kız bu bizi bak gör bebiş kaka banyo kusmuk
Unutacak kız bu bizi bak gör bebiş kaka banyo kusmuk
Tabii onun ilgi alani degisecek tam bebekli hayata gecerken bizede nasıp eder rabbimede hayırlısıyla bu sefer konumuz kusmuk falan olur unutmak yokkk çünkü artık bizi bebisler uyutmicak ve geceleri mecburen yaziscazzz :)Unutacak kız bu bizi bak gör bebiş kaka banyo kusmuk
Napsın kız yazık heyecan ayrı hormonlar çalışıyo ayrı ayyyy birde bulantıları aşlar off ki of