- 2 Temmuz 2018
- 2.204
- 2.676
Bananek oda sohbeti kacirmasaydi öyle hamile oldum hadi bay yok burda hepimiz hamile kalana dek birbirimize destek olcazOh oh içini açtın kızın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bananek oda sohbeti kacirmasaydi öyle hamile oldum hadi bay yok burda hepimiz hamile kalana dek birbirimize destek olcazOh oh içini açtın kızın
Ya valla ha yeni topik açacağım hepimiz hamile kalırsak bebisin miss gibi kakası diyeTabii onun ilgi alani degisecek tam bebekli hayata gecerken bizede nasıp eder rabbimede hayırlısıyla bu sefer konumuz kusmuk falan olur unutmak yokkk çünkü artık bizi bebisler uyutmicak ve geceleri mecburen yaziscazzz :)
Ya valla ha yeni topik açacağım hepimiz hamile kalırsak bebisin miss gibi kakası diye
beyin eror veriyorTemiz delirdik
Film şeridi gibi gölerimin önünden geçti yeminlebulanti dedin beni bitirdin valla zor kuzum disi bezi ağlaması uyumamasi kakası gazı daha başında kuzum
Belirti belim kopuyo kasıklarıma hep ağrı giriyor bi de akşam bi yatıyorum inanın sabah kalkmak bilmiyorum akşam dediğimde gece 4e kadar uyuyamıyorum .. sırtüstü ve yüzüstü yatınca çok ağrıyorum yatakta telefonla bi sola bi sağa dönüyorum
Ahahah hayır gormemislerin cocuuuu oldu olsunnYa valla ha yeni topik açacağım hepimiz hamile kalırsak bebisin miss gibi kakası diye
Size hayırlı zamanı bekleyin diye boşuna demiyorum oldu bebiş büyüdü okul okul bitti lise uniünivers oda bitti evlilik ah ah çok zor analik dusunsene evlenince bile kanatlarının altında olacak hep onu dusuneceksin aman ha kaynanalik yapanı döverim sevin gelinlerin izi damatları izi uzun bir yol varFilm şeridi gibi gölerimin önünden geçti yeminle
Bu tam bizlik baslikAhahah hayır gormemislerin cocuuuu oldu olsunn
Size hayırlı zamanı bekleyin diye boşuna demiyorum oldu bebiş büyüdü okul okul bitti lise uniünivers oda bitti evlilik ah ah çok zor analik dusunsene evlenince bile kanatlarının altında olacak hep onu dusuneceksin aman ha kaynanalik yapanı döverim sevin gelinlerin izi damatları izi uzun bir yol var
Oturunca bile kopuyo belim .. bi de evimde kedim var hep gelip gelip karnıma yatıyor normalde böyle şeyler yapmıyordu o da çok heveslendiriyor beni :)
Ay o minnoş kedi hisseder yaa kıyamam benimde vardı canım rahmetlik. Bide ona üzülüyorum zaten.Hayatta ki tek bebeğim oydu o da gitti.Bebeğimde gelmiyoOturunca bile kopuyo belim .. bi de evimde kedim var hep gelip gelip karnıma yatıyor normalde böyle şeyler yapmıyordu o da çok heveslendiriyor beni :)
Aynen kuzum zaten üç günlük ömrümüz var 5 günlük çile çekmeyin rabbim sizin gibi temiz kalpli insanlar çok güzel evlatlar nasip etsinAslında şimdi anın tadıını çıkarmak lazım.
Amin hepmizein yüzü gülsün inşallah.Aynen kuzum zaten üç günlük ömrümüz var 5 günlük çile çekmeyin rabbim sizin gibi temiz kalpli insanlar çok güzel evlatlar nasip etsin
Erken gebelik testi yapmadım canım çok fuzuli buluyorum onları 1. Çok pahalı 2 sonuçta zamanı gelince hepsi doğruyu gösteriyor diye düşünüyorum :)