Bi de olmasa neden bu kasıklarıma bıçak saplanması, sırt ağrılarım, kasık ağrılarım, sık idrara çıkmalarım neden ki o zaman ..
Benimde öyle ama Allah sabrını verir, kolaylığını da :) ve bi kerette 2 tane miss :)
Kız gurbet ellerde yapayalnızım bennnnnn anam yok babam yok nasıl başa çıkarımmm.
Almanyadaym canım.Tam gurbet.Nerdesin?
Ay şimdi bir yazı okudum anasayfa da kadın sürpriz yumurta hamile ve istemeyerek olmuş şok Muş ah rabbim ah bizi de gör bize ver hayirlisiniAy ben senin pırtlatmanı yerim yaaaaa koptum
Tamam ben de Almanyadayım sen çıkar ikiz ben bakarımAlmanyadaym canım.Tam gurbet.
Canım dediğim gibi çok istiyorsan kendini dinliyorsun pskolojik de oluyor çok klasik ama gerçek.Sen yine de bekle testini tekrarla sonra bi kontrole git derimGeçen ay bu kadar ağrılı değildi ama canım bu ay 2 katı resmen
Ya bende geçen bi haber okudum kız sevgilisinden hamile sürekli adet görmüş karın ağrısında gitmiş hastaneye gebe.Ay şimdi bir yazı okudum anasayfa da kadın sürpriz yumurta hamile ve istemeyerek olmuş şok Muş ah rabbim ah bizi de gör bize ver hayirlisini
Anammm anammm yalnız değilim ne güzel.Sana yollarım ozaman bak unutmaaaa haaTamam ben de Almanyadayım sen çıkar ikiz ben bakarım
Oy kuzum o gizli hamilelik tlc de sürekli koyuyorlar di önceden bağımlısıydim resmen dokuz ay taşı bir gece aniden pirtlat bir gecede ana oluyorlar vallaYa bende geçen bi haber okudum kız sevgilisinden hamile sürekli adet görmüş karın ağrısında gitmiş hastaneye gebe.
Amerikadamı ne oluyor olay.
Ya nasıl ya nasıl aklım almıyor hiçmi kusmazsın şişmezsin nedir yani nedir oy sinir yaptım şuanOy kuzum o gizli hamilelik tlc de sürekli koyuyorlar di önceden bağımlısıydim resmen dokuz ay taşı bir gece aniden pirtlat bir gecede ana oluyorlar valla
Ya nasıl ya nasıl aklım almıyor hiçmi kusmazsın şişmezsin nedir yani nedir oy sinir yaptım şuan
Ne biliyon belki bu ay olacak olmaz deme olunca Sasa kalinKızlar ikiz ucuz demissiniz geçen ay doktorum yumurta geliştirici iğne ve catlatma iginesi vermişti baktığında 3 tane yumurtam vardı ebe demişti ki doktorun ikiz olabileceginide söyledi mi o an o kadar mutlu olmuştum ki sanki hamile gibiydim de ikiz olacaktı bide
Ayy o kadar çok şaşırmak isterim ki of hüzünlendim geneeeNe biliyon belki bu ay olacak olmaz deme olunca Sasa kalin
Ya evet burdada baya serbestler bi değişik.Arkadaşımın doğum yaptığında yanında bi kız vardı 14 yaşında doğum yapıyo adam terk ediyoru bebeğe kızın annesi bakacakmışValla bide üstüne içiyorlar felan beslenme sıfır bir tanesi klozet e doğurdu bebek suya dusmustu sen düşün gerisini .ay dur ne anlatacağım bir kız ailesi ile kalıyor sevgili ile de ailesi tanışıyor felan muhabbet iyi kızın ağrısı oluyor hastaneye bir gidiyorlar doğum başladı deniyor .sonra kızın ailesi erkek arkadaşı birbirine sayılıyordu felan yurt dışı baya değişik bir yer benim gözümde
İnşallah kuzum üzülmek yok bak besiz dogursun derim uzuleneAyy o kadar çok şaşırmak isterim ki of hüzünlendim geneee
Allah büyük kuzum ya ne bilim gencecik yaştaYa evet burdada baya serbestler bi değişik.Arkadaşımın doğum yaptığında yanında bi kız vardı 14 yaşında doğum yapıyo adam terk ediyoru bebeğe kızın annesi bakacakmış