Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tek yapalım biz onu gel anlaşakİndir annem sen onu yaİnşallah ikiz bebeklerin olur insallahhhsonra bana deme niye öyle dua ettin diye
İnşallah gelmez dokuz ayDuur bekle ozmaan yarin benimde gelcek ya beraber agliyalimm
Tek yapalım biz onu gel anlaşakİndir annem sen onu ya
Bu naisl guzel balli bir duaydiiii :))İnşallah gelmez dokuz ay
Yok valla söz ağızdan çıktı bugün hepinize beddua ettim resmen ikizleriniz olur insallahhhTek yapalım biz onu gel anlaşakİndir annem sen onu ya
Çıkmaz 3 tane abowwwwwwKız olsun da üçüz olsun öyle demeDurdum durdum üç tane doğurdum deriz
Baana kalırsa adet gününü bekle çünkü kanda çıkmış olsa bile erken olunca kese görünmicek hemen ben o yüzden bekliyorumYa doğrudur canım da belirtiler var e bi de bünyeden bünyeye fark ediyor biliyorsunuz ki o da olabilir. E şimdi belirtiler olunca da beklemeli miyim diyorum ..
Seninde ikizin olsun insallah doyun çocuğa bir bakemKuzum benim 10 gün var testlerim şuan silik çıkıyor
Oh böylesine can kurbanYok valla söz ağızdan çıktı bugün hepinize beddua ettim resmen ikizleriniz olur insallahhh
Bananek yaaa bananek ikizler gelsin bir görecem ben sizi kafanızı kasiyamayin emiYetişemiyom yazılara patron çıldırdıııııııııyavaş nennnnn
Kız gurbet ellerde yapayalnızım bennnnnn anam yok babam yok nasıl başa çıkarımmm.Bananek yaaa bananek ikizler gelsin bir görecem ben sizi kafanızı kasiyamayin emi
Bende yanlızım kuzum olursa da yok demem valla ikize ne güzel bir seferde pirtlatacagimKız gurbet ellerde yapayalnızım bennnnnn anam yok babam yok nasıl başa çıkarımmm.
Ay ben senin pırtlatmanı yerim yaaaaa koptumBende yanlızım kuzum olursa da yok demem valla ikize ne güzel bir seferde pirtlatacagim