Gebeliğe Hazırlık Bir yıldır hamile olmayı bekleyenler gelin beraber bekleyelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hiç konusmuyonuz da son durumlar nedir kuzum anlatın biraz :21:
hala aynıyım ben damla damla kesildi gelmiyo yani akıntı şeklinde.Peçeteye silince belki azcık.Umudum fazlalaışıyor Allahıma dua ediyorum hayırlı zamanı ise bekletme eşim ve ve beni yalvarırım diyorum.
Bide çay demledim şimdi muhabbette güzel sizlerle daha ne olsun :KK200::KK200::KK200:

Bende 4 gün önce erken gebelik yaptım negatifti belki geç döllenmedir senin ki.:KK54::KK54:
Test sipariş ettim canım kapıda ödemeli uygundu bide ovulasyon testi ama o 11tane içinde fiyatı yüksek geldi onları bekliyorum geldin yapacak test ahahaaaa bana sordun sandım yaaa:ukala::ukala:

hala aynıyım ben damla damla kesildi gelmiyo yani akıntı şeklinde.Peçeteye silince belki azcık.Umudum fazlalaışıyor Allahıma dua ediyorum hayırlı zamanı ise bekletme eşim ve ve beni yalvarırım diyorum.
Bide çay demledim şimdi muhabbette güzel sizlerle daha ne olsun :KK200::KK200::KK200:
İnşallah kuzum inşallah bebeğin senledir hayırlı :KK68:

Canım Allah bebeğin rızkını verir bir şekilde olur gider herşey, sende güzel bi iş bulursun belki hakkımızda herşeyin hayırlısını dilemek en doğrusu en doğru zamanda olur inş bebişlerimiz bizde onlara güzel bir gelecek verebiliriz :dua:

Ay ne güzel yazıyorsun insanın içini rahatlatıyosun çok sağol bu ara o kadar bunaldım ki hiç bilmediğim bi şehirdeyim arkadaşım yok konuşacak kimse yok çok iyi geldi canım sağol inşallah hayırlısı olsun herşeyin herkes için

X