Gebeliğe Hazırlık Bir yıldır hamile olmayı bekleyenler gelin beraber bekleyelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yok canim olsa da ovu testi yapiyorum koyu olurdu cizgi yok neredeyse
Kuzum üzülme ya bu ay olmazsa Kasım olur o olmazsa Aralık illaki vakti gelince olacak böyle yapmayın rabbim al sana evlat çok istedin diyip keşke dogurmasaydim diyeceğin bir evladın olur haha mı iyi. hayırlı vakitte hayırlı evlat işte kuzum

Hayırlısıyla kucağına almak nasip olsun bize umut olsanaa nasıl oldu 7 yıl sonra ben 1,5yılda kafayı yicem
Kuzum Allah kulunj unutmaz, Rabbim geciktiriyos güzelleştiriyordur diye düşün.
Hiç ümitsizlipe kapılmadm.
Polikistik overlı ve hiç adet olmayan bi kadındım. Bu arada şuan 23 yaşndaym yani bh saydğm sancılı süreçleri çok daha küçk yaşlatca yaşamak zornda kaldım.
Doktor klomen+ovitrelle denedi 3ay olmadı. Ben bi sıkıldım ara verdim tam 1 yıl.
Snra rahim filmi çekildi. Tüpler tıkalı, rahimde perde var, rahim T şeklindd acil ameliyat dendi. Kadıköyde bi amerikan hastanesini önerdiler oraya gittim.
Ameliyat oldm. Aradan 6ay geçti gene bişi yok. Kontrole gittim aşılama yap dedim.
Kilo ver dedi. Eşimn yannda bana bunh deynce gurur yaptm. Diyete bailafığım 20.günğ mucize gibi adet oldm. 8ayda 38kilo verdm. Tam 8.ayımda,adetimi beklerken bu bebiş geldi :)

Yine burda yazılanları okuyup gaza geldim ve test yaptım negatifi gördüm tabii ki Daha 8 gün var bata ama yine bebek yok olsa hissederdim bence. Sanırım artık vazgeçicem ya çok sıkıldım insan kocasıyla yakınlaşmaktan bile soğuyo böyle olunca. Uzun zamandır deneyenler bilirler bu hissi. Artık test falan da almıcam kafam bozuldu iyice ya

Çok erken yaşamışsın güzelim gerçekten ama şükür ki erkenden de anneliği tadacaksın nasipse. Yaşlar ilerleyince insan daha zorlanıyor psikolojik anlamda maalesef. Ben 31 yaşındayım ilk bebeğimizi istiyoruz olmadıkça hastaneye gitmek aşılama ya da diğer yöntemleri denemek vs o kadar gözünde büyüyor ki insanın.. Allah hayırlısını versin ama bu ara zaten eşimin işi dolayısıyle yaşadığım şehirden ayrılmak zorunda kaldım hiç bilmediğim bi şehirde alışmaya çalışıyorum o yüzden de psikolojim alt üst oldu üzerine de bu çocuk olayı iyice yıprandım

Kızlar ağrılarım fena ama test yaptım negatif daha 5 gün var normal mi sizce bu .. ama ben varmış gibi hissediyprum hala o kadar ümitliyim ki :)

Canım ya üzülme lütfen, seni o kadar iyi anlıyorum ki bende 30 yaşındayım ve 9 aydır her ay tek çizgi görmek pskolojik olarak çok yordu beni de. Bu ay klomen kullndım kasıklarımda hep bi sancı var gibi acaba belirti midir diye düşünüyorum sürekli, bu ay da olmazsa bir kaç ay hiç bişey yapmamayı düşünüyorum çok yoruldum çok

Bugün 50tane sipariş verdim ben tek çizgide olsa bilmek iyi boşuna umut etmiyor insan

Beni maddiyat da düşündürüyor iş bulamadım eşim tek başına çalışıyor evimiz kira nasıl olur gider bebeğe bakabilcekmiyiz düşünceleri engelliyor belkide beyin de tam olarak hazır hissetmiyor belki. Yani hem çok istiyorum hem tedirginim bu ikilemden çok yoruldum artık kadın doğum yerine psikoloğa gidicem sanırım

Bugün 50tane sipariş verdim ben tek çizgide olsa bilmek iyi boşuna umut etmiyor insan

Ben de ilk zamanlar netten alıyordum sürekli sonra olmadıkça bıraktım kaç aydır test falan almıyodum hatta aldığım ovulasyon testlerini bile bitirmedim duruyordu öylece. Geçen ay adetim gecikti diye aldım işte o kadar. Artık düşünmek istemiyorum ya hayırlısı olsun neyapalım

Canım Allah bebeğin rızkını verir bir şekilde olur gider herşey, sende güzel bi iş bulursun belki hakkımızda herşeyin hayırlısını dilemek en doğrusu en doğru zamanda olur inş bebişlerimiz bizde onlara güzel bir gelecek verebiliriz

Kızlar ağrılarım fena ama test yaptım negatif daha 5 gün var normal mi sizce bu .. ama ben varmış gibi hissediyprum hala o kadar ümitliyim ki :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…