Gebeliğe Hazırlık Bir yıldır hamile olmayı bekleyenler gelin beraber bekleyelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Dışardaydım kızlar arkadaşlar yemeğe çağırmıştı . Kız iyi değilim baş agrısı bel agrısı beni mahvetti arkadasın çocuğu var kucagımdaydı belimin agrısından duramadım ağzımda sanki kan tadı var hiç iyi değilim gözlerim yanıyor kasık agrım ara ara rahmime bıçak saplanıyor gibi oluyorum

Oldu bu iş:anneadayı:

Bende ondan diyorum sonuöta 5 gün kala yaptım çıkmaması normal diyorum ondan salı gününü beklemeliyim diyorum ve içimden bi seste bu belirtilerle var diyor, bi de malum benim kedinin bu hareketlerinden sonra iyice umutlanır oldum :) çünkü bana çok düşkün eşimle muhattap bile olmuyor ve bilirsiniz ki hayvanlar herşeyi önceden hisseder :KK31:Hoppa

Kizlar okuyorum da benim adetim pikten 14 gun sonra. Kiz nasil 10 gun kala gordun ne ara yumurta oldu döllenme oldu :KK70: E Ebr111
Insallah dogrudur cok sure var bata kadar kese falan gormeye hayirlisi diyorum senin icin. Gonlunce olsun
Bilmem testimde silik çizgi gördüm bide rüya gördüm asljnda bugün testi ondan yaptım ben bide

Bende ondan diyorum sonuöta 5 gün kala yaptım çıkmaması normal diyorum ondan salı gününü beklemeliyim diyorum ve içimden bi seste bu belirtilerle var diyor, bi de malum benim kedinin bu hareketlerinden sonra iyice umutlanır oldum :) çünkü bana çok düşkün eşimle muhattap bile olmuyor ve bilirsiniz ki hayvanlar herşeyi önceden hisseder :KK31:Hoppa
İnşallah vardır ne diyelim

Dışardaydım kızlar arkadaşlar yemeğe çağırmıştı . Kız iyi değilim baş agrısı bel agrısı beni mahvetti arkadasın çocuğu var kucagımdaydı belimin agrısından duramadım ağzımda sanki kan tadı var hiç iyi değilim gözlerim yanıyor kasık agrım ara ara rahmime bıçak saplanıyor gibi oluyorum
Bebistendir o kuzum valla iyi dedikodunu yaptık gelmezsen bir daha sen düşün :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

İnşallah vardır inşallah :) çok çok hevesliyim ve kendimi de çok garip hissediyorum bu ay :)

E Ebr111 yaptım canım dün akşam 5gün kala yani ama negatif çıktı diyorum erken mi ondan salı gününü bekleyeyim diyorum ama ağrılarım fena :KK43:

X