- 28 Ağustos 2018
- 483
- 367
ahhah :) ya sendeki belirtiler ne suanBenim şeker 96 çıkınca biraz frenleyeyim dediydim de, yasaklar arzu doğuruo galiba
3 gündür kahverengi lekelenme var canım, ama bende adet öncesi hep olur. Bi de uyku hali hafif, onun dışında belirti yok ağrı, sızı vs.ahhah :) ya sendeki belirtiler ne suan
Sen nasılsın var mı belirti?ahhah :) ya sendeki belirtiler ne suan
Bi kere daha negatifi göreyimde rahatlıyım bari adet,mde sökülsün.Başka türlü insan rahat edemiyor.aldır bence bi kere daha negatifse psikolojik olarak olmadın demektir
canim cok cok tebrikler cok sevindim. Tedavi olmamistin degilmi sen birde ovulasyon kullandinmi ne zaman yumurtlamistin
bende belirti yok adet olmayı bekliyorum sadece 1 haftadır belim agrıyo ama önceden bu kadar fazla gün agrım olmazdı yarın ola hayrola bakalımSen nasılsın var mı belirti?
aynen canım psikolojik olarak resmen bir aya yakın olmadım bende test yapıp negatifi görünce adetim hemen o gün söküldüBi kere daha negatifi göreyimde rahatlıyım bari adet,mde sökülsün.Başka türlü insan rahat edemiyor.
Sende de adet başlamadan lekelenme oluo muydu peki canım?Bi kere daha negatifi göreyimde rahatlıyım bari adet,mde sökülsün.Başka türlü insan rahat edemiyor.
Ben testi yapana kadar öldüm öldüm dirildim, en sonunda negatifi görünce yattım uyudum, filmin sonunu görmüş oldum bi nevibende belirti yok adet olmayı bekliyorum sadece 1 haftadır belim agrıyo ama önceden bu kadar fazla gün agrım olmazdı yarın ola hayrola bakalım
Bende adet günüm mesela bu ayın 20 si ya o gün önce kahverengi gelir 1 yada 2 saat sonra kırmızıya döner.Bunda 3 gün önce başladı damla damla.Sende de adet başlamadan lekelenme oluo muydu peki canım?
Vay be nasıl bir ruh haline bürünüyoruz ki kızlar vücudumuza ettiğimize bakınaynen canım psikolojik olarak resmen bir aya yakın olmadım bende test yapıp negatifi görünce adetim hemen o gün söküldü
Anladım, o zaman bence de testi tekrarla istersen.Bende adet günüm mesela bu ayın 20 si ya o gün önce kahverengi gelir 1 yada 2 saat sonra kırmızıya döner.Bunda 3 gün önce başladı damla damla.
Söyledim eşime alacak sabaha yapacağım ama bu sefer.Anladım, o zaman bence de testi tekrarla istersen.
İnşallah kalbinden geçen olur inşallah kuzumKızlar dua edin belki tutar ya
Yok canim olsa da ovu testi yapiyorum koyu olurdu cizgi yok neredeyseCanım geç dollenmedir belki
Sğol canım benimİnşallah kalbinden geçen olur inşallah kuzum
insalllaaah canımm hakkında hayırlısıııKızlar dua edin belki tutar ya
Aynen öyle canım psikolojinin ne kadar önemli olduğuna bakin işte rabbim hepimizin yüzünü en yakın zamanda hayırlısıyla güldürsün insallahVay be nasıl bir ruh haline bürünüyoruz ki kızlar vücudumuza ettiğimize bakın