Sende durumlar ne balımHeveslendirmek istemiyorsun anlıyorum ama yoksa zaten üzüleceksin varsada çok mutlu olacaksın kuzum başka seçenek olsa keske
Canım testin bir tane ise ikiye ortadan kes alsana iki test birini de yap bakalım
Çok sağol canım bakıyorum ben şimdi
Kirmizilari bekliyorum ben gelmiyor naz yapıyor sıpaSende durumlar ne balım
Çok sağol canım bakıyorumBen P. C kullanıyorum androidlerde Takvimim diye yazıyor aynı uygulama ben memnunum 2 senedir
Ya gelmesseKirmizilari bekliyorum ben gelmiyor naz yapıyor sıpa
Bende onu kullaniorm hic sasmaz benimkideBen P. C kullanıyorum androidlerde Takvimim diye yazıyor aynı uygulama ben memnunum 2 senedir
Ben o uygulamayı bulamadım tam adı p.c miBende onu kullaniorm hic sasmaz benimkide
Gelecek gelecek kuzumYa gelmesse
Canım emin misin adet olacağınaKızlar benim adetim sökülmedi hala çok sinir bi durum ya.Açık kahverengi geliyordu azaldı.
Kasık karın göğüs ağrısı yok adetim 20 sinde hatta canıım tatlı bile istemiyor.Damla damla kahve leke.Canım emin misin adet olacağına
Aynı durumdayım canım, bi fark deli gibi tatlı istiyo canımKasık karın göğüs ağrısı yok adetim 20 sinde hatta canıım tatlı bile istemiyor.Damla damla kahve leke.
ya bu üstüne görme olabilir mi test yapmısmıydın sen canımKasık karın göğüs ağrısı yok adetim 20 sinde hatta canıım tatlı bile istemiyor.Damla damla kahve leke.
biz ücümüzde aynı zamanlarda adet olmayı bekliyoruuz :) ama benimde oyle canım cekmiyo tatlı sadece bel agrısıı :)Aynı durumdayım canım, bi fark deli gibi tatlı istiyo canım
dün yaptım canım negaif çıktı bende anlamadım eşime test aldırsammı ki acaba?ya bu üstüne görme olabilir mi test yapmısmıydın sen canım
Benim şeker 96 çıkınca biraz frenleyeyim dediydim de, yasaklar arzu doğuruo galibabiz ücümüzde aynı zamanlarda adet olmayı bekliyoruuz :) ama benimde oyle canım cekmiyo tatlı sadece bel agrısıı :)
aldır bence bi kere daha negatifse psikolojik olarak olmadın demektirdün yaptım canım negaif çıktı bende anlamadım eşime test aldırsammı ki acaba?