İnşallah Allah bizede nasip eder o duyguyu yaşamayı
Ben genelde 3 gün kala meraktan yaparım yoksa zaten anlarım.Ne biliyim vücut rahatlıyomudur negatifi görünce neyse adetim gününde gelir zaten.Bne bu aydan da boş geçtim negatifti yaptım test.
Ahahaha günaydın canımGünaydın kızlar ben geldim
İşte çokta heveslenmek istemiyorum ama o böyle yaptıkça çok hevesleniyorum :) bi de illa sabah ilk idrarla mı yapmak lazım bugün bi kaç saat sonra yapsam belli olmaz mı :)
geçen ay da ve suanda da benım var. Normalde hiç adet öncesi bunu yaşamazdım ama bebek de yokKizlr benimde adetimin 12.gunu asiri goguslerim sanciyo dokunamiorum
Gülmeyi ya daha cokkk uykum var asigim resmen uyumayaAhahaha günaydın canım
Inşallah ama sanmıyorum bende canım ya . Bende bugün adet başlangıcı leke gelmesini bekliyorumSenin inşallah hayırlı haberini alırız canım, benim test negatifti zaten lekelenme de devam etti, beklenti de kalmadı.
Canım benim de en büyük aşkım uyku merak etmeGülmeyi ya daha cokkk uykum var asigim resmen uyumaya
Hayırlısı neyse o olsun bakalım hakkımızdaInşallah ama sanmıyorum bende canım ya . Bende bugün adet başlangıcı leke gelmesini bekliyorum
Canım geç dollenmedir belkigeçen ay da ve suanda da benım var. Normalde hiç adet öncesi bunu yaşamazdım ama bebek de yok
Kuzum sen hamilesin diyoruz anlamiyon resim at bakakKıxlarrrrr ben bugün yine test yaptım ve yine silik çizgi çıktı hatta ben mi yanlış görüyorum diye Arkadasıma gösterdim oda gördü
Atayım ama telefonla zor görünüyor bata 10 gün var dahaKuzum sen hamilesin diyoruz anlamiyon resim at bakak
İlk gebe annemiz oldun vallaAtayım ama telefonla zor görünüyor bata 10 gün var daha
Görünüyor birşeyler de testin kendi çizgisi olmasın çizgide pembelik varsa git kan ver artikHatta hiç görünmüyor telefonda ama net silik çizgi var
Yok kendi çizgisi beyaz ama bunda pembelik var burdan belli olmuyırGörünüyor birşeyler de testin kendi çizgisi olmasın çizgide pembelik varsa git kan ver artik
Canım git kan ver ya bence gebesin . Esine söyledin mi silik çizgi çıktığınıYok kendi çizgisi beyaz ama bunda pembelik var burdan belli olmuyır