Gebeliğe Hazırlık Bir yıldır hamile olmayı bekleyenler gelin beraber bekleyelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yeni mesajlar kısmkna baktığmd topik gözüme çarptı, girip bi mrb demek istedm hepinize

7 yıldan sonra ilk gebeliğimi yaşıyorum :)
Rabbim en kısa zamanda kucaklarımızı doldursun :)

Sakın ümidinizi yitirmeyin :)

Yeni mesajlar kısmkna baktığmd topik gözüme çarptı, girip bi mrb demek istedm hepinize

Merhaba canım bebeğin hayırlı uğurlu gelsin sana. Çok uzun beklemiş sin inşallah bizde senin gibi sabırla bekleyebiliriz :KK68:

Hayırlısıyla kucağına almak nasip olsun bize umut olsanaa nasıl oldu 7 yıl sonra ben 1,5yılda kafayı yicem

Canım sen 1 sene iyi dayanmışsın yine ben 9 ayda dayandım doktorun kapısına :olamaz: klomen deneyelim dedi ilk başta uyguladık ay sonunu bekliyorum şimdi de günler geçmiyo ama 1 gün 1 sene gibi mübarek :) olmazsa hsg çektircem yine olmazsa aşılama tüp bebek Allah ne verdiyse deneriz :) bende çok sabırsızım ya :KK64:
Genelde burda doktorlar 1 sene geçmeden müdahale etmiyorlar.Mesela kafana göre gidip ben kan tesi yaptırıcam bile diyemiyorsun.Adet tarihim de geçti diyemezsin kayıtlı hrşey.Öyle böyle 1 seneyi devirdik bakalım.Oy vallahi oy:oops::oops:

Bakalım şimdi nasıl bir yol izleyeceğiz.

Kesinlikle negatifi görünce rahatlıyo ve adet sökülüyor benim düzenli olan adetim geçen ay 3 gün gecikti ısrarla test yapmamıştım iyice emin olmak için ama en son dayanamadım 3.gün akşamüzrri yaptım ve o akşam adetim söküldü :kızgın::kızgın:
Kırmızı renkten nefret ettim yeminle:KK70::KK70::KK70::KK70:

:anneadayı::KK200:Merhaba kızlar bir yıldır deniyoruz olmuyor adet gecikmelerim çok fazla oluyor.rahim kalınlaşması olmuş demişti birkez doktor ama fitille adet görmüştüm .şuan soğan kürü yapıyorum 8.gunum esimde emodex ve takviye ilaç kullanıyor .bide samirsak buharına oturuyorum haftada birkez .aklıma yatan bir yöntem daha var gelecek ay onu da denicem şırınga ile sperm i içeri hızlıca iletmek siz neler yapıyorsunuz tavsiyeleriniz neler .hadi bu topikte bende bekledim hamileyim diyen olsun:emir_bebek:
Listeye katılmak isteyenler kaç aydır beklediğini ve katılmak istediğini yazsın arkadaşlar katılmak istiyorum yazın ki sizide ekleyeyim yazmayanlari kafama göre ekleyemem

ÖNCE HANGİMİZ MUTLU HABERİ VERECEK COK MERAK EDİYORUM :KK200:

1- Limon11 Limon11 . 14 ay
2- @embytn . 21 ay
3- @pelinimben 16ay
4- @Sseerraayy 13ay
5- @Balgozlu55 13ay
6- @papatyakokankadin 13 ay
7- E Ebr111 14 ay
8- @Sweet03 . 25ay
9- @dombili_xl . .13ay
10- @kahvecibaby . .14ay

11- @Aschi 13 ay
12- @Sinemsara07 . 12 ay
13- @alsah .20ay
14- @beri35 . 13 ay
15- @Sem0510 . 13ay
16- @yaprakali . 16 ay
17- @Azzkrc . 9 ay
18- @Blueangel34 . 12ay
19- @Sebepsonuc . 12ay
20- @elif382 . 24 ay
21- @Nurlana14 . 13 ay
22- @diligecmisinsan00 . 36 ay

Canım beni de listeye eklermisin demiştim ama görmedin sanırım mesajı ben de 16 aydır bekliyorumm :)

Kız 10 gün var kan versem bile çıkmazsa korkuyorum bide inat ettim o çift çizgiyi net görmeye

Erken testlerden mi yaptın cnm benim de 8 gün kalmış az önce takvime baktım da ama elimde normal test var o yüzden yapmadım beklemekten kafayı yicem 1 haftadır özellikle sağ tarafımda sürekli ağrı var ve arada kramp giriyor göğüslerimde hafif dolgunluk var ama hassaslık falan yok bakalım neler olacak

Erken testlerden mi yaptın cnm benim de 8 gün kalmış az önce takvime baktım da ama elimde normal test var o yüzden yapmadım beklemekten kafayı yicem 1 haftadır özellikle sağ tarafımda sürekli ağrı var ve arada kramp giriyor göğüslerimde hafif dolgunluk var ama hassaslık falan yok bakalım neler olacak
Canım testin bir tane ise ikiye ortadan kes alsana iki test birini de yap bakalım

Kızlar adet takvimi vs şu hesaplayıcılar varya kullanıp memnun kaldığınız var mı bende indirmek istiyorum.Değerli fikirlerinizi bekliyorum.:KK54:

Yok canım normal test yaptım erken testi yapmadım daha çizgiyi 2 srkadaıma gösterdim hepsi gördü normalde tek çizgi çıkıyordu hep 2 dir silik çıkıyor acaba ben mi yanlış görüyor. Dİye hep onaylattım testi herkes iki çizgi görüyor :)

Eklentiler

• 5D3A5CA2-49EC-4027-BB9E-970DEF26E38E.jpeg
    5D3A5CA2-49EC-4027-BB9E-970DEF26E38E.jpeg
    17,7 KB · Görüntüleme: 37
Yok canım normal test yaptım erken testi yapmadım daha çizgiyi 2 srkadaıma gösterdim hepsi gördü normalde tek çizgi çıkıyordu hep 2 dir silik çıkıyor acaba ben mi yanlış görüyor. Dİye hep onaylattım testi herkes iki çizgi görüyor :)
Bende görüyorum canım sen hamilesin.Dikkat et bak kendine.Öyle uzanma ağır kaldırma.bol bol dinlen:KK9:

X