- 21 Eylül 2011
- 3.346
- 8.787
Hayırlısı olsun hakkımızda, aynı yaa negatifi görünce beklenti de gitti benden boşluk kaldı garip duygular falan filanZaten test negatifti beklemiyorum.Nasıl bir psikolojiyse testi yaptıktan bir gün sonra açık kahve akıntı geldi.20 sinde de başlar heralde adet
Önmüzdeki aya randevu aldım doktora gidicem.1 sene oldu artık.Yapsın ne yapacaksa.Hayırlısı olsun hakkımızda, aynı yaa negatifi görünce beklenti de gitti benden boşluk kaldı garip duygular falan filan
Çok iyi yaptın canım, ben de bu ay başlamıştım araştırmaya ilk, ondan önce hem doktor hem bizim rahatlığımızdan daha bekliyorduk olur diye.Önmüzdeki aya randevu aldım doktora gidicem.1 sene oldu artık.Yapsın ne yapacaksa.
Bana da 1 sene deneyin herşey yolunda dedi.Olmazsa bakıcaz demişti.Zaman kaybetmek istemiyorum açıksası.Eşim çok sabırsızsın diyor ama napim.Bizim gibi düşünmüyorlarki canım ya.Çok iyi yaptın canım, ben de bu ay başlamıştım araştırmaya ilk, ondan önce hem doktor hem bizim rahatlığımızdan daha bekliyorduk olur diye.
İnşallah yolundadır zaten canım, iyi düşünelim iyi olsun hayırlısı ile.Bana da 1 sene deneyin herşey yolunda dedi.Olmazsa bakıcaz demişti.Zaman kaybetmek istemiyorum açıksası.Eşim çok sabırsızsın diyor ama napim.Bizim gibi düşünmüyorlarki canım ya.
Sağolsun doktorumda çok anlayışlı ve tatlı bir bayan bakalım nereye yönlendirecek bizi..İnşallah yoluna girer herşey hepimiz için hayırlısı olsun istiyorum.
Dünde sıkıntıdan açık saçlarımı gittim koyuya boyadım bide onun saçmalığı il uğraşıyoum.Ne derdim vardı sanki dimi
Valla ben bugün unutmuşum vitamini, bu sayede hatırladım sağol canımKızlar şimdi eşiniz için C E vitamini+ Çinko içeren vitamin alıyoruz kendimiz için de E,B ve türleri selenyum+ ne varsa hepsinden alıyoruz.Günde bir dilim ananas yiyoruz.Sonra vitamin şokundan bebek oluveriyor.
Ben bi de böyle denicem.Nasıl güzel delirmiş miyim?
Aynen benimde bir gün kaldı bakalım nolcakkGünaydın, ben de herkese güzel bir gün diliyorum, adete 1 gün kaldı, onu bekliyorum ben de.
Bende arastiricam canım güzel yorumları olan bir marma bulur sam yazarım damada[/QUOTE canim bnde kullanıyorum kilo almak içinde çok iyi ama genelde hamile olmak isteyen yada hamilelerde kullanıyor eczaneden almıştı eşim fiyat tam bilmiyorum ama 50 ile 60 arasiydi galiba ismi FEMİX
Senin inşallah hayırlı haberini alırız canım, benim test negatifti zaten lekelenme de devam etti, beklenti de kalmadı.Aynen benimde bir gün kaldı bakalım nolcakk
Sus sus sorma gitti saçlarım ya.Adet dönemi, hormonel değişimler, bebe hüsranı,göğüs ağrısıkasık ağrısı,akıntı, gerilimValla sinema filmi olsa 9.7 korku filmi olur.Kız saçınla niye uğraşıyon ne suçu var bırak
Canım sen 1 sene iyi dayanmışsın yine ben 9 ayda dayandım doktorun kapısınaBana da 1 sene deneyin herşey yolunda dedi.Olmazsa bakıcaz demişti.Zaman kaybetmek istemiyorum açıksası.Eşim çok sabırsızsın diyor ama napim.Bizim gibi düşünmüyorlarki canım ya.
Sağolsun doktorumda çok anlayışlı ve tatlı bir bayan bakalım nereye yönlendirecek bizi..İnşallah yoluna girer herşey hepimiz için hayırlısı olsun istiyorum.
Erken gösterenler var onlardan alıp yapsan çıkar bence bata bişey kalmamış. Hayırlısı olsun canım inşallh hamilesindirKızlar bat'a son 5 günüm var ve geceleri yatınca özellikle kasıklarımda ağrı oluyor özellikle sol tarafta, çok uyuyorum, kedim var evde bu ara hep gelip karnıma yatıyor hayvanlar hisseder ya bişeyleri çok kendimi de odaklamak istemiyorum sizce test yapsam çıkar mı acaba ?
Canım listeye adını yazdırmayanlari kafama göre yazmiyorum maalesef önce listeye adlarını yazdirmaliydilar .ama emoji fikri çok iyi
Kızlar bat'a son 5 günüm var ve geceleri yatınca özellikle kasıklarımda ağrı oluyor özellikle sol tarafta, çok uyuyorum, kedim var evde bu ara hep gelip karnıma yatıyor hayvanlar hisseder ya bişeyleri çok kendimi de odaklamak istemiyorum sizce test yapsam çıkar mı acaba ?
Senle aynı bat tarihimiz