Gebeliğe Hazırlık Bir yıldır hamile olmayı bekleyenler gelin beraber bekleyelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yeni mesajlar kısmkna baktığmd topik gözüme çarptı, girip bi mrb demek istedm hepinize

7 yıldan sonra ilk gebeliğimi yaşıyorum :)
Rabbim en kısa zamanda kucaklarımızı doldursun :)

Sakın ümidinizi yitirmeyin :)

Merhaba canım bebeğin hayırlı uğurlu gelsin sana. Çok uzun beklemiş sin inşallah bizde senin gibi sabırla bekleyebiliriz

Hayırlısıyla kucağına almak nasip olsun bize umut olsanaa nasıl oldu 7 yıl sonra ben 1,5yılda kafayı yicem

Genelde burda doktorlar 1 sene geçmeden müdahale etmiyorlar.Mesela kafana göre gidip ben kan tesi yaptırıcam bile diyemiyorsun.Adet tarihim de geçti diyemezsin kayıtlı hrşey.Öyle böyle 1 seneyi devirdik bakalım.Oy vallahi oy

Bakalım şimdi nasıl bir yol izleyeceğiz.

Kırmızı renkten nefret ettim yeminle

Canım beni de listeye eklermisin demiştim ama görmedin sanırım mesajı ben de 16 aydır bekliyorumm :)

Kız 10 gün var kan versem bile çıkmazsa korkuyorum bide inat ettim o çift çizgiyi net görmeye

Erken testlerden mi yaptın cnm benim de 8 gün kalmış az önce takvime baktım da ama elimde normal test var o yüzden yapmadım beklemekten kafayı yicem 1 haftadır özellikle sağ tarafımda sürekli ağrı var ve arada kramp giriyor göğüslerimde hafif dolgunluk var ama hassaslık falan yok bakalım neler olacak

Canım testin bir tane ise ikiye ortadan kes alsana iki test birini de yap bakalım

Kızlar adet takvimi vs şu hesaplayıcılar varya kullanıp memnun kaldığınız var mı bende indirmek istiyorum.Değerli fikirlerinizi bekliyorum.

Yok canım normal test yaptım erken testi yapmadım daha çizgiyi 2 srkadaıma gösterdim hepsi gördü normalde tek çizgi çıkıyordu hep 2 dir silik çıkıyor acaba ben mi yanlış görüyor. Dİye hep onaylattım testi herkes iki çizgi görüyor :)

Bende görüyorum canım sen hamilesin.Dikkat et bak kendine.Öyle uzanma ağır kaldırma.bol bol dinlen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…