Gebeliğe Hazırlık Bir yıldır hamile olmayı bekleyenler gelin beraber bekleyelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Çok iyi yaptın canım, ben de bu ay başlamıştım araştırmaya ilk, ondan önce hem doktor hem bizim rahatlığımızdan daha bekliyorduk olur diye.
Bana da 1 sene deneyin herşey yolunda dedi.Olmazsa bakıcaz demişti.Zaman kaybetmek istemiyorum açıksası.Eşim çok sabırsızsın diyor ama napim.Bizim gibi düşünmüyorlarki canım ya.
Sağolsun doktorumda çok anlayışlı ve tatlı bir bayan bakalım nereye yönlendirecek bizi..İnşallah yoluna girer herşey hepimiz için hayırlısı olsun istiyorum.
:anneadayı::KK200::anneadayı::KK200::anneadayı:

Dünde sıkıntıdan açık saçlarımı gittim koyuya boyadım bide onun saçmalığı il uğraşıyoum.Ne derdim vardı sanki dimi:kızgın::kızgın::KK45:

Bana da 1 sene deneyin herşey yolunda dedi.Olmazsa bakıcaz demişti.Zaman kaybetmek istemiyorum açıksası.Eşim çok sabırsızsın diyor ama napim.Bizim gibi düşünmüyorlarki canım ya.
Sağolsun doktorumda çok anlayışlı ve tatlı bir bayan bakalım nereye yönlendirecek bizi..İnşallah yoluna girer herşey hepimiz için hayırlısı olsun istiyorum.
İnşallah yolundadır zaten canım, iyi düşünelim iyi olsun hayırlısı ile.

Kızlar şimdi eşiniz için C E vitamini+ Çinko içeren vitamin alıyoruz kendimiz için de E,B ve türleri selenyum+ ne varsa hepsinden alıyoruz.Günde bir dilim ananas yiyoruz.Sonra vitamin şokundan bebek oluveriyor.
Ben bi de böyle denicem.Nasıl güzel delirmiş miyim?

Kızlar şimdi eşiniz için C E vitamini+ Çinko içeren vitamin alıyoruz kendimiz için de E,B ve türleri selenyum+ ne varsa hepsinden alıyoruz.Günde bir dilim ananas yiyoruz.Sonra vitamin şokundan bebek oluveriyor.
Ben bi de böyle denicem.Nasıl güzel delirmiş miyim?
Valla ben bugün unutmuşum vitamini, bu sayede hatırladım sağol canım:KK50:

Kızlar Merhaba! Yardıma ihtiyacım var adetim 21 gün de bi oluyor eylul 27 de bitmişti eşimle ilk iliskimizde eylul 28 adet bitimi ertesi günü Suan 2 gün geçti adetime 5 gün kala kasiklarimdan belime vuran şiddetli agri bide akıntım olmustu bitti adet olmam gereken günde de acayip agrim var ama betaz su gibi akıntım var acaba var midir biseler yardım edermisiniz lütfen

Ca
Bende arastiricam canım güzel yorumları olan bir marma bulur sam yazarım damada[/QUOTE canim bnde kullanıyorum kilo almak içinde çok iyi ama genelde hamile olmak isteyen yada hamilelerde kullanıyor eczaneden almıştı eşim fiyat tam bilmiyorum ama 50 ile 60 arasiydi galiba ismi FEMİX

Canım sen 1 sene iyi dayanmışsın yine ben 9 ayda dayandım doktorun kapısına :olamaz: klomen deneyelim dedi ilk başta uyguladık ay sonunu bekliyorum şimdi de günler geçmiyo ama 1 gün 1 sene gibi mübarek :) olmazsa hsg çektircem yine olmazsa aşılama tüp bebek Allah ne verdiyse deneriz :) bende çok sabırsızım ya :KK64:

Kızlar bat'a son 5 günüm var ve geceleri yatınca özellikle kasıklarımda ağrı oluyor özellikle sol tarafta, çok uyuyorum, kedim var evde bu ara hep gelip karnıma yatıyor hayvanlar hisseder ya bişeyleri çok kendimi de odaklamak istemiyorum sizce test yapsam çıkar mı acaba ?

Kızlar bat'a son 5 günüm var ve geceleri yatınca özellikle kasıklarımda ağrı oluyor özellikle sol tarafta, çok uyuyorum, kedim var evde bu ara hep gelip karnıma yatıyor hayvanlar hisseder ya bişeyleri çok kendimi de odaklamak istemiyorum sizce test yapsam çıkar mı acaba ?
Erken gösterenler var onlardan alıp yapsan çıkar bence bata bişey kalmamış. Hayırlısı olsun canım inşallh hamilesindir

Canım inşallah vardır bebişin. Benim de evde iki tane kedim var sürekli onları gözetliyorum gelip karnıma yatarlar mı falan diye artık hamile kaldığımı anlamanın bir yolu olarak görmeye başladım onları tertemiz sıyırdım yani 1,5 sene sonra :) Bence erken gebelik testinde çıkabilir 5gün kala öğrenen var denemelisin hayırlısı olsun inşallah

X