Iyi yapmışsın:)Evet canım arkadastan devir teslim buyutemedi sayfayı bana verdi bende Allah ne verdiyse buyutuyorum yavaş yavaş
Yaşta önemli canım şanslısın ki daha küçüksün şansın çok yüksek hemen dr git vakit kaybetmeSseerraayy deme öyle canım ya bu üzüntü yaşla alakası yok bir kaç ay sonra olcam 25
İçim geçmiş kuzum benim :)Kankaaa sende 40 yaşında değilsin abartmaa sen sanki çok büyüksün aynı sayılırız istee :)
İçim geçmiş kuzum benim :)
Biraz bozuldu da toparladım önümüzdeki aylara bakıcaz artık sanırım ben cok stres yapıorum bu yuzden olmuyor ne eşim de ne bende hiçbirşey yok çünkü ilk ay hamile kalacagımı düşünmüştüm kaç ay gecti artık sayamıyorım bile
Hayır olsun inşallah, Allah dileğinizi versinRüyamda erkek bebek emziriyordum Hale’n etkisinde kaldım
Amin inşaallahHayır olsun inşallah, Allah dileğinizi versin
Günaydın, ben de herkese güzel bir gün diliyorum, adete 1 gün kaldı, onu bekliyorum ben de.Günaydın kızlar nasılsınız bugün?
Hepinize güzel birgün diliyorum canlar....
Benimde sütlü kahve gibi açık akıntm var dündne beri adetim 2 gün sonra.Başka bir belirtim de yok.Günaydın, ben de herkese güzel bir gün diliyorum, adete 1 gün kaldı, onu bekliyorum ben de.
Aynen açık kahverengi akıntı 2 gün oldu benim de, bugün yok bakalım akşama gelir tahminim deBenimde sütlü kahve gibi açık akıntm var dündne beri adetim 2 gün sonra.Başka bir belirtim de yok.
Zaten test negatifti beklemiyorum.Nasıl bir psikolojiyse testi yaptıktan bir gün sonra açık kahve akıntı geldi.20 sinde de başlar heralde adetAynen açık kahverengi akıntı 2 gün oldu benim de, bugün yok bakalım akşama gelir tahminim de