Gebeliğe Hazırlık Bir yıldır hamile olmayı bekleyenler gelin beraber bekleyelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
13 aydın korunmuyoruz canım evet tüm kontrolleri yaptırdık :)
Bizde evlendigimizden beri korunmuyoruz hala tık yok bir yıl oldu bizede tüp bebek düşünüyoruz şuan para biriktirip onu denicem inşallah .normal yolla olacağını pek sanmıyorum artık kizkardesim istediği an hamile kalmıştı ailede bide kısırlık var galiba o gen dde bana geçmiş

Benim annemde evlenmiş tam senesinde hamile kalmış bende öyle olurum diyordum ama 1 yılı 1 ay geçti şuan :) aslında hemen tüp bebeğe geçmesen hani biraz daha beklesen normalde 1 yık bekleyip her kontrolü yaptırdıktan sonra eğer eşlerde sorun yoksa bi sene daha bekleyin diyor doktorlar sen yine aklında bulundur ama o sene dede değerlendir her kontrolünü yaptır ilaçlarını kullan vitamin folic artı bide gizli şekere baktır benim kd dr bende gizli şeker olduğunu söyledi ki ben kilolu aşırı şeker tüketen biri de değilim o bile engelmiş gebelige , öyle kötü düşünme bence kısırlık falan :)

Bayadir düşünüyorum canım ben tüp bebeği yaşım ilerlemeden olsun istiyorum arkadas gibi büyüsün benle . Bir sene daha kaybetmek istemiyorum valla .doktorlara kalsa hiç sorunumuz yok gdo lu gıdalardanmis hepsi .testleri bile zorla kendim istedim öyle yaptılar sen düşün gerisini kaç Dr gittim özel devlet.bu arada eşim variskosel ameliyatı oldu ramazanda doktorda olması gerek artık demiş esimde dalga geçiyor anlaşamıyor senin yumurta benim spermle diye sen düşün psikoloji nerelerde

iyi akşamlar hanımlar lütfen yardımcı olun. ben polikistik over hastasıyım doktorum tedaviye başlamadan önce biraz korunmadan deneyin dedi. iki ay önce eşimle bir hafta korunmasız ilişkiye girdik eşim yurt dışına gitti iş sebebi ile. gittiği gün kanama başladı 4-5 gün sürdü. fakat ben hasta olduğum için yılda 1-2 kez adet oluyorum çok düzensiz. şimdi 2 aydır olmadım. hafif mide bulantılarım var ve canım vakitsiz vakitsiz bir şeyler istiyor iştahım açıldı. sizce hamile olabilir miyim? ilişkiden sonra adet oldum ama bu mide bulantıları kafamı karıştırıyor ve yumurtlamam düzensiz olduğu için adete de pek güvenmiyorum sonuçta hamileyken olanlar da var. lütfen yardımcı olun fikirlerinizi çok merak ediyorum

Canım eğer ki adet düzensizliğin de bi değişiklik hissediyorsan kan testi ver belki üstüne görmüş olabilirsin

Mide bulantıları adet döneminde de oluyor aşırı yeme istegi falan , sen kan testi yaptır kafam rahatlasın

Ayyy kızlar ben çok kötüyüm bugün bi bulantı bi aldı gitttiii beni yiğitlik yaptım halı yıkadım kaşığımda bi agrı

Bende pko vardı inofolic kullandım işe yaramadı bu ayda soğan kürü yaptım düzenli bir şekilde fakat 10 gün. Yumurtlama zamanımda bıraktım ben. Bakalım ne olacak görcez inşallah işe yarar adetime bir hafta var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…