Gebeliğe Hazırlık Bir yıldır hamile olmayı bekleyenler gelin beraber bekleyelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hadi inşallah uğurlu gelsinBizim de tam bir yıl oldu bir kimyasal geçirdim.Cümleten çift çizgileri görürüz İnşallah

embytn naptın canım hic sesin çıkmıyor
Ateş ölçeri bozdum sanırım bi alev alıyorum basiyo ölçüyorum ne adetim geldi ne hissi geldi bi aksam 6 da test yaptim oylesine idrara sıkışmadım ama negatif gördüm ben adet olcam sanki ama bakiciiiiz son 2 gun..

Canım tekrar test yaptım mı adet mi oldun

Bende varım.. 13 aydır denemeye devam ediyoruz.. 4,5yaşında bir oğlum var ona hemen hamile kalmıştım hiiiiç uğraşmadık ama şimdi olmuyor.. Eylül 20de hsg çekildim adetim başlayınca soğan kürü içtim eşime de keçiboynuzu kürü yaptım onda ileri hızda biraz düşüklül çıkmıştı.. şimdi bekliyorum nasip.. hsg ve soğan kürü sebebiyle adetimde değişiklik olacak mo olmayacak mı onu bilmiyorum o yüzden bat ı mı bile hesaplmadım.. Allahın izniyle olacak inşAllah.. hepimize hayırlı zamanda hayırlı evlat nasip etsin rabbim tez zamanda inşAllah..

Pco değilseniz inofolic gerek yok. Boşuna o öde para vermeyin.

İnşallah canım rabbim dualarımızı hayırlı evlatlar la süslesin .bak senin bir meleğin varmış onunla ilgilen fazla kafaya takma hiç beklemediğiniz an olur .biz hamile bile kalıp kalamayacagimizi bile bilmiyoruz

Merhaba kizlar bizde 2 bucuk yildir esimde varikoselden dolayi olmdi 3 aydir ameliyat oldu ve 2 gunum geciyor bakalim Allah herkeze hayirli hamilelikler nasip etsin kucaklarimizi bos birakmasin

Kızlar bugun prolaktin de. Şüphelendim kan testi yaptırdım 28 çıkmış nasıl sizce ?

Hoşgeldiniz kızlar topigime inşallah hayırlısıyla sizin isimlerinizin önünede hamile yazmak nasip olurda[/QUOTE]

Hoşbulduk, inşallah, iyi dilekleriniz için çok teşekkürler

Evet mutlaka aynı hastahanede verin aralarında fark oluyor yalnız aynı gün içinde bile olsa 35 düşük geldi bana siz sıkı takip edin inşallah sağlıklı gebeliktir

Limon11 13 ay tatlım benimde ekleyebilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…