Gebeliğe Hazırlık Bir yıldır hamile olmayı bekleyenler gelin beraber bekleyelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
1 yıl :
365 gün 6 saat ve ne gelen ne giden var kızlar. İnşallah bu aya olur. Olurmu ki?

Kızlar bir şey sorcam.Yumurtlama günüm pazar günüydü bugün böyle karın altında bikini bölgesi üstü ve sol kasıkta böyle baskı gibi bi şey var.Üşüttüm mü acaba bu kadar erken belirti de olmaz yoksa geç mi yumurtladım ne diyosunuz

Ay kızlar bat a bir gün kaldı hiç belirtim yok bir umut işte

Kuzum olabilir çünkü yumurtlamadan bir gün sonra bile kasık agrısı çeken olmuş kk okumuştum adete kaç gün var

Folik asit e başlamayı düşünüyorum ben canım bu ay soğan kürü uyguladım olmazsa gelecek ay baslicam kullandığın bir marka varmı yada onerebileceginiz
Ben folidoce kullanıyorum folik asit+b12 içeriyor. Bir de ovulasyon testi de çok iyi canım ama gerçekten doğru uygulamak gerekiyor.

Ben folidoce kullanıyorum folik asit+b12 içeriyor. Bir de ovulasyon testi de çok iyi canım ama gerçekten doğru uygulamak gerekiyor.
Makarnasever Limon11 canım ben folik asit kullanıyorum hatta bitirmek üzereyim önceden folboil kullanıyordum şimdi bunlara geçtim Limon11 yap yap varsa gebelik silik bile çıkar inşaallah

Eklentiler

• 30751F2E-9AE6-4460-8129-39950940DB54.jpeg
    43,2 KB · Görüntüleme: 45
Makarnasever Limon11 canım ben folik asit kullanıyorum hatta bitirmek üzereyim önceden folboil kullanıyordum şimdi bunlara geçtim Limon11 yap yap varsa gebelik silik bile çıkar inşaallah
Bunları hiç bilmiorm canm ama folik asit için hamileliğe hazırlayıcı bir faydası olduğu söyleniyor. Doktorlar 1 sene önceden başlayın diolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…