Bunları çok araştırdım kullanmadan önce yumurta için geliştirici ilaç değil aslında bitkisel içerisinde folic dışında bi çok şey var .. aslında herşey bahane olacağı varsa oluyor :/Bunları hiç bilmiorm canm ama folik asit için hamileliğe hazırlayıcı bir faydası olduğu söyleniyor. Doktorlar 1 sene önceden başlayın diolar
Folik asit e başlamayı düşünüyorum ben canım bu ay soğan kürü uyguladım olmazsa gelecek ay baslicam kullandığın bir marka varmı yada onerebileceginiz
Kuzum olabilir çünkü yumurtlamadan bir gün sonra bile kasık agrısı çeken olmuş kk okumuştum adete kaç gün var
Yok canım eşim Adanalı biz Antalya'da oturuyoruzLimon11 kızzzzz sen Adana’da mısın :)))
Bir tanıdığının kartı ile al ona öde çünkü gerçekten eczanelerde çok pahalı bir de aldıktan sonra gerçekten iyice aaraştırıp öyle kullanın çünkü çoğunlukla yanlış kullanılıyorMakarnasever günümüzdeki ay kullanacağım kesin ovulasyon testi büyük ihtimal alamam nette çok uygun ama kredi kartım yok eczanede maşallah baya pahalı.
E Ebr111 test yok canım alırım yarın ama yapmam ya geçikirse yaparım hiç umudum yok ama hevesleniyorum işte
Bir tanıdıktan alamam canım herkes e çocuk istemiyoruz diyoruz ona rağmen sorun mu var diyorlarBir tanıdığının kartı ile al ona öde çünkü gerçekten eczanelerde çok pahalı bir de aldıktan sonra gerçekten iyice aaraştırıp öyle kullanın çünkü çoğunlukla yanlış kullanılıyor
Aman bu herkesler beni öldürcek sinir oluyorumBir tanıdıktan alamam canım herkes e çocuk istemiyoruz diyoruz ona rağmen sorun mu var diyorlaryani biri öğrense çocuk istediğimizi neler derler kim bilir
İşte herkes bir muhalefet açık arama çabası var anlamadım gitti üç günlük dünyada beş günün hesabını veriyoruz resmenAman bu herkesler beni öldürcek sinir oluyorum
Tamam da canım benim kime ne ya zaten çocuk olmaması bir özür değil Allah bilir nasiptir. Bence yanlış düşünüyorsun. Çocuğu olamayan bir sürü insan var bu durum utanılacak bir durum değil. Belki de bu düşünceni değiştirdiğinde çocuk sahibi olabilirsin. Allah herşeyi bizden iyi bilir. Bizim için takdir ettiği bir kader vardır. Dua edip biraz makul olmalıyız...Bir tanıdıktan alamam canım herkes e çocuk istemiyoruz diyoruz ona rağmen sorun mu var diyorlaryani biri öğrense çocuk istediğimizi neler derler kim bilir
Sen çok çocuk doğursan aman bu da her sene çocuk doğuruyor derler, çocuğun olmaz amaaaan çocuğu olmuyo kısırmış derler yani sen ne yaparsan yap millet diycek bişey bulur. Burada kilit nokta sensin sen ne zaman insanların söylediği şeye göre yaşamazsan o zaman rahat edersin. Artık bu devirde herkes kendi aklıyla hareket ediyor bu düzeni biz değiştirelim bari :/İşte herkes bir muhalefet açık arama çabası var anlamadım gitti üç günlük dünyada beş günün hesabını veriyoruz resmen
Gunaydin bayanlar hayirli cumalar nasilsinizbol hamileli bi gun olsun insAllah
Son gün değil mi bata :)Felaket uykum var ya kafamı kaldıramıyorum ben bana gün aymadi kızlar
Aynen son günSon gün değil mi bata :)
Merhaba çok merak ettiğim bir şey var daha önce çatlatma iğnesi klomen falan kullandık tedavi olumlu olmadı. Bugün çatlatma iğnesinin 10. Günü ve çok yoğun akıntım var. Günlük ped kullanıyorum. Böyle olan var m aranızda ?
yarın sabah test yap :) hatta şimdi bile yap adet belirtin yoksa :))))) ben çatladım senin yerineAynen son gün