- 2 Temmuz 2018
- 2.204
- 2.676
Canım kaç aydır bekliyorsunBenide ekleyin kızlarrr
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım kaç aydır bekliyorsunBenide ekleyin kızlarrr
ACabaa yok :) adet oldum yumoşlarımı bekliyorum şuan :)))))))Acabaa
Aminnnnnnn aminnnn aminnnnSelam iyi aksamlar bende yeni uyeyim bende hamile olmayi bekliyorum ama malesef RABBİM tez zmanda bizede nasip etsin insallah hepinize be kendime dua edicem.
Hoşgeldin canımkızlarrr benide alın aranızaaa 20 aydırbende beklemedeyiiimm
1yıl 1 ay oldu canımCanım kaç aydır bekliyorsun
Tüh neyse önümüzdeki maçlara bakcazACabaa yok :) adet oldum yumoşlarımı bekliyorum şuan :)))))))
Kuzum olabilir çünkü yumurtlamadan bir gün sonra bile kasık agrısı çeken olmuş kk okumuştum adete kaç gün varKızlar bir şey sorcam.Yumurtlama günüm pazar günüydü bugün böyle karın altında bikini bölgesi üstü ve sol kasıkta böyle baskı gibi bi şey var.Üşüttüm mü acaba bu kadar erken belirti de olmaz yoksa geç mi yumurtladım ne diyosunuz
Hoşgeldin canım
test yapsaydın ya :)Ay kızlar bat a bir gün kaldı hiç belirtim yok bir umut işte
Bat 1 gün var canım çıkar mı ki pek belirtim de yok baş ağrısı dışında bide gözlerim bulanık görüyor oda yaşlılıktan herhaldetest yapsaydın ya :)
Folik asit e başlamayı düşünüyorum ben canım bu ay soğan kürü uyguladım olmazsa gelecek ay baslicam kullandığın bir marka varmı yada onerebileceginizKızlar hemen folik asite başlayın bir de ovulasyon testi yapın. Nacizane tavsiyem
Ben folidoce kullanıyorum folik asit+b12 içeriyor. Bir de ovulasyon testi de çok iyi canım ama gerçekten doğru uygulamak gerekiyor.Folik asit e başlamayı düşünüyorum ben canım bu ay soğan kürü uyguladım olmazsa gelecek ay baslicam kullandığın bir marka varmı yada onerebileceginiz
Makarnasever Limon11 canım ben folik asit kullanıyorum hatta bitirmek üzereyim önceden folboil kullanıyordum şimdi bunlara geçtim Limon11 yap yap varsa gebelik silik bile çıkar inşaallahBen folidoce kullanıyorum folik asit+b12 içeriyor. Bir de ovulasyon testi de çok iyi canım ama gerçekten doğru uygulamak gerekiyor.
Bunları hiç bilmiorm canm ama folik asit için hamileliğe hazırlayıcı bir faydası olduğu söyleniyor. Doktorlar 1 sene önceden başlayın diolarMakarnasever Limon11 canım ben folik asit kullanıyorum hatta bitirmek üzereyim önceden folboil kullanıyordum şimdi bunlara geçtim Limon11 yap yap varsa gebelik silik bile çıkar inşaallah