- 2 Temmuz 2018
- 2.204
- 2.676
İnşallah canım biri hamileyim diyince sanki ben hamileyim o derece seviniyorum dua edelim hep bir gün dualarımız kabul olsur
Evet canım şuan tam 13 ay oldu :)hb inş uğurlu gelir burası
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah canım biri hamileyim diyince sanki ben hamileyim o derece seviniyorum dua edelim hep bir gün dualarımız kabul olsur
Evet canım şuan tam 13 ay oldu :)hb inş uğurlu gelir burası
Hoşgeldin canım ekledim seni hayırlı evlatlar nasip etsin rabbim hepimizeLimon11 13 ay tatlım benimde ekleyebilirsin
24 aydan daha fazladr benim:))12 olsun farketmezCanım senin kaç ay 12yazdim ama
Hoşgeldiniz kızlar topigime inşallah hayırlısıyla sizin isimlerinizin önünede hamile yazmak nasip olurda
Duzeltim canim24 aydan daha fazladr benim:))12 olsun farketmez
Hoşgeldin canım ekledim listeye rabbim gönlüne göre evlat versinBeni de ekleyiin12 ay
İnşallah canım hepimize inşallahHoşgeldin canım ekledim listeye rabbim gönlüne göre evlat versin
Kızlar ben bişe sorucam normalde ben hsg çektirmeden önce 33 günde adet oluyordum hsg den sonra ilk adetim 27. Günde oldu ve şuan omepawm ve prowomen kullanıyorum araştırdım bu ilaçlar yumurta kalitesi içinmiş digerinde balık yağı ve bolca folic asit içeriyor , bitkiselmiiş bu ilacı kullananlar var mı ? Birde şuan yumurtlama günüm önemi geldi iyice karıştırdım günümü çok uzun oldu hakkınızı helal edin :)
Ovulasyon testini kullandım bi faydası olmadı Aslı’nda geçen sene kullandım artık bakıcam akışına bırakcam rabbim inş hepimizin yüzünü güldürürİlaçları bilmiyorum ama folik asit zaten mecbur.Adet döngünüz değiştiyse 27-14 yani 13.güne geliyor yumurtlamanız yine de ovülasyon testi alın garanti olsun.
Ovulasyon testini kullandım bi faydası olmadı Aslı’nda geçen sene kullandım artık bakıcam akışına bırakcam rabbim inş hepimizin yüzünü güldürür
Evet eşimin de tüm testleri yapıldı çok şükür onda da herhangi bi sorun çıkmadı hatta dr değerleri normalden yüksek dedi , testi hsg den önce kullanmıştım demek ki ondan etkili olmadı bütün 50 testte toplasan 3 kere pik gördüm hep hafif kırmızıydı sonra hepsini kaldırdım attım :))) eylül ayında hsg çekildi sol tüp hafif tıkalı sağ tamamen açık dedi dr gebelik için sorun teşkil etmiyor 1 sene daha devam et kafaya takmamak şartıyla o zaman da olmassa aşılama yaparız dedi şuan hiç bişeye gerek duymadı normal diyor normalde neden hamile kalamıyorum isyan da etmek istemiyorum :))) sabııırrrrNeden faydası olmadı?Düzen değiştiği için en azından gününüzü kestirirsiniz adetten hemen sonra vs yumurtlayan da oluyormuş değerlendirirsiniz en azından.Heralde hormon testleri vs yapılmış hsg çekildiğine göre eşinizin de spermine bakıldı mı?Hsgden sonra hamile kaldığını yazıyor herkes İnşallah sizin de olur
Evet eşimin de tüm testleri yapıldı çok şükür onda da herhangi bi sorun çıkmadı hatta dr değerleri normalden yüksek dedi , testi hsg den önce kullanmıştım demek ki ondan etkili olmadı bütün 50 testte toplasan 3 kere pik gördüm hep hafif kırmızıydı sonra hepsini kaldırdım attım :))) eylül ayında hsg çekildi sol tüp hafif tıkalı sağ tamamen açık dedi dr gebelik için sorun teşkil etmiyor 1 sene daha devam et kafaya takmamak şartıyla o zaman da olmassa aşılama yaparız dedi şuan hiç bişeye gerek duymadı normal diyor normalde neden hamile kalamıyorum isyan da etmek istemiyorum :))) sabııırrrr
Vallahi aynen öyle yeminle diyorum ki hani şu tek ilişkide nasıl oluyor aklım almıyorAynen öyle bu doktorların rahatlığı da beni öldürecek olur gençsiniz diye diye yolladılar bir sene boşuna bekledik hormon testi yapsın diye düşük çıktı şimdi klomen başlıcam diyor.Kafaya takma diyince olsa keşke takıyor insan madem normal niye millet çatır çatır doğuruyor bizde tık yok
Vallahi aynen öyle yeminle diyorum ki hani şu tek ilişkide nasıl oluyor aklım almıyor
Baka emin tutunduğu bi dal var hemen kalmışsın ben hiç kalmadım :)))))) tıkkjk bende YÖK asılValla benim de ilk korunmasız ilişkimde gebelik oldu sonra kimyasal olduğunu öğrendim..Doktorlar da iyi demek ki kimyasal olduysa hamile kalabiliyorsun ertesi ay bile olabilir diye yolladılar enee kolaymış diye gezinirken 12 ay oldu tık yok
Baka emin tutunduğu bi dal var hemen kalmışsın ben hiç kalmadım :)))))) tıkkjk bende YÖK asıl
Yani aklımın bi köşesinde oluyor ama çok hayatıma yansıtmıyorum Yine de düşünüyor insan işte bide gurbette olunca :)Acaba çok mu stres ypıyosun dicem bir senedir de sürekli kafan bebekte değildir heralde başka neden olur ki eşinde sorun yok sende yok
Yani aklımın bi köşesinde oluyor ama çok hayatıma yansıtmıyorum Yine de düşünüyor insan işte bide gurbette olunca :)
Ben şırnaktayım kuzum :) tatilden yeni döndük ondada hsg çekildim :)Tatile falan çıkın tatilde var bi hikmet herkes hamile kalıyorNerde yşıyorsun