Gebeliğe Hazırlık Bir yıldır hamile olmayı bekleyenler gelin beraber bekleyelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar az önce baktım wc de açık pembe kahve akıntı gelmiş . Bata 3 gün var.Erken mi olucam şimdi.Yoksa dünkü negatif geç döllenmeden dolayı mı çıktı.Yüzde 50 şans var şuanda.

Kızlar az önce baktım wc de açık pembe kahve akıntı gelmiş . Bata 3 gün var.Erken mi olucam şimdi.Yoksa dünkü negatif geç döllenmeden dolayı mı çıktı.Yüzde 50 şans var şuanda.
Kuzum cokk sevindim şuan testin varsa tekrarlasana

Benimde az önce başıma geldi nasıl heycanlandm sabırım hasta oluyorumm yine yine olmadı offffff offff

Ay yok yeminle sinir oldum şuan.Dün senin dediğini de yapmayı unuttum kesecektım testi.Heyecandan unutmuşum.Ya 3 gün erken başladı ya da geç döllenme.
Ayyyy hadi olursun olsa.
Inşallah canım benim iyi düşün iyi olsun hayırlısı olsun sabret bata az kalmış zaten

Eğer kesilirse bu gelenler testte hemen çıkarmı şuan eğer yerleşme kanamasıysa yerleştikten belli bir süre sonra mı cıkar testte

Eğer kesilirse bu gelenler testte hemen çıkarmı şuan eğer yerleşme kanamasıysa yerleştikten belli bir süre sonra mı cıkar testte
Canım adetime 3 gün var diyosun yerleşme kanaması olması için yumurtlamadan sonra o da 10 15 gün öncesinde olması lazım..şuan adet başlangıcı gibi gözüküyor

Canım adetime 3 gün var diyosun yerleşme kanaması olması için yumurtlamadan sonra o da 10 15 gün öncesinde olması lazım..şuan adet başlangıcı gibi gözüküyor
Canım geç yumurtlama olabilir yada yurtlama günü illa adetten 10gun önce olacak değil ki .olabilir bence

Ne güzel soru bu böyle kafa bin oldu çıkar mı çıkmaz mı diye dusunmekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…