- 16 Ağustos 2013
- 3.092
- 3.906
Aynen canım ya o cejekt neyse artık bilemedim.
Bizde o ceketten yok demek ya da atmayı bilmiyor ne bilen valla bende anlamıyorum :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen canım ya o cejekt neyse artık bilemedim.
Yok canım yaonlar biraz coşkulu bi çift gün sektirmezler maşallah. töbe nediyimOlay cekette bitiyosa biz de yapalım sor bakalım sırrı neymiş:))
Kızlar birde bişey sorcam benim test negatif ya adete de 3 gün var ama 1 haftadaır bugüna kadar hep mide bulantısı yaşıyorum.Araba tutması gibi.
Adama da fenalık geldi.Bu bulantı hakkında bilgniz varmı?
Yok canım yaonlar biraz coşkulu bi çift gün sektirmezler maşallah. töbe nediyim
Inşallah canım yarın gitsem ıyi olacakGit git sonucu da yaz canım merak ettim
bende hiç gebeliğe yormadım dı zatiPskolojik olabilir canım ya da mideyle alakalı bi şeydir
Doktor devlet hastanesinde numarası yok ki mecbur gitmem lazım canimO zaman yarın doktoru arayıp bi sor geçmezse istersen
Kadının ikinci evliliği zaten.Allah bebelerine sağlık versin ne diyimBelli belli 5 tane baksana:))Millet bire hasret vay arkadaş biz sektirmesek de olmaz:)
Ay canım aynısı ya bende bir arkadasimla konuştum ikinci çocuk için dua et bana diyodu hamileymiş bunu dedikten iki ay sonra galiba be hamileymişim gibi sevindim bana sordu bende daha dusunmuyoz dedim.Üzülmüyorum ya demin 2 arkadaşımla konuştum bir büyüttü biri gebe öteki 5. yi yaptı.Bende Allahıma dua ediyorum bol bol.Birde buraya sizlere yazıyorum işte.
Adet öncesi bulantı olabiliyor canımbende hiç gebeliğe yormadım dı zati
Bende daha düşünmüyouz diyorum napim ya.Olsun bizim bebelerde gelcek.O bebe buaya gelecekAy canım aynısı ya bende bir arkadasimla konuştum ikinci çocuk için dua et bana diyodu hamileymiş bunu dedikten iki ay sonra galiba be hamileymişim gibi sevindim bana sordu bende daha dusunmuyoz dedim.
Ozaman adet olsamda bitse needeyse 10 gün olacak canım ya.Adet öncesi bulantı olabiliyor canım
Ikiz bebeklerin masallah ya :)Kızlar beta hcg yaptırdım 733.45 çıktı ne demek
Nasıl yaniIkiz bebeklerin masallah ya :)
Adetin lac gün geçti tatlım değerin çok yüksek büyük ihtimalle çoğul gebelikNasıl yani
3 gün geciktiAdetin lac gün geçti tatlım değerin çok yüksek büyük ihtimalle çoğul gebelik
Dediğim gibi canısı çok artmış bhcg3 gün gecikti
Kızlar beta hcg yaptırdım 733.45 çıktı ne demek
4 yada 5 haftalık büyük ihtimalle :) gözün aydın dr sormadın mı ? Değerin iyi çıkmışNasıl yani
Kötü bişey mi pekiDediğim gibi canısı çok artmış bhcg