Gebeliğe Hazırlık Bir yıldır hamile olmayı bekleyenler gelin beraber bekleyelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnşallah Allah bizede nasip eder o duyguyu yaşamayı:cry:

Ben genelde 3 gün kala meraktan yaparım yoksa zaten anlarım.Ne biliyim vücut rahatlıyomudur negatifi görünce neyse adetim gününde gelir zaten.Bne bu aydan da boş geçtim negatifti yaptım test.:mad:
Üzülmek yookkk valla dovcem sizi:KK11:

Kızlar ben ıyi değilim ya bel agrım var aşırı bir şekilde gündüz adet sancısı gibi de sancim vardı ve 4 gündür süren kanamam var kanamanın neyden olduğunu da bilmiyorum adetime 10 gün var daha :KK43:

Kız napim habersiz geldiler diyarbakırdan 4 saatlik Yol gelmişler :KK70: yok ben yatacam diyemedim bide 2 gün yemekli misafir gelcek yarından sonra nerelereee gidem

Ayy canım benimde ilk gebeliğimi öğrendiğim gün yatılı misafirim gelmişti 2gün kaldılar sonra onları gönderdim Sabah akşamına Hatay'da misafirim gelmişti :) tabi onlarda yatılıydı.. sonra biz hep birlikte Antalya'ya gittik :halay: tatil için bahardan yer ayırtmıştıkta oda benim gebeliğe denk geldi işte:KK76: o sene tayinimizde çıkmıştı bide ev taşıdık o halde hey gidi hey şimdi 4,5yaşına geldi sıpam.. iyi yolda falan doğurmadım ben diyorum zaten.. doğuma 2hafta kala doktorum artık gideceksen git memleketine yoksa yolda doğurcksın demişti :KK45: zaman ne çabuk geçiyor ya

Kızlar ben ıyi değilim ya bel agrım var aşırı bir şekilde gündüz adet sancısı gibi de sancim vardı ve 4 gündür süren kanamam var kanamanın neyden olduğunu da bilmiyorum adetime 10 gün var daha :KK43:

Yerleşme kanaması olmasın canım?

Geçmiş olsun canım, erken mi adet oldun acaba ya da kist vs. olmasın, doktora mı görünsen

Kızlar birde bişey sorcam benim test negatif ya adete de 3 gün var ama 1 haftadaır bugüna kadar hep mide bulantısı yaşıyorum.Araba tutması gibi.
Adama da fenalık geldi.Bu bulantı hakkında bilgniz varmı?:işsiz::işsiz:

X