Aynen kuzummmm ama artik o cift çizgiyi gormeden wermemmmm zaten ignden korkuyom banane tam net ciksin esime caktrmadan sey dicem karnim agrio acile gidek bi cikcak sonuc gebesin benimde hayalim ooooocanım ya sende bendensin desene o kan testi sonucunu almaya giderken heyecanımı bi görseeen. artık bu son aylarda her olumsuz cevapta aglıyorum artık
Ilk defa mi gidip tedavi vs. Isteyeceksin canim yoksa doktor kontrolunde miydinKızlar günaydınnnn
dünkü gebelik teside negatif çıkınca doktora gitmeye karar verdm. Artık aşılama m der ne der bilmiyorum.İyice moralim bozuldu.
Günaydın canım,Ilk defa mi gidip tedavi vs. Isteyeceksin canim yoksa doktor kontrolunde miydin
Günaydın, ben bu ay araştırmaya başladım konuyu, adetin 3. günü kan testi ile hormonlara bakıldı, bir de 21.gün progesteron için kan verdim. Adet bitiminde de hsg çektirmiştim, onu es geçmeyin bence, neden daha erken söylemediğini bilmiyorum doktorumun, hsg sonucunda rahimde perde olduğu çıktı, bunca zaman bir anlamda boşa gitmiş oldu, keşke daha önce farkedilip alınsaydı diyorum.Günaydın canım,
evet ilk defa olacak ve süreç nasıl işleyecek hiç bir fikrim yok.Birde yurtdışındayım. Biraz tırsıyorum açıkçası.
Günaydın, ben bu ay araştırmaya başladım konuyu, adetin 3. günü kan testi ile hormonlara bakıldı, bir de 21.gün progesteron için kan verdim. Adet bitiminde de hsg çektirmiştim, onu es geçmeyin bence, neden daha erken söylemediğini bilmiyorum doktorumun, hsg sonucunda rahimde perde olduğu çıktı, bunca zaman bir anlamda boşa gitmiş oldu, keşke daha önce farkedilip alınsaydı diyorum.
Senin ne kadar olmuştu çocuk isteyeli? Ben de 1 sene normal deneyeyim olmadı giderim diyordum.Ayın 9 una randevu verdi doktorum.
Anladım canım, o zaman doktorun yönlendirmesine göre hayırlı haberlerle gelirsin inşallah.Bende her 6 ayda bir doktora normal kontrole gidiyorum zaten.Tüm sonuçlar temiz çıktı.Burda kafana göre hgs çekmek kan verip gebelik bbaktırmak falan yok.Doktor sadece gerekli görüyorsa yapıyor.
Benim bir kere 1 hafta adetim gecikmişti kan testi yaptırmak isteidm doktor 1 haftanın gecikmede gayet doğal olduğunu vücudumu böyle yormamam gerektiğini söylemişti.
İnşallah canım çok sağol güzel temennilerin için.Hayırlısı artık.Anladım canım, o zaman doktorun yönlendirmesine göre hayırlı haberlerle gelirsin inşallah.
Kız sen kan testine gitmedin mi günaydın canım.Günaydın kızlar hiç bişe yapmadım karnım agrıyor başım çok agrıyor belim agrıyor çok halsizim yatıyorum
Yok kuzum adetim geçerse gidecem boşu boşuna kan vermek istemiyorum şimdiKız sen kan testine gitmedin mi günaydın canım.
Anladım cnaım.Bnede senden sonra test yaptım negatif çıktı.Artık 1 sene oldu ve doktor yolu gözüktü sanırım.Yok kuzum adetim geçerse gidecem boşu boşuna kan vermek istemiyorum şimdi
Benim kurtaj sonrasi korunma vs.oldu. deneyeli 3. Ayim. Oncesinde 14 ay olmadi ama doktor onu unut cocugun oluyor dedi. O donem hastalik vs. Atlatti annem cok moralsizdim istemedim bazi aylar olmasa dedim. Yani toplamda en basindan 20 kadar ay.Senin ne kadar olmuştu çocuk isteyeli? Ben de 1 sene normal deneyeyim olmadı giderim diyordum.Ayın 9 una randevu verdi doktorum.
Çok geçmiş olsun cnaım inşallah bunadan sonra herşey daha güzel olur.Allah önce sağlık versin.Gerisi nasipse gelir zaten.Benim kurtaj sonrasi korunma vs.oldu. deneyeli 3. Ayim. Oncesinde 14 ay olmadi ama doktor onu unut cocugun oluyor dedi. O donem hastalik vs. Atlatti annem cok moralsizdim istemedim bazi aylar olmasa dedim. Yani toplamda en basindan 20 kadar ay.
Canım ilaç alma başın için dikkat et bat i boşuna bekliyorsun bence bir test daha yapsaydın keşkeYok kuzum adetim geçerse gidecem boşu boşuna kan vermek istemiyorum şimdi
canım test alıp yapsana evde baş agrısı çekilir gibi değil çünkü bende migren hastasıyımYok kuzum adetim geçerse gidecem boşu boşuna kan vermek istemiyorum şimdi
Yeni katilan arkadaslr hosgeldiniz RABBİM hepimizinn dualrni kabul etsin kucaklarimiz bos kalmasin