Gebeliğe Hazırlık Bir yıldır hamile olmayı bekleyenler gelin beraber bekleyelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kim test yapmadı canım canım bence sen hamilesin zatende yinede eğer değilsen rahat rahat ilaç alırdın baş agrısı çok zor
Limon11 Limon11 yapmadı 5. Günü bugün :KK70: valla içtim ilacı bişe varsa da rabbim korur dr parol içebilirsin demişti en zararsız oymuş gebelikte kullaanılan

aranızda klomen kullanıp ardından çatlama iğnesi (oviletta) kullanım sonrasonda progestanla devam eden varmı? hatta bunları kullanıp sonuç alan varmı kızlarrrrrrr? :olamaz:

bende yeni katıldım. 2 ay sonra 1 sene olacak deneyeli. eşimde de bende de hiç sorun yok. bu ay ilk defa çatlatma iğnesi kullandırdı dr. 3.gün bugün. progestana da başladım. ayın 30-31 kan testi yaptırıcam sanırım. allahın izniyle olmuş olur inşallahhhhhhh:dua:
Insllallah kuzum bende seninle aynınım ama catlama ignesi flan verilmedi hersey normal cikti vaktini zamanini ALLAH bilio tabi senin progsteron dsukmu cikti da

Insllallah kuzum bende seninle aynınım ama catlama ignesi flan verilmedi hersey normal cikti vaktini zamanini ALLAH bilio tabi senin progsteron dsukmu cikti da

ben hamilelik düşündüğümden beri dr gidiyorum. her ay yumurtalara bakılıyor. çatlama iğnesinden sonra önerdi progestanı. prosgestan ilaç kullanımı bitince test yap dedi. hatta ilaç çok ağır günde 3 tane içiyorum. iğnenin 3.gününden beri inanılmaz baş dönemsi yapıyor. herhalde normal bilemedim şuan.:KK43:

ben hamilelik düşündüğümden beri dr gidiyorum. her ay yumurtalara bakılıyor. çatlama iğnesinden sonra önerdi progestanı. prosgestan ilaç kullanımı bitince test yap dedi. hatta ilaç çok ağır günde 3 tane içiyorum. iğnenin 3.gününden beri inanılmaz baş dönemsi yapıyor. herhalde normal bilemedim şuan.:KK43:
Canim ya zor cok zor ALLAH hepimizin yuzunu guldursun belkide tutmustur bu ay

aranızda klomen kullanıp ardından çatlama iğnesi (oviletta) kullanım sonrasonda progestanla devam eden varmı? hatta bunları kullanıp sonuç alan varmı kızlarrrrrrr? :olamaz:
Canım ben 1 hafta önce oldum çatlatma iğnemi ama progestan vermedi dktr günleri değerlendirdik bekliyoruz ama nasıl gelecek ay sonu bilmiyorum :işsiz:

Canım ben 1 hafta önce oldum çatlatma iğnemi ama progestan vermedi dktr günleri değerlendirdik bekliyoruz ama nasıl gelecek ay sonu bilmiyorum :işsiz:

ayyyy hayırlısı inşallahhhhh tutmuştur. valla beklemek en çok yıpratan şey. ben ilk defa bu ay çok düşünmemeye çalışıyorum. bakalım nasippp:dua:

X