Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Limon11 yapmadı 5. Günü bugün valla içtim ilacı bişe varsa da rabbim korur dr parol içebilirsin demişti en zararsız oymuş gebelikte kullaanılankim test yapmadı canım canım bence sen hamilesin zatende yinede eğer değilsen rahat rahat ilaç alırdın baş agrısı çok zor
Insllallah kuzum bende seninle aynınım ama catlama ignesi flan verilmedi hersey normal cikti vaktini zamanini ALLAH bilio tabi senin progsteron dsukmu cikti dabende yeni katıldım. 2 ay sonra 1 sene olacak deneyeli. eşimde de bende de hiç sorun yok. bu ay ilk defa çatlatma iğnesi kullandırdı dr. 3.gün bugün. progestana da başladım. ayın 30-31 kan testi yaptırıcam sanırım. allahın izniyle olmuş olur inşallahhhhhhh
Ben hiç birini kullanmadım kuzumaranızda klomen kullanıp ardından çatlama iğnesi (oviletta) kullanım sonrasonda progestanla devam eden varmı? hatta bunları kullanıp sonuç alan varmı kızlarrrrrrr?
Ehehheheehhwh aynı benaa neden yapmadın test ben Limon11 ben çok meraklıyım sanırım bata 8 kala başlıyorum testlere
Testi tekrar etsene koyulasma varsa vardir kesin bide o cizgi beyazmi yani testin golgesi gibi yoksa koyulk yani pembelik varmiBen hiç birini kullanmadım kuzum
Insllallah kuzum bende seninle aynınım ama catlama ignesi flan verilmedi hersey normal cikti vaktini zamanini ALLAH bilio tabi senin progsteron dsukmu cikti da
Ben hiç birini kullanmadım kuzum
Bi kaç gün daha geçsin kendimi kasmicam sonra hayal kırıklığı yaşıyorum varsa var yoksa yokTesti tekrar etsene koyulasma varsa vardir kesin bide o cizgi beyazmi yani testin golgesi gibi yoksa koyulk yani pembelik varmi
Canim ya zor cok zor ALLAH hepimizin yuzunu guldursun belkide tutmustur bu ayben hamilelik düşündüğümden beri dr gidiyorum. her ay yumurtalara bakılıyor. çatlama iğnesinden sonra önerdi progestanı. prosgestan ilaç kullanımı bitince test yap dedi. hatta ilaç çok ağır günde 3 tane içiyorum. iğnenin 3.gününden beri inanılmaz baş dönemsi yapıyor. herhalde normal bilemedim şuan.
Demi kiz insani cok yipratio ama sende var sebastian hissediormBi kaç gün daha geçsin kendimi kasmicam sonra hayal kırıklığı yaşıyorum varsa var yoksa yok
Kuzu bu arada adın ne ebrar mı ebru muBi kaç gün daha geçsin kendimi kasmicam sonra hayal kırıklığı yaşıyorum varsa var yoksa yok
Canım ben 1 hafta önce oldum çatlatma iğnemi ama progestan vermedi dktr günleri değerlendirdik bekliyoruz ama nasıl gelecek ay sonu bilmiyorumaranızda klomen kullanıp ardından çatlama iğnesi (oviletta) kullanım sonrasonda progestanla devam eden varmı? hatta bunları kullanıp sonuç alan varmı kızlarrrrrrr?
Canım ben 1 hafta önce oldum çatlatma iğnemi ama progestan vermedi dktr günleri değerlendirdik bekliyoruz ama nasıl gelecek ay sonu bilmiyorum
İnşallah canım yaa sen benden öncesin inşallah sırasıyla güzel haberler veririzayyyy hayırlısı inşallahhhhh tutmuştur. valla beklemek en çok yıpratan şey. ben ilk defa bu ay çok düşünmemeye çalışıyorum. bakalım nasippp
Ya bi kan vereydiiiiin :) eğer yoksada psikolojik olarak adetinide uzatıp daha çok umutlanırsın. Öğren kurtul kanda cikiyo her seyyBi kaç gün daha geçsin kendimi kasmicam sonra hayal kırıklığı yaşıyorum varsa var yoksa yok
aa neden yapmadın test ben Limon11 ben çok meraklıyım sanırım bata 8 kala başlıyorum testlere[/Q sürekli negatifleri görünce şahsen ben artık yapmamaya karar verdim önceden senin gibiydim :)